Cześć dziewczyny, szukam kogoś kto dobrze ogarnia korony zakładane na implantach. Chodzi mi o Kraków, ewentualnie okolice ale wolałabym jednak za daleko nie jeździć. Ktoś coś?
Kraków korony na zębach
Napisano 12 grudnia 2016 - 15:22
Napisano 15 grudnia 2016 - 16:02
hmm, implanty to chirurg, a korony to protetyk. Jak chcesz to robić w jednym gabinecie to musisz szukać takiego z dwoma specjalistami. Ja Ci niestety nie pomogę bo nie kojarzę nikogo z Krakowa
Napisano 19 grudnia 2016 - 11:42
Mi polecano swego czasu Annę Król w kwestii protetyki więc możesz ją sobie sprawdzić. Przyjmuje gdzieś w Nowej Hucie
Napisano 29 grudnia 2016 - 10:16
A masz może na nią jakieś konkretniejsze namiary?
Napisano 29 grudnia 2016 - 12:31
Wygooglałam i dokładny adres to 2 Pułku Lotniczego 1 E/U3
Napisano 29 grudnia 2016 - 12:33
Kojarzysz może czy jest tam też ktoś kto robi implanty? W sumie fajnie byłoby robić wszystko w jednym miejscu
Napisano 29 grudnia 2016 - 16:23
Z tego co wiem jest tam chirurg który zajmuje się implantami a korony ogarnia już pani Król. Najlepiej sobie tam przedzwoń i dopytaj o szczegóły. Mają stronę internetową. Tam jest pewnie jakiś numer
Napisano 04 stycznia 2018 - 07:17
A nie lepiej jest wstawić sobie implant zębowy? Po pierwsze jest to o wiele większa wygoda ponieważ praktycznie odzyskujecie swojego zeba. Po drugie o wiele lepsze są kwestie estetyczne.
W Krakowie mozna wstawić implant na przykład tutaj - klinika doktora Ziętka jest zdecydowanie jedna z lepszych w okolicy a pan doktor ma duże doświadczenie we wstawianiu implantów wieloma sposobami.
Poza tym jest to już rozwiązanie na kilkadziesiat lat . Korona absolutnie nie.
Romantycznie