Właśnie zobaczyłam reklamę jakiegoś preparatu NOVITA. To jakieś tabletki, ktore pije się rozpuszczone wieczorem i to pomaga regenerować organizm w nocy. Ja jestem bardzo zalatana i prowadze intensywny, aktywny tryb życia - mogłoby się przydać. Próbowałyście? Działa? Warto?
NOVITA
Rozpoczęty przez adzia, 26 sty 2008 21:38
8 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 stycznia 2008 - 21:38
Napisano 26 stycznia 2008 - 22:40
ooo mi tez by sie takie cóś przydało
ja pierwsze o tym słysze ale sama jestem bardzo ciekawa jego działania
szczegolnie ze ostatnio niewyraznie sie czuje...i znowu bede chyba chora
....
Napisano 26 stycznia 2008 - 22:55
tutaj był link Stronka tego. ale wolalabym zeby ktos powiedzial jak jzu wyprobowal, bo to sie nie pokrywa zazwyczaj co producent pisze 
edit by Kociak: nie wklejamy linków do stron
edit by Kociak: nie wklejamy linków do stron
Napisano 26 stycznia 2008 - 23:00
hahahaha jaka optymistkazazwyczaj
no to czekamy na opinie
Napisano 17 lutego 2008 - 22:14
mnie też by to odpowiadało... wogóle nie umiem się wysoać, budzę sie ostatnio w nocy i rano wyglądam jak śmierć
może pomogło by mi to się wkońcu wyspać?
Droga do szczęścia jest ciemna i ciernista, ale rozświetla ją nadzieja
Napisano 22 maja 2009 - 10:24
Używał, ktoś może tabletek Novita - nocna regeneracja? Są to tabletki o smaku melonowym lub winogronowym, które zażywa się przed snem. Posiadają aminokwasy, magnez, witamyny oraz L-karnitynę.
Napisano 22 maja 2009 - 10:57
Pachulka, tutaj jest opis tych tabletek
Novita jest pierwszym i jedynym preparatem do nocnej regeneracji.
Noc jest momentem gdy nasz organizm się regeneruje. Tak jak kremy w nocy regenerują skórę od zewnątrz tak Novita regeneruje nasz organizm od wewnątrz.
15 substancji aktywnych Novity, w tym aminokwasy egzogenne (walina, leucyna, izoleucyna), których organizm nie jest w stanie sam syntetyzować, wspomagają naturalną regenerację organizmu w trakcie snu.
Zalety Novity:
* Regeneruje organizm w trakcie snu
* Bogaty skład: 15 substancji aktywnych: 3 Aminokwasy egzogenne, 10 witamin, Magnez, L-karnityna
* Dwa subtelne smaki: melonowy i winogronowy
* Szybko się wchłania
Novita - skład:
* 3 aminokwasy - walina, leucyna, izoleucyna - 60 mg.
* Zestaw witamin: tiamina (wit. B1), ryboflawina (wit. B2), wit. B6, wit. B12, wit. E, wit. C, biotyna, foliany (kwas foliowy), kwas pantotenowy, niacyna
* Magnez - 45 mg
* L-karnityna - 200 mg.
* Amonikwasy Endogenne - to aminokwasy, które organizm potrafi sam syntezować
* Amonikwasy Egzogenne - to aminokwasy, które organizm musi przyjąć z pożywieniem
o W preparacie Novita występują 3 aminokwasy egzogenne: walina, leucyna, izoleucyna.
źródło: strona apteki internetowej
[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2009-05-30, 13:37 ]
dodałam źródło
Novita jest pierwszym i jedynym preparatem do nocnej regeneracji.
Noc jest momentem gdy nasz organizm się regeneruje. Tak jak kremy w nocy regenerują skórę od zewnątrz tak Novita regeneruje nasz organizm od wewnątrz.
15 substancji aktywnych Novity, w tym aminokwasy egzogenne (walina, leucyna, izoleucyna), których organizm nie jest w stanie sam syntetyzować, wspomagają naturalną regenerację organizmu w trakcie snu.
Zalety Novity:
* Regeneruje organizm w trakcie snu
* Bogaty skład: 15 substancji aktywnych: 3 Aminokwasy egzogenne, 10 witamin, Magnez, L-karnityna
* Dwa subtelne smaki: melonowy i winogronowy
* Szybko się wchłania
Novita - skład:
* 3 aminokwasy - walina, leucyna, izoleucyna - 60 mg.
* Zestaw witamin: tiamina (wit. B1), ryboflawina (wit. B2), wit. B6, wit. B12, wit. E, wit. C, biotyna, foliany (kwas foliowy), kwas pantotenowy, niacyna
* Magnez - 45 mg
* L-karnityna - 200 mg.
* Amonikwasy Endogenne - to aminokwasy, które organizm potrafi sam syntezować
* Amonikwasy Egzogenne - to aminokwasy, które organizm musi przyjąć z pożywieniem
o W preparacie Novita występują 3 aminokwasy egzogenne: walina, leucyna, izoleucyna.
źródło: strona apteki internetowej
[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2009-05-30, 13:37 ]
dodałam źródło
Napisano 22 maja 2009 - 12:55
karolina_1986, ja używałam, powiem sczzerze że na początku wydawało mi się, ze czułam różnice ale po tygodniu się chyba już przyzwyczaił organizm i było tak jak i nie brałam
Ale jak się bierze raz na jakiś czas, to w moim przypadku przynosi rezultaty
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych