Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Przedszkole w Trójmieście

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 żanet

żanet
  • Użytkownik
  • 51 postów

Napisano 23 lutego 2021 - 23:49

Szukam informacji na temat przedszkola misietulisie.com.pl. Czemu akurat o tym ponieważ moja szwagierka przeprowadza się do Trójmiasta i najbliżej swojego nowego miejsca zamieszkania ma to właśnie przedszkole. Ktoś z Was może powiedzieć o sposobie nauki i podejścia opiekunek do dzieci. A jak nie to przedszkole to może jakieś inne polecacie w Trójmieście.

#2 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 21 lutego 2026 - 19:34

1.Otwieramy nowe przedszkole i jestem na etapie kompletowania wyposażenia sal – krzesła to jeden z ważniejszych elementów, bo dzieci spędzają na nich dużą część dnia i ergonomia ma tu naprawdę duże znaczenie. Trafiłam na krzesła przedszkolne w sklepie Entelo i przyznam, że oferta wygląda bardzo profesjonalnie – są modele w różnych rozmiarach dostosowanych do wieku dzieci. Planuję skontaktować się i dopytać o możliwość zamówienia większej ilości krzeseł z dostawą i montażem. Czy ktoś z Was wyposażał przedszkole w krzesła i może powiedzieć, na jakie parametry szczególnie zwracać uwagę przy wyborze dla najmłodszych?

Użytkownik jjusti18 edytował ten post 21 lutego 2026 - 19:34