Szukam ciekawego prezentu na slub dla siostry, wychodzi za mąż a ja chciałabym jej coś podarować dodatkowo do koperty. Jakieś sugestie? Zastanawiałam się nad sztućcami.
Użytkownik kafffka edytował ten post 19 styczeń 2023 - 10:21
Napisano 19 styczeń 2023 - 10:21
Szukam ciekawego prezentu na slub dla siostry, wychodzi za mąż a ja chciałabym jej coś podarować dodatkowo do koperty. Jakieś sugestie? Zastanawiałam się nad sztućcami.
Użytkownik kafffka edytował ten post 19 styczeń 2023 - 10:21
Napisano 19 styczeń 2023 - 11:01
Ja bym sztuccow nie kupiła, jesli juz to celowałabym w jakas super posciel jesli na to byc do domu - np. lniana. Ale chyba najpredzej ja bym podarowała bon podarunkowy - sa takie do wykorzystania w dowolnym sklepie w galerii handlowej - to fajna sprawa bo moga sobie za to kupic cos czego kupno za wlasne pieniadze byloby zbyt wielka ekstrawagancja
Jeśli wolałabyś coś materialnego to może komplet kubeczków? Ale takich ręcznie malowanych z polskich pracowni?
Zobacz sobie na kubeczki z ceramiki Bolesławieckiej. Moim zdaniem piękne
Napisano 12 luty 2024 - 12:28
Wydaje mi się, że najlepszą opcją są prostu pieniądze w kopercie. Tak mi się wydaje. Poza tym warto też Pani młodej podarować jakąś biżuterię najlepiej z jakiegoś lokalnego salonu jak tutaj http://www.jubileraura.pl/uslugi/
Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|
Prezent dla siostry |
|
![]() |
|
Poszukiwany prezent dla babci |
|
![]() |
|
Prezenty na swieta |
|