Buty do slubu
Napisano 12 września 2011 - 10:27
Na ostatnim weselu, na którym byłam panna młoda miała buty na bardzo niziutkim obcasie (może nie aż tak jak przedstawione przez Ciebie ale jednak nie była to mega szpila
A myślałaś może o jakiś balerinkach? Nie mówię o takich tanich 'ciapciakach' jakie to się kupuje do chodzenia na co dzień za parę groszy
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 12 września 2011 - 11:48
Myślałam, nawet gdzieś kiedyś znalazłam i miałam w folderze, a teraz nie widzęA myślałaś może o jakiś balerinkach?
No odkąd jestem z moim przyszłym mężem to nie lubię szpilek, odzwyczaiłam się'lubię szpilki'
Napisano 08 stycznia 2012 - 21:06
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 stycznia 2012 - 21:17
Nigdy mi się jakoś szczególnie nie podobały buty ślubne. Zawsze mi się kojarzą z pierwszą komunią. No i ani to ładne, ani na wygodne nie wygląda
Te Kingi jeszcze mi tak strasznie komunią nie zajeżdżają, ale też nie wpasowują się w mój gust
EDIT: drugie zdecydowanie lepsze i bardziej w moim guście. fajne, bo w miarę proste z bajerem.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 stycznia 2012 - 21:24
a miałaś je "w ręce" czy przez internet szukasz?Tylko ciekawe czy będą wygodne
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 08 stycznia 2012 - 21:36
i nie masz obaw, żeby tak kupować? Ja bym się nie zdecydowała... bo to jednak za długo w jednych butach do chodzenia. A biorąc pod uwagę, że mnie co druga para obciera, jednak wolałabym w sklepie sprawdzić materiał z jakiego są wykonaneNo właśnie niestety nie widziałam ich na żywo
Napisano 08 stycznia 2012 - 23:31
W pierwszych nie podoba mi się ten nosek, nijaki obcas i pasek. Drugie mogą być. Mają całkiem fajną ozdobę i wyglądają o wiele zgrabniej.
Napisano 08 stycznia 2012 - 23:51
Napisano 09 stycznia 2012 - 06:12
Napisano 09 stycznia 2012 - 09:46
Ogółem ciężko znaleźć ładne buty do ślubu. Takie mniej więcej mi się podobają.
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 stycznia 2012 - 12:19
Bardzo sexowne,niezwykle delikatne.I obcasik wcale nie malutki.akie mniej więcej mi się podobają.
Napisano 09 stycznia 2012 - 12:22
mi również, tylko pojawia się dylemat, bo są dość wysokie i nie wiadomo czy się w nich wytrzyma całe wesele. Zawsze można wziąć inne na przebranie, ale wtedy suknia się będzie brudzić, jeśli założymy niskie.Takie mniej więcej mi się podobają
I tu pytanie: do których butów dopasowywać suknię? Wysokich czy niższych?