Szukam jakiegoś większego mieszkania lub segmentu w Ożarowie, fajnie jakby było gdzieś w pobliżu szkoły bo już starsze dziecko do szkoły idzie, możecie kogoś polecić?
deweloper jaki w Ożarowie Mazowieckim
Napisano 27 września 2019 - 20:48
Napisano 24 października 2019 - 10:34
Dobrze buduje Home Premium, już kilka ich inwestycji jest oddanych, jak masz czas to sobie przejedź, zobacz na żywo jak to wygląda, może uda Ci się sąsiadów podpytać jak się mieszka. Na pewno coś przy Szkolnej zbudowali, tam jest blisko szkoła, ale czy mają coś tam w sprzedaży to nie wiem
Napisano 19 listopada 2019 - 15:51
Dzięki za poradę, podejrzalam co budują i fajnie te ich segmenty wyglądają. Przestronne, ładnie wykończone, chyba już w tym roku sobie odpuścimy zakup ale na wiosnę na pewno się bliżej z ich ofertą zapoznam.
Napisano 21 lutego 2020 - 13:16
Jana spokojnie właśnie znalazłam mieszkanie na portalach ogłoszeniowych https://homefree.eu Trochę tego szukania jest zanim znajdzie się coś sensownego no ale cóż tak to po prostu bywa
żeby coś znalexc fajnego to trzeba sie naszukać
Napisano 17 września 2020 - 15:33
adena zdecydowałaś sie na zakup? Widziałam, że Home Premium też ma mieszkania w sprzedaży, lokalizacja fajna, blisko centrum. Jak wybierać dewelopera to na pewno kgoś z doświadczeniem