Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

ile mamy torebek w domu?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
347 odpowiedzi w tym temacie

#181 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 17:05

ja na białą nie odważyłam bym się :roll:

Dlaczego?.Wiosną i latem fajnie mieć jakąś jasną torebkę.Czarne torebki czekają spokojnie w szufladzie na jesień i zimę. :mrgreen:

#182 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 17:15

ja na białą nie odważyłam bym się :roll:

Dlaczego?.Wiosną i latem fajnie mieć jakąś jasną torebkę.Czarne torebki czekają spokojnie w szufladzie na jesień i zimę. :mrgreen:

dlatego, że taka jasna i żarąca jest :mrgreen: za bardzo z tłumu się wybija, chyba wolę zostać przy bardziej stonowanych (beżach, szarości) kolorach zostać..może kiedyś się przełamie na biały kolor
Dołączona grafika

#183 miminka

miminka
  • Użytkownik
  • 747 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 18:48

ja chyba też bym się nie zdecydowała na białą torebkę, beżową chyba też nie, bałabym się, że mi się szybko ubrudzi. Fakt, czarną torebkę też odłożyłam na jesień i zimę :lol:
You're never too young or too old to dream

wouldn't wanna be anybody else!

...

#184 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 20 maja 2011 - 13:36

liczba moich torebek ostatnimi czasy wzrosła i doliczyłam się ich 18 :mrgreen:

Uwielbiam torebki i buty ( tych tez mam ok 30 par)

30 ? :shock: :shock: nie kumam po co komu tyle ? moim zdaniem najważniejsze jest wykonanie i oryginalność torebek niż ilość, ale to tylko takie moje skromne zdanie

Po to ze lubię miec i zmieniac w zaleznosci od stroju. Nie wyobrazam sobie nosic tej samej torebki do kozucha i letniej sukienki. Do garsonki do pracy nei ebdzie mi pasowala ta wieczorowa czy sportowa na weeked... wiec jak widzisz nei chodzi o ilosc sama w sobie ale o okazje i zamilowanie... Poza tym moda sie zmienia i te ktore kupilam 10 lat temu... no wlasciwie to ich nei mam wywalilam dawno :-) Wczoraj zas do kosza poszly 2 pary butow, nawet nei zniszczone ale juz mi nie pasuja

#185 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 maja 2011 - 13:46

Ja mam AŻ dwie torebki :mrgreen: w zasadzie zawsze miałam jedną, dużą pojemną torbę. Dopiero niedawno kupiłam sobie małą czarną, żeby mieć na takie wyjścia jak gdzieś idziemy sami. I mi te torba i torebka w zupełności wystarczają :-D
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#186 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 maja 2011 - 13:58

ja uwielbiam mieć torebki pod kolor danego stroju inaczej się dziwacznie czuje...dlatego też dzisiaj sobie kupiłam taką jasną bo ostatnio uwielbiam ciuszki beżowe,kremowe, brązowe itp w tych odcieniach czuję się super w takich kolorkach

#187 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:21

ja uwielbiam mieć torebki pod kolor danego stroju inaczej się dziwacznie czuje...dlatego też dzisiaj sobie kupiłam taką jasną bo ostatnio uwielbiam ciuszki beżowe,

ojoj oj już się nie chwal krowka :mrgreen: (oczywiście żartem 8-) )
Dołączona grafika

#188 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:26

ojoj oj już się nie chwal krowka

nie chwale sie tylko pisze że lubię jak wszystko do siebie kolorystycznie pasuje :)

#189 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:34

nie chwale sie tylko pisze że lubię jak wszystko do siebie kolorystycznie pasuje :)

wiem przecież umiem czytać

bo ostatnio uwielbiam ciuszki beżowe

tylko specjalnie w formie żartu chciałąm Ci 'dogryźć' ;-)
Dołączona grafika

#190 Jolene

Jolene
  • Użytkownik
  • 93 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:39

A ja mam jedną torebkę a bardziej torbę- taką przez ramię,bardziej taką "studencką". Rozglądam się teraz za kupnem takiej torebki typowo letniej-w kwiaty itp.,żeby nie była za duża,ani za mała. I żeby w miarę do ciuchów pasowała,bo kilku torebek to ja nie mam zamiaru kupować,żeby tracić na nie niepotrzebnie pieniądze-jedna a...konkretna :)
"PRZYPŁYWY I ODPŁYWY ATLANTYKU,
RUCHY KONTYNENTÓW,
POŁOŻENIE SŁOŃCA I GWIAZD...
TO TYLKO CZĘŚĆ ŚWIATA NAD KTÓRYM PANUJĘ."

#191 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 maja 2011 - 14:50

,bo kilku torebek to ja nie mam zamiaru kupować,żeby tracić na nie niepotrzebnie pieniądze-jedna a...konkretna :)

100% zgadzam się z tym, sama mam chyba 5, nie są to jakieś wymyślone, kolorowe, kolory stonowane (czarne, brązowe, beżowe) ale i tak noszę w 99% cały czas jedną (moją pierwszą którą kupiłam), a pozostałe tak naprawdę leżą, może raz na miejsąc użyte zostaną jak moja ulubiona się nudzi
Dołączona grafika

#192 Mysza29

Mysza29
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 20 maja 2011 - 19:31

Troche torebek juz mi sie uzbieralo :D

Ale dlaczego odstawiac czarne torebki na zime ? Wlasnie trzeba sobie jakos ta ponura pore roku ubarwic :)

#193 ewa_86

ewa_86
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 22 maja 2011 - 09:57

ooooooooooj ja też mam mnustwo torebek, niektore to już nawet się nie nadają, niemodne albo zmęczone życiem :) ale jakoś nie mam serca się ich pozbyć ...

#194 Hexi

Hexi
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 11:47

Ciężko policzyć ale chyba jak ostatnio robiłam wiosenne porządki to ok. 12 miałam xD
Z 4 chyba gdzieś mi się zgubiły hihih ^^ No wiadomo wszystkie potrzebne :D

#195 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 22 czerwca 2011 - 18:45

ale jakoś nie mam serca się ich pozbyć ...

oj a ja stare lub te które mi się znudziły wywaliłam lub oddałam nie lubię trzymać w szafie czegoś czego nie używam
Dołączona grafika

#196 stokrotka01

stokrotka01
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 04 lipca 2011 - 21:13

regularnie wymieniam szafę z nimi. tych, które uwielbiam - około 8. a w sumie będzie nie wiecej niż 15:)

#197 Mystery

Mystery
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 00:42

hej wszystkim. chciała bym Was zapytać jaką liczbę tprebek macie w swoim zaciszu domowym? przyznam że mam hopla na punkcie torebek i gdybym kupywała wszystkie które mi się podobają nie starczyło by miejsca w szafie dlatego tylko się ograniczam. mam chyba 3 lub 4. a jak jest u Was? macie jedną ulubioną torebkę, czy więcej i jakiej wielkości nosicie na co dzień? <hey11></span>

Mam około 15stu :shock:
Zajmują mi jedną długą szafkę komody.. (3 półki)
Różnej wielkości, ale wolę te większe...
Mam ze 3 ulubione :)
I'm not perfect but some parts of me are fucking excellent !

#198 Adyntri

Adyntri
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 11:10

8 torebek

1 sportowa
5 wyjsciowych
2 na co dzień :)

#199 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 14 lipca 2011 - 13:33

W sumie mam 6 torebek:
3 wyjściowe i 3 sportowe. Równowaga musi być :D.

#200 JulkaSz

JulkaSz
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 18 lipca 2011 - 13:04

Szalejecie dziewczyny z ilością torebek! Ja mam tylko 5 ;) i jestem z nich bardzo zadowolona!