Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ile ważycie, ile macie wzrostu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
592 odpowiedzi w tym temacie

#321 BliźniaczaMama

BliźniaczaMama
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 15 marca 2009 - 13:14

Lecę pospiesznie się zważyć....
67kg przy 173cm. Ja tam jestem zadowolona

#322 Xenna

Xenna
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 19 maja 2009 - 20:45

Dziewczyny nie powinno się mierzyć wszystkiego wzrost-waga:) poniewaz wystarczy, ze masz mocniejsze kości to już nie daje pełnego wyznacznika:)

#323 misiaczek

misiaczek
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 21 maja 2009 - 07:26

Ważę o 4kg za dużo ;) ale generalnie jest ok ;)choć zawsze można coś ulepszyć ;)

#324 zogusia

zogusia
  • Użytkownik
  • 263 postów

Napisano 05 sierpnia 2009 - 13:13

165cm wzrostu i 67 kg :( :oops: :-/
Nie żyjemy dla siebie, żyjemy dla tych którzy nas kochają żeby dać im siłę choć częściej to Oni dają siłę Nam.

#325 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 09 sierpnia 2009 - 10:35

A ja przy 162 cm ważyłam 53kg ale teraz chyba przytyłam o 2kg bo ostatnio tylko się zajadam;-) Myślę że jest ok tylko chciałabym przybrać trochę w ramionach i w klatce piersiowej :-/ ale jak to zrobić żeby nie poszło w tyłek i biodra?

#326 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 09 sierpnia 2009 - 10:49

chciałabym przybrać trochę w ramionach i w klatce piersiowej, ale jak to zrobić żeby nie poszło w tyłek i biodra?

A tak się w ogóle da przytyć? Tylko w ramionach i klatece piersiowej... Pierwsz raz o takim czymś słyszę :-P Jedynym sposobem na przytycie w biuście, jest ponowne przytycie w całej masie ciała, więc jak widzisz razej nie da się przytyć w samym biuście czy też w samych ramionach, lub jak wolisz i w biuście i w ramionach.
Ja mam 165cm wzrostu i ważę 60kg, właśnie sprawdzałam w kalkulatorze BMI i wszystko jest ze mną ok :-P

#327 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 09 sierpnia 2009 - 23:01

chciałabym przybrać trochę w ramionach i w klatce piersiowej, ale jak to zrobić żeby nie poszło w tyłek i biodra?

A tak się w ogóle da przytyć? Tylko w ramionach i klatece piersiowej... Pierwsz raz o takim czymś słyszę :-P Jedynym sposobem na przytycie w biuście, jest ponowne przytycie w całej masie ciała, więc jak widzisz razej nie da się przytyć w samym biuście czy też w samych ramionach, lub jak wolisz i w biuście i w ramionach.
Ja mam 165cm wzrostu i ważę 60kg, właśnie sprawdzałam w kalkulatorze BMI i wszystko jest ze mną ok :-P

Bardzo bym chciała żeby się tak dało ;-) no ale cóż, chyba wolę pozostać z mniejszym biustem i tyłeczkiem ;-)

#328 Sziwka

Sziwka
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 11:46

177 i 69kg. Aktualnie jak dla mnie za dużo o 3, 4kg, najlepiej sie czuje jak ważę 65-67. Ale no jakoś nie chce mi się odchudzać. Wznowię treningi od września, zacznę być znowu cholernie zajęta i pewnie schudnę ze 2kg. Mam nadzieje;)

#329 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 16:59

jak na razie waze 54kg

też tylę waże ;-)
nie odmawiam sobie słodyczy i innych niezdrowych ale pysznych rzeczy ale musze kontrolowac wage bo zaczełam brac tabletki i nie wiadomo czy nie przytyje :mrgreen:

za to nie znam swojego wzrostu :-P aż wstyd :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#330 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 17:16

A ja mam 164cm wzrostu i ważę jakieś 52 kg :mrgreen:
Jem ile mogę...ile zmieszczę w siebie.... hehe :mrgreen:

#331 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 19:15

ja nie wiem dokłądnie ile waze bo na róznych wagach róznie pokazuja ale około 50 kg a wzrost w profilu (wiec malutka) przydałoby sie troszke zrzucic ale da sie z tym zyć :D

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#332 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 27 sierpnia 2009 - 19:30

Udalo mi sie wrocic do mojej stalej wagi, czyli 57 kg :-) (wzrost 168 cm).
Dołączona grafika

#333 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 10:40

ja mam 160 cm i ważę 48 kg. Chciałabym dobić do 50, staram się o to chyba z rok czasu ale nic nie pomaga <bezradny></span>
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#334 papużka

papużka
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:21

170cm i 58...ale niestety nie widać po mnie...niby waga w normie, ale w bioderkach za dużo, brzuszek sie marszczy...wiecie jak to jest ;-)
Więc staram się opanować moją wage. :-)

#335 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 21:27

w bioderkach za dużo, brzuszek sie marszczy...

coś wiem o tym....hehe. Niby jestem szczupła, nóżki jak patyczki, ale za to mam boczki i brzuchol... no ale nic w końcu gdzieś musi to jedzenie we mnie wchodzić :mrgreen:

#336 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 28 sierpnia 2009 - 22:16

To widzę, że tu same chudzinki :roll:
Jestem w Peru...

#337 M.S.

M.S.
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 29 sierpnia 2009 - 09:09

180cm i 62kg (ku mojej rozpaczy rośnie!!!) :o

#338 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 31 sierpnia 2009 - 22:36

niekoniecznie ;-) jak dziewczyny zauważyły waga nie zawsze idzie w parze z ogólnym wyglądem ;-)

ja sie ograniczam zawsze w tego typu "rankingach" do wzrostu ... swojej wagi po prostu nie znam ... tzn, wiem ile ważyłam jakieś 1,5 roku temu ... a od tamtego czasu conieco sie zmieniło ;-)

a wzrost - niezmiennie 1.70 ... tylko czasem mam wrażenie że sie kurcze ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#339 Aruna

Aruna
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 01 września 2009 - 13:15

Ja mam 172 cm i 56 kg ;-) więc waga prawidłowa i w ubraniu wyglądam całkiem nieźle :mrgreen: ale jak się schylę... :lol: no mam wałeczki, na brzuchu, co tu dużo mówić :-| ostatnio włożyłam taką spódniczkę i wylazł mi tłuszczyk na biodrach :-| i na udach leciutki cellulit... nie widać tego w ubraniu wogóle, nawet nikomu do głowy by nie przyszło, ale bez ubranka też chciałabym wyglądać jak modelka... <bezradny></span> śmiać mi się z tego chce :mrgreen: wiem że takie drobne niedoskonałości można zlikwidować, trochę regularnego ruchu wystarczy, ale co jak nikt ze mną nie chce biegać :mrgreen: żeby tak miał mnie kto zmobilizować <bezradny></span>
W Twoich objęciach cały mój świat...

#340 PatkaU

PatkaU
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 01 września 2009 - 13:24

No właśnie!
Aż wstyd się przyznać do swojej wagi :-x
...I dobry Boże spraw...
żeby te wszystkie kalorie poszły mi w cycki..."
Dołączona grafika" title="" />