cwicze chodze na basen, nie sa wazne cyfry dziewczyny!!!!! tylko jak sie czujemy w naszych cialach bo to sie przeklada jak nas inni widza, mieszkajac w anglii zauwazylam ze w polsce jest za duza presja na odchudzanie, nie mam nic ze ktos wazy mniej odemnie czy wiecej, ale o tolerancje ktorej nie mamy , dziewczyna ktora ma wiecej cialka jest wysmiewana i odrzucana
ile ważycie, ile macie wzrostu?
Napisano 08 lipca 2008 - 15:24
cwicze chodze na basen, nie sa wazne cyfry dziewczyny!!!!! tylko jak sie czujemy w naszych cialach bo to sie przeklada jak nas inni widza, mieszkajac w anglii zauwazylam ze w polsce jest za duza presja na odchudzanie, nie mam nic ze ktos wazy mniej odemnie czy wiecej, ale o tolerancje ktorej nie mamy , dziewczyna ktora ma wiecej cialka jest wysmiewana i odrzucana
Napisano 08 lipca 2008 - 15:28
oczywiscie ze to najwazniejsze ja nigdy nikogo nie wysmiewalam moja siostra zawsze byla troszke grubsza i jak bylysmy male too ja bronilam i nawet raz sie z taka dziewczynka pobilam bo sie wysmiewala z mojej siostry... a tak nie mozna....tylko jak sie czujemy w naszych cialach
zawsze mi bylo przykro i do teraz jest,ale tak ja kocham ze wszystko bym dla niej zrobila !
chociaz czesto sie nie zgadzalysmy...
Napisano 08 lipca 2008 - 15:37
Napisano 08 lipca 2008 - 15:38
z reszta nie ma idealnych ludzi..... zawsze cos sie znajdzie co mogloby byc lepsze... :?
Napisano 08 lipca 2008 - 15:41
Napisano 08 lipca 2008 - 15:42
moze to glupio zabrzmi ale ja musze sie tego nauczyc......ale mozna sie tego nauczyc
Napisano 08 lipca 2008 - 15:55
poprostu dbajmy o siebie i nie zapominajmy ze na tym swiecie s awieksze tragedie niz nasza waga
Napisano 08 lipca 2008 - 16:08
Napisano 08 lipca 2008 - 16:13
Napisano 08 lipca 2008 - 16:14
Napisano 09 lipca 2008 - 12:24
Ja jestem srednia, ale bez przesady nie waze 45kg...
Napisano 10 lipca 2008 - 10:40
ja przyjechałam właśnie do polski na tydzień i już się nasłuchałam
Napisano 10 lipca 2008 - 12:07
Napisano 10 lipca 2008 - 17:02
ja ważę 45- 50 kg (zależy od wagina której stoję i tego ca zjadłam oraz dnia miesiąca i pory roku) mierzę 156 wiec tak w sam raz kiedyś byłam chudsza ale to nie znaczy że szczęśliwsza. Najbardziej mi w głowie utkwiło zdanie troszeczkę grubszej ode mnie koleżanki która powiedział że zawsze marzyła by mieć takie ciało jak ja i nierozumni co mi siew nim nie podobało że tak sie oszpeciłam... Moja dieta teraz to jem na co mam ochotę prócz słodyczy których nie lubię za bardzo raz więcej innym dniem mniej, piję dużo wody ok 4 litrów dzienne! Czasem się poruszam na jakimś spacerku, wycieczce
I UśMIECHAM SIę DO SIEBIE I WARJUJE NA CAłEGO
Napisano 10 lipca 2008 - 17:26
Ja ostatnio trochę przybrałam, ale nie martwię się, bo zaczęłam ćwiczyć i trochę pilnować się z żarełkiem i waga powoli idzie w dół...
Zresztą waga nie jest wyznacznikiem, ja jak ważyłam 56kg to sterczały mi wszystkie kości, a ludzie mnie pytali czy nie choruję czasami.
Dla mnie osobiście 60kg jest ok.
Co śmieszne porównałyśmy się kiedyś z kumpelą, właśnie jak ważyłam 60kg, bo mi nie wierzyła.
Wzrost ten sam, bardzo podobne figury, te same wymiary w pasie, biodrach, piersiach, nawet obwód uda taki sam ( różnica1-2 cm, raz na jej korzyść, raz na moją )....po prostu wyglądałyśmy identycznie, z tym, że ja ważyłam 60kg, a ona...52kg.
Może coś jest w tym, że waga zależy od ciężaru kości - kiedyś tak przeczytałam
Napisano 10 lipca 2008 - 19:39
Napisano 10 lipca 2008 - 22:36
Ja jestem srednia, ale bez przesady nie waze 45kg...
Ja jedynie 3 kg więcej, przy wzroście równo 160 cm. Chciałabym dobić tak do 50 kg, ale mimo że potrafię pochłonąć połowę zawartości lodówki, przytyć nie mogę.
Według bmi ważę za mało ale robiłam wyniki, anemii nie mam, po prostu taka budowa.