Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zapach, zapach, zapach....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
889 odpowiedzi w tym temacie

#521 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 19:43

Polecam Pumę Urban Motion (czerwona) jest słodka, ale nie dusząca idealna na jesienno zimowo dniDołączona grafika

oraz także Pumę Aqua świeża, idealna na siłownię
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#522 monika34

monika34
  • Użytkownik
  • 528 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 21:26

a mi przypadł do gustu nowy zapach Avonu - Outspoken Fergie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#523 Patty

Patty
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 22:34

Christina Aguilera, a ostatnio Playboy Play it sexy , tak jak Olenka :)

#524 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 23:24

mam te niebieska pumke z rozowym znaczkiem, zapach ladny troche ostry, kojarzy mi sie z latem...
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#525 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 17 listopada 2010 - 14:54

oraz także Pumę Aqua świeża

jest niesamowita i dlugo trzyma.Moja córka zawsze sobie kupuje te pume i jak sie spryska to tak ladnie pachnie <zakochany></span>
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#526 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 10 grudnia 2010 - 09:27

A ja wracam teraz do moich starych zapachow.Moze tez troche dlatgeo ze z powodu swiat np. w SPharmie sa w miare dobrych cenach.
Pamietacie jeszcze zapach CK One ?

#527 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 11 grudnia 2010 - 09:04

Ja ostatnio uczulona na zapachy, wiec rzadko uzywam jakichkolwiek perfum, ale jak juz uzywam to CK Euphoria ;-)
Myślę tez o zakupie tego nowego C-Thru z czarna porzeczka (Donnka wklejala na poprzedniej stronie)... cudowny zapach :-D

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#528 anka1705

anka1705
  • Użytkownik
  • 2 490 postów

Napisano 11 grudnia 2010 - 14:45

kashira, ile płacisz za ten zapach ?

Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..

Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas

#529 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 11 grudnia 2010 - 14:49

anka1705, nie wiem ile kosztował, bo dostałam duzą buteleczke w prezencie <bezradny></span> Ale z tego co widzialam na allegro, za 100ml trzeba dac okolo 160 zł :->
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#530 jolcia19_84

jolcia19_84
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 13:31

Najlepiej na allegro szukać takich miejsc że można odebrać osobiście - jest kilka takich perfumerii w Wawie.

Ja osobiście używam Dalissime by Salvador Dali. Butelki są jeszcze bardziej niesamowite niż sam zapach.
Polecam gamę Salvadora Dali - chyba w tych sieciowych perfumeriach można sobie powąchać....przynajmniej ja tam wąchałam :)

#531 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 13:37

mnie się strasznie spodobał ARMANI CODE piękny zapach ma... planuję sobie kupic go jak tylko będą fundusze :)

Załączone miniatury

• armani-code-woman-giorgi_229.jpg

#532 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 15:23

ARMANI CODE

Córa ma ten zapach.Dość słodki,ale bardzo ładny.Także jest nim zachwycona.

#533 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 grudnia 2010 - 16:01

viola, jest słodki to fakt.. ale jak trochę wywietrzeje to jest piękny...

#534 blueberry

blueberry
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 17 grudnia 2010 - 11:02

Ja tez lubię słodkie perfumy :)

Ostatnio moim ulubionym zapachem stał się Davidoff Echo Woman. Spotkałam się z opisem, że został stworzony dla kobie patrzących przez różowe okulary i faktycznie gdy tylko poczuje ten kwiatowo-owocowy zapach trudno się z tym nie zgodzić, od razu mam pozytywne nastawienie do życia :)

#535 Zuśka

Zuśka
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 15:43

ja lubię mieć zawsze dwa bardzo różne zapachy na półce - jeden lekki i świeży na co dzień, a drugi słodki i ciężki, z tych drugich uwielbiam pacco rabban xs black, pachnie trochę jak Angel TM

#536 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 18 grudnia 2010 - 20:54

Ja dzis kupilam sobie na gwiazdke Gucci Guilty

Dołączona grafika

[ Dodano: 2010-12-18, 20:56 ]
Zapach Gucci Guilty przeznaczony jest dla kobiety spontanicznej, odważnej i pełnej energii, która dobrze wie, czego chce i w każdej sytuacji wspaniale sobie poradzi. Kobieta Gucci Guilty jest odważna i seksowna, żyje pełnią życia i jest niebezpieczna - w szczególności dla męskich serc. Personifikuje zasadę "Do odważnych świat należy". Korzystając z tego zapachu może sporo narozrabiać, w razie czego winę zrzuci na...Gucci.

Zrodlo:Duglas pl

#537 filipinka

filipinka
  • Użytkownik
  • 204 postów

Napisano 19 grudnia 2010 - 10:02

Cudny zapach :) Gucci miał zawsze świetne perfumy.

ja dostałam na urodziny od mojego D. Beyonce Heat, zakochałam się w tym zapachu :-P

Dołączona grafika

Jak pachnie HEAT?

Urzekająco i nowocześnie. Jest mieszanką kwiatów, owoców i akordów drzewnych. Zawiera rzadkie, zmysłowe nuty, dzięki czemu trudno mu się oprzeć i na długo zapada w pamięci. Otwiera go kwiatowy bukiet z magnolii, kwiatów pomarańczy oraz niezwykle rzadkiej czerwonej orchidei waniliowej. Do bukietu dodanych jest kilka kropel delikatnej, soczystej brzoskwini. Serce zapachu to migdałowe ciasteczka tzw. makaroniki, słodki nektar z wiciokrzewu oraz piżmo, które nadaje zmysłowości. Baza HEAT jest ciepła i bardzo seksowna dzięki akordom drzewa sekwoja, bobu tonka oraz bursztynu, które wprost uwodzą zmysły.

Zapach HEAT jest niezapomniany, jak kobieta, dla której powstał. Jego muza – Beyoncé, emanuje namiętnością i seksapilem. Jest po prostu gorąca, tak jak jej zapach HEAT.
Dołączona grafika

#538 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 15:11

Mój nowy zapach,cudo.STORY Signature od Victorii
Powiedz ‘Victoria Beckham’, a pomyślisz o elegancji i wyszukanym stylu glamour. Na całym świecie Victoria jest ceniona za wrodzone wyczucie mody, elegancje, wyszukany styl. Nowoczesny, kwiatowo-szyprowy zapach Signature STORY jest unikalnym wyrazem stylu Victorii, kobiecości i delikatnej siły.

Ciepły i seksowny zapach otwierają słodkie, cytrusowe, musujące nuty brzoskwini, gorzkiej pomarańczy i kumquatu. Serce jest kwiatowym bukietem z róży i białej peonii zmieszanym z nutami kwiatu pomarańczy. Baza damskiego zapachu zamyka się zmysłowym połączeniem piżma, paczuli oraz mchu.

ŹRÓDŁO-INTERNET

#539 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 20 grudnia 2010 - 21:36

zakochalam sie ostatnio w emporio armani diamonds, mama dala mi kilka probek i ta mnie urzekla
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#540 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 grudnia 2010 - 08:21

Mam pytanko,jakie znacie zapachy szyprowo-kwiatowe?