wierzycie w naturalne sposoby powiększenia biustu?
Napisano 29 października 2010 - 14:53
Napisano 30 października 2010 - 13:11
Powiększać?Chyba optycznie.A jak zdejmiesz biustonosz to piersi będą takie same jak były.Ponoć bardzo dobrze modeluje biust biustonosz dopasowany do sylwetki i ponoc automatycznie moze powiekszac.
Napisano 26 lipca 2011 - 12:39
Napisano 26 lipca 2011 - 12:43
Chyba innych metod na powiększenie biustu naturalnie nie znam:D a nie wierze w żadne 'suplementy' na biust...
Ja także nie wierzę.A te wszystkie wszelkie tabletki,to moim zdaniem tylko ogołacają nasze portfele.
Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:35
chociaż kobiety kulturystki mają większy biust od trenowania, wiec moze i się da
Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:45
Kulturystki od trenowania maja bardzo małe biuściki,lub nawet wcale.A te wieksze o ktorych piszesz,to nie sa naturalne,moim zdaniem.chociaż kobiety kulturystki mają większy biust od trenowania, wiec moze i się da
Napisano 27 sierpnia 2011 - 16:42
Powiększać?Chyba optycznie.A jak zdejmiesz biustonosz to piersi będą takie same jak były.Ponoć bardzo dobrze modeluje biust biustonosz dopasowany do sylwetki i ponoc automatycznie moze powiekszac.
no tak chodziło mi o odpowiednie ich ulozenie.
Można cwiczyć miesnie podtrzymujące piersi przez ćwiczenia, ja też zaczęłam brać nutrikosmetyki co by oczyścić się, ale po prostu naiwlżyć skórę od wewnątrz no i naturalne jest że mam jędrniejsze piersi.
Napisano 30 września 2011 - 13:23
Napisano 01 października 2011 - 07:56
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 03 października 2011 - 09:09
Nawet mój facet chyba się przekonał
Napisano 04 października 2011 - 17:56
Mycha84, a jaki suplement diety stosujesz, że ma takie działanie?
to ja się podzielę swoimi doświadczeniami z Elevation Plus. Biorę je już, teraz dostrzegłam ofertę na gruponie, Bardzo dobra oferta trzech opakowań ( 179 zł zamiast 567 zł za zestaw 3 opakowań (270 kapsułek)), jakby moze któras z Was chciala mogłybyśmy się jakoś na spółkę zaopatrzyć.
Napisano 13 października 2011 - 08:58
Napisano 13 października 2011 - 13:11
[quote name="landrynka"]ja jestem
przed ciążą A po karmieniu pół A
po skończeniu karmienia okazało się, że moje staniki sprzed ciąży są za duże
a miało być tak pięknie[/quote] o matko to juz drugi przypadek....
Ja przed ciążą miałam malutkie B, w czasie ciąży duże B albo małe C. Karmiłam przez 2 lata (!). Już pod koniec karmienia piersi były powyciągane i wyglądały jak placuszki
Napisano 13 października 2011 - 17:00
Elevation plus, na grouponie były za pół ceny niedawnoMycha84, a jaki suplement diety stosujesz, że ma takie działanie?
Napisano 20 października 2011 - 13:02
Jakiś czas temu też czytałam o tabletkach poprawiających wygląd piersi. Może mi powiecie na jakiej zasadzie działają takie tabletki? Bo Ty Sune brałaś/bierzesz Breastfast a Mart elevation. Choć Groupon do mnie jakoś nie przemawia, ale będę również wdzięczna za opinie bo chciałabym spróbować i muszę zdecydować się na konkretne tabletki. Chyba że może ktoś poleca jeszcze coś innego? Oczywiście wiem, że oprócz ich brania powinno się ćwiczyć i dbać o piersi masując je czy smarować kremami itp. aby nie straciły jędrności. Zastanawiam się jeszcze czy może znacie jakieś ćwiczenia wzmacniające mięśnie klatki piersiowej?
Danka Ja mogę się wypowiedzieć na temat tabletek, które ja brałam. BreastFast pomaga organizmowi pozbyć się zanieczyszczeń i zamiast wzrostu tkanki tłuszczowej w piersiach i pomaga zachować i zwiększyć tkankę gruczołową. Oczywiście tak jak piszesz dobrze jest jeszcze ćwiczyć, masować piersi i używać kremów do biustu
Napisano 26 października 2011 - 12:05
Danka Ja mogę się wypowiedzieć na temat tabletek, które ja brałam. BreastFast pomaga organizmowi pozbyć się zanieczyszczeń i zamiast wzrostu tkanki tłuszczowej w piersiach i pomaga zachować i zwiększyć tkankę gruczołową. Oczywiście tak jak piszesz dobrze jest jeszcze ćwiczyć, masować piersi i używać kremów do biustu
Z reszta w internecie i na forum możesz poczytać co dobrze wpływa na piersi
Widzisz.. a ja byłam święcie przekonana że piersi to sam tłuszcz.. Chyba nie zbyt dobrze słuchałam w liceum na biologii.. Hmm.. A wchodzę tutaj i dowiaduję się ciekawych rzeczy.
A powiedz mi długo trzeba brać te tabletki? Piszesz że dobrze jest cwiczyć, a jakie ćwiczenia są najlepsze??
Pisz pisz.. bo jestem teraz strasznie ciekawa
Napisano 31 października 2011 - 08:34
A co do tego tłuszczu to też kiedyś tak myślałam ale przed kupnem tabletek dużo czytałam na forum i ogólnie w internecie właśnie o piersiach
Napisano 22 listopada 2011 - 15:26
Z reszta w internecie i na forum możesz poczytać co dobrze wpływa na piersi
Skąd masz sune takie wiadomości o tej tkance gruczołowej?
Napisano 17 grudnia 2011 - 15:33
Napisano 20 marca 2012 - 17:04