Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

kropki, goszki, kwiatki, kratki, paski-DESENIE CIUSZKÓW

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
46 odpowiedzi w tym temacie

#21 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 11:16

Lubie gladkie tkaniny,no moze jakas kratka.Nie lubie groszkow,ani paskow,kwiaty maga byc,ale delikatny desen.Jednak w 80% wybieram materialy bez zadnych wzorkow.Jezeli np bluzka w krateczke to dol np. spodnica gladka.

#22 nipsu

nipsu
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 21:37

ja też wolę gładkie ciuszki, ewentualnie delikatna kratka. ale kropki i paski - w życiu!

#23 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 17 listopada 2009 - 22:15

a mnie nie przeszkadzają wszelakie wzorki na ubraniach pod warunkiem, że nie są przesadzone, w dziwnych kolorach lub nie jest ich po prostu za dużo, nie są 'nadźbane' :D
mam koszule w kratkę, w których czuje się super :) mam bluzki w groszki, które bardzo lubię, mam również ciuszki w paseczki, z których jestem zadowolona :)
oczywiście gładkie ubrania też lubię :D
ogólnie jeśli rzecz jest ładna, schludna, dobrze leży to dlaczego miałabym jej nie nosić :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#24 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 09:40

ja lubie gładkie, chyba ze kratka na spódnicy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#25 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 18 listopada 2009 - 09:48

a ja lubie gładkie, paseczki, kratkę lub jakiś inny wzorek.
groszki raczej nie chyba że bielizna to tak :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#26 swiatowa85

swiatowa85
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 11:03

jak już wcześniej pisałam, jestem wielką fanka koloru czarnego, głównie na ubraniach. żeby nie wyglądać więc "ponuro" mam bardzo wiele dodatków, właśnie takich deseniowych, noszonych zależnie od okazji i humoru;-) kiedyś miałam "jazdę" na groszki (akurat na bluzkach), miałam tez etap kwiatów (na chustach, ale nie takich "góralskich", jak nosi teraz pół Polski;-) czy też pasków (gdzie się dało:-) stwierdzam jednak, że najwięcej "deseni" mam na butach:-) mam ich już naprawdę sporo, i ciągle mi mało...;-)

#27 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 25 listopada 2009 - 21:30

ja lubie koszulki w kropki albo małe kwiatuszki :)
szczęście ma smak truskawek :D :D

#28 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 26 listopada 2009 - 13:40

ze wzorków najbardziej lubię kratkę, ale w większości też wolę gładkie ciuszki :-) mam także w swojej szafie bluzki w paski, drobne kwiatki czy bliżej nieokreślone "maziaje" ;-) jeśli spódnica to tylko gładka :-)
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#29 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 23 lutego 2011 - 17:47

Wiecie co.Ostatnio mi sie gust zmienił.Nie trawię ciuchów we wzorki,kwiatuszki itp.mazidła.
Normalnie,tylko gładkie.Malo tego,nie znoszę już czerwieni i różu na odzieży(NA PAZNOKCIACH,MOŻE BYĆ,ALE DELIKATNY).Wszystkie czerwone ubrania powynosiłam.A jak przyszła teściowa w czerwonej bluzce to działała na mnie jak płachta na byka.Normalnie,obrzydł mi tak ten kolorek,że hej.Za to uwielbiam kolor szary,kamienny.Plus beżowe lub miodowe dodatki.Wow.

#30 Dawid2003_pl

Dawid2003_pl
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 07 marca 2012 - 15:36

Kropki i groszki sprawdzają się na kontrastowych zestawieniach: czerwień plus biel, czerń i écru. Są sexy i wcale nie muszą być infantylne! Kropki pasują do fasonów w stylu lat 50.

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-03-07, 18:18 ]
źródło: polki.pl

#31 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 07 marca 2012 - 18:07

groszki raczej nie chyba że bielizna to tak :mrgreen:

no to mi się odmieniło, bo zwariowałam na punkcie kropek :lol:

Ostatnio wyszukiwałam jakiejś kiecki, ale nic mnie nie zachwyca. W szafie mam póki co 3 bluzki w groszki, ale nie pogardzę koleją :mrgreen:

No i kratka, paski, kwiaty jak najbardziej :-D tylko nie jednocześnie :lol: :lol: :lol:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#32 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 07 marca 2012 - 20:43

Ja ostatnio uwielbiam grochy. ;-) Takie mi się wydają kobiece i wesołe. Za to przejadły mi się wszelkiego rodzaju kwiatki, kwiatuszki- zbyt to oklepane się zrobiło. Kratki od zawsze nie lubię, chyba że na męskiej koszuli to czasami(!) fajnie wygląda. Do pasków mam neutralny stosunek, ale muszę przyznać, że dużo pasiastych rzeczy w mojej szafie.
Gładkie ubrania zawsze i wszędzie, bo najbardziej uniwersalne, zawsze modne i pasujące. :lol:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#33 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 08 marca 2012 - 05:23

U mnie starsza na ślubie była ubrana w groszki. Pamiętam, że jak mi to powiedziała to myślałam, że żartuje ale jak ją zobaczyłam wyglądała ślicznie. Góra to był taki ala gorsecik - biały w czarne groszki a dół to spódnica minimalnie poniżej kolan - czarna w białe groszki :->

#34 Colca

Colca
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 13 kwietnia 2012 - 23:17

Bluzki z tego typu nadruki mega mi się podobają :mrgreen: . Pasują do wszystkiego, sa wygodne. I cena super. Naprwadę można założyc do takiego t-shirtu jaką kol wiem kurtkę, żakiet, bolerko tip. Super ! Mam tą koszulę z reklama, i zastanawiam się nad kupnem kolejnych, muszę znależć chwile żeby skoczyć do galerii :P

A co Wy sądzicie o takim nadruku? (mi wydaje się być oryginalny :P)

Załączone miniatury

• thumb215_koszulka_baltana_a_1412_1.png

#35 basia1232

basia1232
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 16 kwietnia 2012 - 20:55

Moda kwiatów oraz grochów w kolorach czarno białych powraca ;):D i mega mi się podoba:D

#36 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 15:55

Widziałam dziś fajną sukienkę w groszki. Tylko nie wiem czy pudrowy róż czy biały + czarne groszki. 

Takie mi się wydają kobiece i wesołe
Właśnie, myślę tak samo ;)

#37 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 22 kwietnia 2014 - 21:40

Lubię i kropki, i kwiatki, i kratki, i paski i z każdym z tych motywów mam coś w szafie (koszule, spódnice, bluzki).

Najczęściej noszę ubrania proste, bez wzorów, ale czasem lubię jakąś odmianę i urozmaicenie swojego stroju.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#38 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 13 maja 2014 - 09:59

Lubię nosić latem kolorowe ubrania np. w kwiatki. Mam i spódnice i zwiewne spodnie w kwiatki.

Posiadam też koszulę na długi rękaw w kratkę. :)

nixqp2.png

#39 karolinka5

karolinka5
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 18 lipca 2014 - 13:51

kwiatki ;) :)

#40 gajka

gajka
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 30 sierpnia 2014 - 19:25

ja jestem zdecydowanie kwiatkowa;) lubię kwiatki na wszystkim, zarówno te duże, jak i te małe i bardzo malutkie:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych