"forumowe" brudy ....
Napisano 24 stycznia 2013 - 14:18
Napisano 24 stycznia 2013 - 14:23
iwonaryki, a dlaczego po prostu nie przyznasz się do tego że Twój narzeczony nie chce ślubu tylko będziesz się zasłaniała tysiącem powodów ... najprościej byłoby powiedzieć prawdę bo za prawdę nic nie grozi ... a kłamstwa i takie owijanie w bawełne są najgorsze
Po pierwsze nie owijam w bawełnę i nie kłamie jasne , chyba macie za małe mózgi i do was to nie dociera
Ja się nie zasłaniam jakimiś tam powodami .. ciekawe co ty byś zrobiła jakby Twój narzeczony nagle powiedział kochane jestem ateistą też byś była w szoku .. Bo on nie chce ślubu ale kościelnego , do cywilnego nie jest też przekonany bo uważa że to strata czasu i pieniędzy ..
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 24 stycznia 2013 - 14:27
Pozostaje trzymać kciuki, że jej narzeczonemu się nie odwidzi i nie zostanie sama z trójką dzieci bez środków do życia.
Napisano 24 stycznia 2013 - 16:12
iwonaryki napisał/a:
Bo on nie chce ślubu ale kościelnego , do cywilnego nie jest też przekonany bo uważa że to strata czasu i pieniędzy ..
Strata czasu i pieniędzy? przecież to również ślub i przysięganie czegoś drugiej osobie. Zresztą innej opcji jak ślub cywilny dla Was nie ma w przypadku jak on jest ateistą i Ty również masz zachwianie wiary.
On zawsze, mój D tak mówi .. ma swoje tam przekonania i tego nie potrafię zmienić .
Pierwsza z brzegu galeria ze ślubu cywilnego, jaką znalazłam w necie: Piekny ślub cywilny
Piękne zdjęcia
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc

28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.
Napisano 24 czerwca 2013 - 13:32
Jakby sie głebiej zastanowić,to jednak i macie troche racji.
Jeszcze raz sorry.
Napisano 24 czerwca 2013 - 13:40
Każdy z nas urodził się ateistą
Napisano 25 czerwca 2013 - 12:52
Napisano 25 czerwca 2013 - 13:08
Zanim się zarejestrowałaś powinnaś była przeczytać regulamin.
Ale cóż... Polacy to podobno naród który nie czyta instrukcji regulaminów, a potem się dziwią, że coś nie działa...
Aha, i gdzie
przyjęto mnie awanturą
Bo nie zauważyłam
Napisano 25 czerwca 2013 - 13:57
Napisano 25 czerwca 2013 - 14:00
3. Zanim założysz nowy temat sprawdź, czy nie był on już poruszany -> użyj opcji SZUKAJ. Jeśli nie był, to zastanów się też, czy jest to odpowiedni dział na poruszanie tego tematu.
więc wróć jak przeczytasz a nie rób syfu na forum
Napisano 25 czerwca 2013 - 14:00
Napisano 25 czerwca 2013 - 14:04
Owszem, jak widzisz można, nie łamiąc powyższych zasad, na forum udziela się regularnie wiele użytkowniczek i zakaz linkowania itp jakoś nikomu nie utrudnia życia. Jeżeli uważasz za ciekawy wklejany artykuł, możesz go zacytować podając źródło.a ja myślałam że to po prostu polskie forum dla ludzi, którzy chcą przyjemnie pogadać i wymienić się poglądami i informacjami
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 05 sierpnia 2013 - 09:08
Tak jak pisałam umiem przeprosić publicznie, więc przepraszam za wczoraj. Nie będę tutaj pisać czemu wybuchłam, Ty wiesz i za to przepraszam. Nie Ty powinnaś być obiektem wybuchu, bo nie Ty go spowodowałaś.
Pomyliłam się, bo uznałam, że robisz parę rzeczy złośliwie. Nie robisz, więc jeszcze raz przepraszam. Mam nadzieję, że będzie ok między nami.
Napisano 05 sierpnia 2013 - 16:16
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 listopada 2013 - 20:22
"Postanowiłam napisać ponieważ uważam, że zostałam potraktowana bardzo niesprawiedliwie..
Zbanowana z dnia na dzień mimo iż na forum nie udzielałam się od 2 miesięcy.
"Udzielałam nieprawdziwych informacji i chciałam wywołać aferę na forum" - jak to sprawdziłaś niedoceniona? Kim jest te parę forumek co podobno zgłosiło, że psuje atmosferę na forum?
Pewnie nikogo takiego nie było tylko padło na mnie bo przestałam się udzielać i odcięłam większość osób z bs od siebie. Fajnie się grzebało w moich prywatnych wiadomościach? Jedyne co tam znalazłaś, to wiadomości od magdy i roxi dlaczego nie ma mnie już na forum? I moje odpowiedz była prawdą a nie "nieprawdziwą informacją" - nie mam zamiaru się udzielać i pisać o sobie w miejscu gdzie jestem oszukiwana miedzy innymi w sprawach intimo. - taka była moja odpowiedź.
Komu jeszcze przetrzepałaś pw nadzorco by znaleźć to tajemnicze słowo "intimo"?
Chyba słabo szukałaś skoro 1 osoba dostaje bana za coś o czym wiedzą i piszą sobie wszyscy..
słabe - nie wyszło ci to.
A wystarczyło w momencie gdy jakaś pietruszka czy ktoś taki napisał o intimo dziewczynom,
stanąć na wysokości zadania i powiedzieć prawdę... tak jest intimo ale powstanie nowy dział i wtedy intimo zniknie. Nie było by problemu i nikt nie musiał by szeptać za plecami. Bo nawet jeśli teraz tego kółka wzajemnej adoracji nie ma to wtedy gdy elizabeth tak pięknie mydliła nam oczy on nadal istniał. Nie przemyślałaś ostrzeżenia dla LadyNefretete za przeklinanie w intimo.. - to też ci nie wyszło. Doszło to do mnie i do reszty dziewczyn i moje rozgoryczenie sięgało zenitu i postanowiłam odejść.. nie pisząc nikomu powodu.
A to, że potem dostawałam wiadomości od kilku osób i napisałam prawdę co myślę - według ciebie zasługuje na bana - ok nie od dziś wiadomo, że niszczysz tych którzy są dla ciebie niewygodni.
Przeczytałaś w moich pw że cię nie znoszę? i dałaś bana!
Jedyną nieprawdziwą informacją były wasze kłamstwa 2 miesiące temu na temat nieistniejącego działu - powinnaś dać elizabeth bana!
I nie fatyguj się z jakąkolwiek odpowiedzią bo jej nie przeczytam bo mało mnie obchodzi.
W dodatku i tak odwrócisz kota ogonem.
Mam nadzieję, że teraz czujesz się doceniona
Dziewczyny! Nie ma tragedii! Nic się nie zmieniło, nadal mogę czytać forum a wypowiadać i tak się nie wypowiadałam. Miło, że ktoś uważa tak jak ja i ma odwagę to powiedzieć na forum a nie tylko przytaknąć mi prywatnie
Ja tylko dodam od siebie, ze cala ta sytuacja jest smiechu warta i jesli ktokolwiek robi afery na forum i psuje atmosfere w tym momencie to nasza kochana dozorczyni
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 19 listopada 2013 - 21:52
Ja tylko dodam od siebie, ze cala ta sytuacja jest smiechu warta i jesli ktokolwiek robi afery na forum i psuje atmosfere w tym momencie to nasza kochana dozorczyni
Mozliwe, ze dostane bana za pomaganie Torce, skoro ona dostala bana za gadanie o dziale, ktorego przeciez nie ma
wiec jakby co - bylo milo, ale sie skonczylo
Dobrze, że to wrzuciłaś. Torii sama nie miała okazji nic napisać, bo dostała bana więc teraz mamy szansę poznać dwie strony.
Każda z nas odbierze to jak chce. Znamy obie wersje stron i możemy same wyrobić zdanie. Ja osobiście czuję niesmak, bo nie jesteśmy przecież w przedszkolu, a tak moim zdaniem się część zachowała (zielona część). Uważam, że faktycznie żadnej afery by nie było gdyby w momencie pisania o tym Intimo dziewczyny napisały prawdę. Był, teraz chcemy go rozszerzyć i zmieniamy bla bla bla. Kto by chciał by się starał o wejście i tyle.
Ja wtedy uwierzyłam jak cenionka pisała, że dział by kiedyś i to jest powrót. I nie drążyłam tematu (a mogłam, bo dostałam informacje) ale stwierdziłam, że nie będę robiła zamętu, bo po co? I zgadzam się z Madź, same swoim zachowaniem cenionka popsułaś atmosferę. Ja uważam się za osobę dorosłą i nie bawię się w kłamstwa. Ale teraz już wiem czemu tak trudno Ci zaufać innym (np mi), bo mierzysz ich swoją miarą. Bo skoro Wy tutaj macie sekrety i jeszcze "prosto w oczy" się wypieracie to uważasz że inni robią to samo. Otóż nie, nie robią. I nie chcę tutaj robić afery czy kłótni. Ale tak czuję i mi ulżyło, bo zastanawiałam się czy to ze mną jest coś nie tak.
Ale ta sytuacja pokazała mi jedno. Wolę być uważana za trolla i nie wejść w żadne sekretne działy, niże potem uwikłać się w takie dziwne jak na dorosłe kobiety sytuacje.
Napisano 19 listopada 2013 - 21:59
Słowo wyjaśnienia:
Ani moderatorzy, ani nadzorca, ani administrator forum nie ma możliwości czytania Prywatnych Wiadomości innych użytkowników na forum. Każdy ma dostęp tylko do własnej skrzynki PW. Nie ma takiej opcji administracyjnej i z tego co wiem, to żaden renomowany skrypt forum, takiej opcji nie wdraża. I słusznie, bo gdyby taka opcja była, to przeczyło by to podstawowej funkcjonalności PW.
Owszem, gdyby zaszła taka potrzeba, np. wezwanie z prokuratury, to administrator techniczny serwera jest w stanie wyciąć i odszyfrować część bazy danych z danym PW, ale musiałoby to być podyktowane sytuacją nadzwyczajną.
Nie pisałbym w tym dziale w ogóle, ale akurat w takiej kwestii warto by każdy użytkownik nie miał żadnych wątpliwości, a nie można przejść obok wobec powyższych insynuacji wyssanych z palca.
Napisano 19 listopada 2013 - 22:22
Hmmm to jedna rzecz mi się nie zgadza. Bo to troszkę kłóci się z jedną rzeczą, a mianowicie, że jedna z zielonych napisała Torce że sprawdzili pw i ze nie od dziś wiadomo że mogą to zrobić jak maja podejrzenia. Hmmm czyli rozumiem okłamała Torkę?
Napisano 20 listopada 2013 - 15:59
Potwierdzam - pisałam z Torii na teat Intimo. Jest to bezpośredni powód dla którego przestała się udzielać na forum.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych