Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zapach, zapach, zapach....

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
889 odpowiedzi w tym temacie

#21 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 13 czerwca 2007 - 12:43

Ja uwielbiam DKNY - Be Delicious Women :mrgreen: Już od dłuższego czasu używam perfum z FM i jestem z nich bardzo zadowolona. Miałam też damski Mexx - świetny zapach, Paris Hilton - strasznie słodki, jak landrynka, mojemu mężowi się nie podoba :-/ a teraz wypróbowuje Hugo Boss - Boss Femme również super zapaszek :-D A z męskich świetny jest G. Armani - Aqua Di Gio, C.Klein - One no i oczywiście Hogo Boss :) aaa jeszcze Lacosta - Essential

#22 Ninde

Ninde
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 06:51

gorące orienty :roll: ....
i te bardzo słodkie.

#23 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 06:58

A ja ostatnio sprawdzalam zapachy C-THRU ...niby reklamuja itd. a zaden nie jest ladny :-|
Zdecydowanie mi sie nie podobaja.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#24 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 30 czerwca 2007 - 11:19

.........ja musze dluuugo szukac takich dla siebie bo nie przepadam za słodkimi i nie za wszystkimi kwiatowymi... :P mam rodzine cukiernicza wiec słodkosci wywołuja u mnie odruch wymi...nooo nie wazne jaki :P z meskich to na bank czarny adidas i hugo boss :mrgreen: uwielbiam je :D

#25 mamusia22

mamusia22
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 01 lipca 2007 - 11:45

Crystal aura i extraordinary, przewaznie owocowe nie ma to jak pochniec apetycznie jak np.brzoskwinia czy pomarancza
Filipek

#26 Tatiana

Tatiana
  • Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 07 lipca 2007 - 21:58

mój chłopak uwielbia Hugo Bossa ja rowniez :mrgreen: a moje zapachy to hmm...mialam j.lopez ale sa kwiatowe , celine dion takie delikatne i ładne.Escada tez sliczne dlugo sie trzymaja, gucci envy me2 sa tez ladne a teraz mam cacharel amor amor za ktorymi moj facet szaleje

#27 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 08 lipca 2007 - 08:54

Przez dłuuugi długgii okres uzywałam LITTLE BLACK DRESS z Avonu. Pozniej przezuciłam sie na Gucci Rush 2 :D sa rewelacyjne , takie delikatne , cytrusowe.
Obecnie od 2 lat używam Calvin Klein - Euphoria, mocny zapach , świeży lekko kwiatowy , połączenie z orientem. Rewelajca ! Szkoda , ze cenia juz mniej ;) Ale starczają na długo psikne sie po razie z obu stron i pachne cały dzien- dosłownie. :)

#28 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 08 lipca 2007 - 10:01

Ja nigdy nie kupowałam drogich perfum, szkoda mi było kaski :P Kiedyś kupowałam za 28 zl w Auchanie cocharosha (czy jakos tak) zapach owocowo-konwaliowy no poprostu cudny i utrzymywal sie równiez calutki dzionek (niestety już go w ofercie nie mają ;( )
W międzyczasie różne zapachy jakie mi się nawinely kilka z Avonu,kilka ze straganków a teraz od niedawna kupuję od kolsuntantki (którą mi znajoma poleciła) perfumy za 30 zł nie wiem jaka firma ale zapachy mają takie jak oryginalne perfumy znanych marek .Teraz mam Rachelle Chatier ( nie wiem czego to podruba :lol: ) i jest poprostu boski ;] bardzo wydajny i pachnie bardzo długo :)
Dołączona grafika

#29 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 08 lipca 2007 - 19:09

od niedawna kupuję od kolsuntantki (którą mi znajoma poleciła) perfumy za 30 zł nie wiem jaka firma ale zapachy mają takie jak oryginalne perfumy znanych marek

Zapewne masz na myśli perfumy FM Group :) ja też jestem ich dystrybutorką i baaardzo polecam, zapachy są identyczne do oryginałów, długo się utrzymują ze względu na 20% zaperfumowanie no i mają atrakcyjną cenę :mrgreen:

#30 stokrotka

stokrotka
  • Użytkownik
  • 396 postów

Napisano 13 lipca 2007 - 16:16

Dla mnie najpiekniejszy zapach to Eternity K.Klaina

#31 Nimfetka

Nimfetka
  • Użytkownik
  • 568 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 23:48

Allure Chanel są piękne no i mój ulubiony Paco Rabanne - Ultraviolet. :)

#32 makalaya

makalaya
  • Użytkownik
  • 28 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 16:38

Och, uwielbiam perfumy. Jak niczym nie pachnę to czuję się zle.
Moje ulubione to:
- Miracle - Lancome
- Oui - Lancome
- Dune - Dior
- Jadore - Dior
- Very irresistible - Givenchy
- Noa - Cacharel

#33 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 03 września 2007 - 13:31

Moje ulubione które zawsze mam w torebce to Noix de Coco z Yves Rocher. Jestem uzależniona od tego zapachu kokosów. Poza nimi używam też Little Black Dress i Naomi Campbell At Night.
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#34 izabell

izabell
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 08 września 2007 - 15:10

Kenzo by flower - bez nich moje życie byłoby..... aaach niebiański polecam .....

#35 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 10 września 2007 - 18:44

Najpiekniejsze perfumy jakie do tej pory miałam to własnie Federico Mahora numerek 25. To podróbka Hugo Boss Hugo Women, Uwielbiam je i wszyscy dookoła mnie też je uwielbiają:))Utrzymują się baaaardzo baaaaaaaaardzo długie przyciągaja ludzi dosłownie do mnie hehe :))))a cena to tylko 30 złotych :)

#36 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 11 września 2007 - 07:45

Federico Mahora

od lutego, zdaje się, już nie Federico Mahora, tylko FM GROUP :-)

To podróbka Hugo Boss Hugo Women,

małe sprostowanie, perfumy FM nie są podróbkami, a zapachami alternatywnymi tzw. zamiennikami :mrgreen: podróbki mają max. 8% zaperfumowania <angryred></span> a perfumy FM są czystymi perfumami z 20% zaperfumowaniem :-> i właśnie dzięki tak dużemu zaperfumowaniu utrzymują się bardzo długo :) a cena jest atrakcyjna, bo to sprzedaż bezpośrednia i nie trzeba płacić 300zł jak za oryginale perfumy, bo nie ma kilkunastu pośredników po drodze ;-)

#37 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 11 września 2007 - 09:17

Mój zapach czyli 25 jest to zamiennik Hugo Boss Hugo Woman . Źle to napisałam wyzej ale wiaodmo o co chodiz :)Jest sliczny i wszystkim dookoła juz zamawiam bo nie mogą się oprzec jak cuzją u mnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

#38 Tatiana

Tatiana
  • Użytkownik
  • 109 postów

Napisano 11 września 2007 - 09:23

Ja kiedys dostalam w prezencie Amor Amor cacharel i musze wam powiedziec ze podoba mi sie ten zapach ....Wyczytalam ze strasznie dziala na facetow i to prawda kazdemuy komu dawalam powacgac te perfumy mowil ze ten zapach jest swietny

#39 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 11 września 2007 - 09:24

Mój zapach czyli 25 jest to zamiennik Hugo Boss Hugo Woman . Źle to napisałam wyzej

hihi, sorki, że się uczepiłam, ale jako dystrybutor FM musze wyprowadzać z błędu ;-)

#40 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 11 września 2007 - 09:42

Ostatnio kupiłam sobie śmiesznie tani spray Bi-Es LoveForever, z zielonym korkiem. Zapłaciłam za to chyba z 10 zł moze, ma 75 ml, pachnie swiezo tak cytrusowo, fajnieee... nie utrzymuje sie Bog wie ile, ale zawsze mozna miec go w torebce i psiknac sie :)
Fajny zapaszek.