Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Krem do skóry dojrzałej

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 388 postów

Napisano 16 sierpnia 2021 - 10:53

Cześć. Szukam dobrego kremu dla osoby dojrzałej z cerą raczej normalną (właściwie bardziej w stronę mieszanej, gdyż są delikatne skłonności do przetłuszczania strefy T) z DOBRYM SKŁADEM. Super by było gdyby był dostępny stacjonarnie. Może być z trochę wyższej półki (choć nie musi) bo będzie to prezent. Cudownie by było żeby w miarę szybko się wchłaniał. Cera nie jest jakaś bardzo wrażliwa. Z góry dzięki wszystkim

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#2 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 16 sierpnia 2021 - 12:19

Może Reishi z Orientana? Ja kupiłam w tym roku mamie na prezent, używa kremu i na dzień i na noc, bardzo sobie chwali.  Jeśli mozesz również pozwolić sobie finansowo, polecam ten krem od Vichy

https://www.cocolita...-dojrzalej-50ml

Ma świetny skład i jednoczesnie odzywia skórę. Dobrze jest na pewno kupować w sieci, na przykłąd w Cocolita do którego dałam linka powyżej. W aptekach jest w o wiele wyższej cenie

mag.jpg

#3 zwiazana

zwiazana
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 21 sierpnia 2021 - 12:29

zdecydowanie royal bee elixir z bielndy dla kobiet dojrzałych

#4 kokotka

kokotka
  • Użytkownik
  • 58 postów

Napisano 22 września 2021 - 12:42

całkiem sporo kobiet nie potrafi dopasować kosmetyków do typu cery i potem jest problemem. w sumie sama tak robiłam, ale dopiero podczas zabiegu redukcji zmarszczek w krakowskiej klinice vesuna zostałam uświadomiona. od tamtej pory stosuje się do zaleceń. świadomie wybieram kremy dostosowane do typu cery i musze przyznać, że wyglądam lepiej. wiadomo, redukcja zmarszczek to jedno, ale skóra na całym ciele jest w lepszej kondycji.

#5 klaudiafiszka

klaudiafiszka
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 21 sierpnia 2026 - 21:26

Można zerknąć też na skn hour, mają fajne kremy do skóry dojrzałej, bardziej nastawione na nawilżenie i wsparcie bariery niż ciężkie „przeciwzmarszczkowe” formuły. Na prezent też wyglądają naprawdę ładnie.