Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Aktywność/ bierność w łóżku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
118 odpowiedzi w tym temacie

#1 adzia

adzia
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 16:07

Faceci czesto mowia, że nie lubia jak podczas seksu kobieta jest jak mumia, ze biernie ten seks uprawia.. no ja jeszcze młoda i niedoswiadczona... no ale jesli kobieta jest na dole, pod partnerem.. no to jak moze byc aktywna.. to chyba troche niewygodne? Co wy o tym sadzicie?

#2 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 16:09

Jeśli kobieta ma być aktywna to trzeba wybrać taka pozycje ze by mogla sie wykazac tą aktywnością.... :-) :mrgreen:

#3 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 18:26

ja zawsze jestem aktywna :D szczegolnie teraz gdy moj obecny partner jest mało doswiadczony staram sie mu wszystko pokazac :P i zadowolic jak najbardziej :D aktywnosc w łózku moze sie przejawiac na wiele sposobów nie tylko na "ujezdzaniu" :P bedac na dole, przodem do niego, mozesz np piescioc jego tors i brzuch ( faceci uwielbiaja jak sie ich tak lekko po brzuchu drapie :P szczegolnie w okolicy gdzie nozmalnie znajduje sie gumka od bielizny :D) bedąc tyłem do niego mozesz sie np bardziej wypiąć :D poruszac delikatnie tyłeczkiem na boki kiedy on zwalnia ( robic takie kołą :P nie wiem jak to wyjasnic :P) lub wrecz uderzac nim o jego brzuch :P tak troszkę ostrzej :D mozesz sama przejac w pewnym momencie inicjatywe :D zrzucic go z siebie i dosiąść :D pieszczac przy tym jego brzuch i klatke:D to na pewno bedzie dla niego sporym zaskoczeniem, a jesli uwaza ze jestes mało aktywna to zaskoczenie sprawi mu dużą przyjemność :D

#4 Kaś

Kaś
  • Użytkownik
  • 210 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 19:35

Lubię i to i to ;).
Wszystko ma swój urok i czas. :-)
"Każdy człowiek ma pewien określony horyzont myślowy.
Kiedy ten się zwęża i staje się nieskończenie mały, zamienia się w punkt.
Wtedy człowiek mówi: "To jest mój punkt widzenia"

#5 _eta

_eta
  • Użytkownik
  • 275 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 20:02

u nas to rożnie jest :P raz on raz ja...

bedąc tyłem do niego mozesz sie np bardziej wypiąć

heh.. skąd ja to znam :P
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#6 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 13 listopada 2007 - 21:34

No Madae wszystko pięknie opisała :D

#7 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 17 listopada 2007 - 14:09

ee tam wszystko :P to tylko wstep :P jak sie bardziej rozkrecą to moge podac wiecej pomysłów :P

#8 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 17 listopada 2007 - 19:59

Madae to dawaj więcej pomysłów może wypróbuję :-P
Dołączona grafika

#9 isabell

isabell
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 15:42

cóż...ja należę do kobiet raczej aktywnych :-P ale lubię gdy to partner przejmuje inicjatywę.... raz ja raz on...taki układ jest bardzo sprawiedliwy :mrgreen:

#10 Agula

Agula
  • Użytkownik
  • 1 469 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 17:33

cóż...ja należę do kobiet raczej aktywnych :-P ale lubię gdy to partner przejmuje inicjatywę.... raz ja raz on...taki układ jest bardzo sprawiedliwy :mrgreen:

no i ciekawszy bo seks szybko się nie nudzi, u mnie jest podobnie!! ;-) ;-) :-D

#11 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 18 grudnia 2007 - 23:58

Zazwyczaj mój misiek zaczyna a potem ja kończę...pozytywnie :-D ale czasem to zależy od nastroju!
Dołączona grafika

#12 kamena

kamena
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 11:26

Nie przypominam sobie chyba sytuacji, w której byłabym totalnie bierna. Nawet jak jestem pod nim, to zawsze go dotykam, ściskam, całuję, poruszam się. Jakos tam staram się brać czynny udział :lol:
Dołączona grafika

#13 Martha

Martha
  • Użytkownik
  • 375 postów

Napisano 19 grudnia 2007 - 12:45

U mnie jest podobnie;) tak jest ciekawiej...chociaz nigdy nie bylam totalnie bierna...zawsze cos czy to na dole czy na gorze czy z boku:)

#14 Czekolada

Czekolada
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 10:22

no coz laska musi byc aktywna nie ma co ale nie tylko ona of course .....facet tez musi ruszyc swoj tylek i sie postarac

#15 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 14:35

Partnerzy powinni sie nawzajem rozumiec: Jezeli ona pada po calym dniu na nogach to on nie powinnien naciskac i na odwrot ;)
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#16 adzia

adzia
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 14:40

W sumie chodziło mi o to... w jaki sposób moge być aktywna, jesli mam na sobie 80kg'owy klocek w postaci mojego Pawła (czy ile on tam wazy :P) :)

#17 Alex1511

Alex1511
  • Użytkownik
  • 577 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 14:42

adzia, zmaina pozycji hehe ;D
Łapie chwile ulotne jak ulotka...

Dołączona grafika

#18 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 23 stycznia 2008 - 15:34

W sumie chodziło mi o to... w jaki sposób moge być aktywna, jesli mam na sobie 80kg'owy klocek w postaci mojego Pawła (czy ile on tam wazy )

adzia, nie przejmuj sie, bo mój waży przeszło 100 :-P
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#19 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 15 maja 2008 - 17:12

DziewczynY co mam zrobic zeby stac sie bardziej drapiezna w lozku mam problem ktory polega na tym ze na codzien jestem spokojna i kochana i w lozku podobnie to wyglada chcialabym to zmienic ale boje sie ze to smiesznie wyjdzie albo ze poprostu tak nie umiem...
pOMOCY...

#20 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 15 maja 2008 - 17:57

może nakręć się jakimis filmami erotycznymi, a jeszcze lepiej obejrzyjcie polewną komedię, gdzie dziewczyna robi dziwne, smieszne rzeczy- nie seksualne, ale powinno ci to pomóc się otworzyć i pozwolic sobie na większy luz. jak dasz rade z wygłupami, to dasz rade z byciem troszkę ostrzejszą i wyzwoloną