Jak wyglądała Wasza noc poślubna?
Napisano 02 czerwca 2008 - 13:01
Napisano 12 czerwca 2008 - 15:30
My po weselu i tłuczeniu butelek w przeddzień wesela padliśmy jak kawki i żadne z nas o seksie nie myślało...
Napisano 12 czerwca 2008 - 17:55
a powaznie to my coprawda nie mielismy weselicha bo narazie po cywilnym jestesmy.. ale bylo przyjecie.. ktore tez "troszke" trawalo... a po nim trzebabylo posprzatac.. no i jakos tak wyszlo ze przyjecie bylo w naszym pokoju bo jest najwiekszy wiec caly zawalony byl stolami i krzeslami.. wiec noc poslubna spedzilismy wpokoju siostry haha
Napisano 08 lipca 2008 - 16:04
Napisano 18 lipca 2008 - 13:40
Ja jeszcze swojej nocy poślubnej nie miałam ale często wyobrażaliśmy sobie z Bartkiem jak to będzie...
Romantycznie i namiętnie... Jak wejdziemy do sypialni...zdejmiemy z siebie ubrania...pójdziemy wziąć wspólną kąpiel, otworzymy butelkę szampana...później On weźmie mnie na ręce połozy na łóżko i zacznie się magia... ahhhh:D:D Mam nadzieję że nam się uda i nie pozasypiamy:P:P
Napisano 18 lipca 2008 - 13:49
he he,ja sobie podobnie wymarzylam...ale zobaczymy jak to bedzie...juz niedlugoRomantycznie i namiętnie... Jak wejdziemy do sypialni...zdejmiemy z siebie ubrania...pójdziemy wziąć wspólną kąpiel, otworzymy butelkę szampana...później On weźmie mnie na ręce połozy na łóżko i zacznie się magia... ahhhh:D:D Mam nadzieję że nam się uda i nie pozasypiamy:P:P
![]()
![]()
Napisano 18 lipca 2008 - 19:25
no właśnierzadko sie zdarza...
zazwyczaj wszystkie parki takie zmęczone to tylko się rzucają na łóżko i koniec namiętności
Napisano 18 lipca 2008 - 19:29
dokładnie, no chyba, że zaraz po ślubie wyjeżdżają gdzieś nie zostając nawet na weselu...to wtedy jest szansa na romantyczną noc poślubnązazwyczaj wszystkie parki takie zmęczone to tylko się rzucają na łóżko i koniec namiętności
zasypiają
Napisano 18 lipca 2008 - 19:31
tzn czy takie coś się praktykuje, czy tak wypada?
bo ja nie wiem
Napisano 18 lipca 2008 - 19:33
Co to za ślub bez wesela..?
Napisano 18 lipca 2008 - 19:34
hmm.... no głupie trochę
ale np zostać kilka godzin i wyjechać, bo inaczej nie da rady to rozumiem
Napisano 18 lipca 2008 - 19:37
Napisano 18 lipca 2008 - 21:56
nie wiem jeszcze w sumie dluga droga do mojego slubu zobaczymy co nam los przyniesie
Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:14
U nas trudno powiedziec, to zalezy od tego do ktorej bedzie weselicho trwało, a mam nadzieje ze do 5 conajmniej a wtedy małea szanse na co nie co
Napisano 25 sierpnia 2008 - 18:24
Dlatego jak już planuje to na drugą noc gdy dojdziemy do siebie i będziemy wypoczęci