Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wierzycie w naturalne sposoby powiększenia biustu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
185 odpowiedzi w tym temacie

#161 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 29 października 2010 - 14:53

Ponoć bardzo dobrze modeluje biust biustonosz dopasowany do sylwetki i ponoc automatycznie moze powiekszac.

#162 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 października 2010 - 13:11

Ponoć bardzo dobrze modeluje biust biustonosz dopasowany do sylwetki i ponoc automatycznie moze powiekszac.

Powiększać?Chyba optycznie.A jak zdejmiesz biustonosz to piersi będą takie same jak były.

#163 polyanna26

polyanna26
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 26 lipca 2011 - 12:39

Powiększac biust naturalnie? Raczej chyba tylko kiedy zmienia nam się waga i np. trochę przytyjemy - często proporcjonalnie tyjemy również w biuście. Albo kiedy dobierzemy sobie stanik typu push-up, optycznie wtedy 'naturalnie' możemy go powiększyć. Czasem z Triumpha widziałam fajną bieliznę push-up i w GAIA. Z tym, że jakoś bardziej jestem przekonana na GAIA ze wzgledu na jakość i fakt, że ogólnie mają większy wybór rozmiarów u siebie. Chyba innych metod na powiększenie biustu naturalnie nie znam:D a nie wierze w żadne 'suplementy' na biust...

#164 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 26 lipca 2011 - 12:43

Chyba innych metod na powiększenie biustu naturalnie nie znam:D a nie wierze w żadne 'suplementy' na biust...

Ja także nie wierzę.A te wszystkie wszelkie tabletki,to moim zdaniem tylko ogołacają nasze portfele.

#165 annagrodzka

annagrodzka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:35

no raczej nie mozna naturalnie powiekszyc biustu, tabletką genów się nie zmieni :)) można ewentualnie przytyć, ale ćwiczyć np brzuch zeby byl szczuply to nam pojdzie w cycki :P
chociaż kobiety kulturystki mają większy biust od trenowania, wiec moze i się da :)

#166 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 10:45

chociaż kobiety kulturystki mają większy biust od trenowania, wiec moze i się da :)

Kulturystki od trenowania maja bardzo małe biuściki,lub nawet wcale.A te wieksze o ktorych piszesz,to nie sa naturalne,moim zdaniem.

#167 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 27 sierpnia 2011 - 16:42

Powiększać?Chyba optycznie.A jak zdejmiesz biustonosz to piersi będą takie same jak były.

no tak chodziło mi o odpowiednie ich ulozenie.

Można cwiczyć miesnie podtrzymujące piersi przez ćwiczenia, ja też zaczęłam brać nutrikosmetyki co by oczyścić się, ale po prostu naiwlżyć skórę od wewnątrz no i naturalne jest że mam jędrniejsze piersi.

#168 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 30 września 2011 - 13:23

co do suplementów to biorę jeden od 2 miesięcy i na początku też podchodziłam do tego sceptycznie, ale działa :) nie mówię o powiększeniu o kilka rozmiarów, ale biust wyraźnie się zaokrąglił i uniósł, skóra jest jędrna i na prawdę widać różnicę :)

#169 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 01 października 2011 - 07:56

Mycha84, a jaki suplement diety stosujesz, że ma takie działanie? <hmm></span>

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#170 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 03 października 2011 - 09:09

Ja podobnie jak Mycha84 nie do końca byłam przekonana do działania takich suplementów. Oczywiście kobieca ciekawość nie zna granic. :P heh.. Mój TŻ nie był zachwycony gdy kupiłam tabletki na powiększenie biustu. Rezerwa musi być.. I ja też tak do tego podchodziłam.. Choć po jakiś 2-3 tygodniach brania Breastfasta piersi stały się jędrniejsze i na pewno takie pełniejsze bo czułam różnicę, nawet w staniku było widać różnicę :) Teraz oczywiście już mam stanik bez push-upa :]:]

Nawet mój facet chyba się przekonał :P Choć myślę że on za tabletki się nie zabierze :P

#171 Mart

Mart
  • Użytkownik
  • 145 postów

Napisano 04 października 2011 - 17:56

to ja się podzielę swoimi doświadczeniami z Elevation Plus. Biorę je już, teraz dostrzegłam ofertę na gruponie, Bardzo dobra oferta trzech opakowań ( 179 zł zamiast 567 zł za zestaw 3 opakowań (270 kapsułek)), jakby moze któras z Was chciala mogłybyśmy się jakoś na spółkę zaopatrzyć.

#172 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 13 października 2011 - 08:58

Jakiś czas temu też czytałam o tabletkach poprawiających wygląd piersi. Może mi powiecie na jakiej zasadzie działają takie tabletki? Bo Ty Sune brałaś/bierzesz Breastfast a Mart elevation. Choć Groupon do mnie jakoś nie przemawia, ale będę również wdzięczna za opinie bo chciałabym spróbować i muszę zdecydować się na konkretne tabletki. Chyba że może ktoś poleca jeszcze coś innego? Oczywiście wiem, że oprócz ich brania powinno się ćwiczyć i dbać o piersi masując je czy smarować kremami itp. aby nie straciły jędrności. Zastanawiam się jeszcze czy może znacie jakieś ćwiczenia wzmacniające mięśnie klatki piersiowej?

#173 cutie

cutie
  • Użytkownik
  • 47 postów

Napisano 13 października 2011 - 13:11

[ Dodano: 2010-02-22, 23:07 ]
[quote name="landrynka"]ja jestem ;-)
przed ciążą A po karmieniu pół A :-?
po skończeniu karmienia okazało się, że moje staniki sprzed ciąży są za duże :shock: masakra :evil:
a miało być tak pięknie[/quote] o matko to juz drugi przypadek.... :-| :-([/quote]

Ja przed ciążą miałam malutkie B, w czasie ciąży duże B albo małe C. Karmiłam przez 2 lata (!). Już pod koniec karmienia piersi były powyciągane i wyglądały jak placuszki :(...a tez miały urosnąć. Teraz (już 6 lat po urodzeniu) troszkę mi się przytyło (z 5 kg, no może mniej) a cycuszki są jako tako z rozmiarem, niby jak sprzed ciąży ale bardzo ucierpiały na jędrności (tym bardziej że się garbię). Dlatego uważam że wygląd po ciąży to sprawa indywidualna i bardzo duże znaczenie mają tu geny. U mnie do wyglądu piersi przyczyniło się nie tyle co karmienie ale i chudnięcie. Z każdym kolejnym wahaniem wagi nawet o parę kg, piersi tracą na jędrności :(...Jedynym środkiem jaki mi minimalnie wypełnił i ujędrnił biust to YAZ, ale niestety i tyłek troszkę urósł a o cellulicie nie wspomnę, więc przerzuciłam się na inne. Mój kochany uwielbia moje piersi, co do ich wielkości pozbyłam się już kompleksów ale na punkcie jędrności straszne mam kompleksy. Ani to się ładnie prezentuje ani nic :((...PUSH UP is my best friend :)).
"Perfection is an illusion, imperfection is beautiful..."

#174 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 13 października 2011 - 17:00

Elevation plus, na grouponie były za pół ceny niedawno ;) Stosuje się to przez 3-6 miesięcy, ale efekt utrzymuje się dłużej, później kurację można powtórzyć... tak mówiąc obrazowo, moje piersi są takie, jak tuż przed okresem, z tą różnicą, że nie bolą ;)

#175 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 20 października 2011 - 13:02

Jakiś czas temu też czytałam o tabletkach poprawiających wygląd piersi. Może mi powiecie na jakiej zasadzie działają takie tabletki? Bo Ty Sune brałaś/bierzesz Breastfast a Mart elevation. Choć Groupon do mnie jakoś nie przemawia, ale będę również wdzięczna za opinie bo chciałabym spróbować i muszę zdecydować się na konkretne tabletki. Chyba że może ktoś poleca jeszcze coś innego? Oczywiście wiem, że oprócz ich brania powinno się ćwiczyć i dbać o piersi masując je czy smarować kremami itp. aby nie straciły jędrności. Zastanawiam się jeszcze czy może znacie jakieś ćwiczenia wzmacniające mięśnie klatki piersiowej?

Danka Ja mogę się wypowiedzieć na temat tabletek, które ja brałam. BreastFast pomaga organizmowi pozbyć się zanieczyszczeń i zamiast wzrostu tkanki tłuszczowej w piersiach i pomaga zachować i zwiększyć tkankę gruczołową. Oczywiście tak jak piszesz dobrze jest jeszcze ćwiczyć, masować piersi i używać kremów do biustu :) Z reszta w internecie i na forum możesz poczytać co dobrze wpływa na piersi :)

#176 mikkara

mikkara
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 26 października 2011 - 12:05

Danka Ja mogę się wypowiedzieć na temat tabletek, które ja brałam. BreastFast pomaga organizmowi pozbyć się zanieczyszczeń i zamiast wzrostu tkanki tłuszczowej w piersiach i pomaga zachować i zwiększyć tkankę gruczołową. Oczywiście tak jak piszesz dobrze jest jeszcze ćwiczyć, masować piersi i używać kremów do biustu :) Z reszta w internecie i na forum możesz poczytać co dobrze wpływa na piersi :)

Widzisz.. a ja byłam święcie przekonana że piersi to sam tłuszcz.. Chyba nie zbyt dobrze słuchałam w liceum na biologii.. Hmm.. A wchodzę tutaj i dowiaduję się ciekawych rzeczy.
A powiedz mi długo trzeba brać te tabletki? Piszesz że dobrze jest cwiczyć, a jakie ćwiczenia są najlepsze??

Pisz pisz.. bo jestem teraz strasznie ciekawa :D:D:D

#177 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 31 października 2011 - 08:34

Myślę że to jak długo powinno się brać tabletki to indywidualna sprawa. W końcu każda inaczej reaguje na różne składniki. Ja Breastfast brałam przez ok.2 miesiące choć różnica była odczuwalna ( i widoczna :D ) po ok.3 tygodniach :) Oczywiście do tego jakieś masaże , kosmetyki i ćwiczenia. A co do ćwiczeń to na pewno dobre są pompki damskie, ćwiczenia z hantelkami :)

A co do tego tłuszczu to też kiedyś tak myślałam ale przed kupnem tabletek dużo czytałam na forum i ogólnie w internecie właśnie o piersiach :) Także troszkę się dokształciłam :)

#178 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 22 listopada 2011 - 15:26

Skąd masz sune takie wiadomości o tej tkance gruczołowej?;) Jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy ;) I pod negatywnym wrażeniem swojej niewiedzy. W każdym razie dzięki za informacje, bardzo cenne zresztą, biorę się konkretnie za moje piersi, żeby na Sylwestra jakoś wyglądać ;)

#179 evunik

evunik
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 17 grudnia 2011 - 15:33

Pompki poprawiają "zawieszenie" - tylko jak się przesadzi, to szybko pojawiaja się bicepsy jak u Popeye'a

#180 pattkaaa7

pattkaaa7
  • Użytkownik
  • 44 postów

Napisano 20 marca 2012 - 17:04

Najlepsze na piersi są ćwiczenia na piłce z ciężarkami, dociskanie dłoni oraz dociskanie dloni do ściany