Cześć dziewczyny. Orientujecie się gdzie w dobrej cenie można zapisać sie na zabieg w Gdańsku/ i jak cenowo to wychodzi ? Ile zabiegów trzeba przeprowadzić aby był efekt?
Endermologia.Gdzie się zapisać w Gdańsku
Napisano 07 lutego 2017 - 12:13
Romantycznie
Napisano 08 lutego 2017 - 09:07
Clinica dermatologica na Sklodowskiej. Wiele jednak o efektach napisać nie mogę ponieważ jestem po 3 zabieug dopiero a mam ich mieć 20 ( na udach mam spory tuszczowy cellulit). Niby jeszcze efektów ponoć ma nie widać ale ja już widze,ze skóra jest jędrniejsza oraz jakby bardziej odżywiona. Tak więc jestem dobrej myśli. Za 10 zabiegów płaci się tam 1300 zł no i trzeba jeszcze dokupić sobie kostium
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 08 lutego 2017 - 15:14
A czy można tam brać pojedyncze zabiegi?
Romantycznie
Napisano 10 lutego 2017 - 13:48
Można. Tylko,że wtedy będzie Cię to kosztowało trochę więcje. Nie wiem czy jest sens kupować sobie zabiegi pojedynczo bo jedynie komplet zabiegów daje efekt. Zresztą koleżanka tam chodziła i była zadowolona. Efekt u niej bardzo dobry, mam nadzieję.ze u mnie też tak będzie ![]()
Napisano 10 lutego 2017 - 14:53
Bezpośrednio się tam zapisywałaś na endermologię? Orientujesz się czy są tam kolejki?
Romantycznie
Napisano 10 lutego 2017 - 15:01
Kolejek raczej nie.Dopasowali wizyty do moejgo czasu tak wiec jestem zadowolona. Pracuje tam wielu kosmetologów tak wiec nie powinno być z tym problemu. Ogólnie śmieszna sprawa bo chciałam początkowo zapisac sie tam na karboksyterapię.Wybrałam sie na konsultację aby obgadać zabiegi ( konsultacja jest na skłodowskiej za free jak coś). No i polecili mi tam własnie endermologię.Ze w moim przypadku da lepsze efekty.