Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Jakie zabiegi na pupę w Gdańsku

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 odes

odes
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 20 października 2016 - 10:07

Cześć. Postanowiłam zafundować sobie jakiś zabieg na pupę z uwagi na nienajlepszą kondycję po dwóch ciążach. Mam dość gruby brzuch oraz sflaczałą pupę.Udom brak jędrności. No i ten cellulit ;/

Jakie zabiegi wybrac aby był efekt i aby nie stracić pieniędzy? Pomyslałam sobe,ze zainwestuję tak o 4-5 tys. Co jest najlepsze? Elektrostymulacja? Lipoliza? I gdzie w Gdańsku mozńa się na to zapisać? 

Romantycznie

#2 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 24 października 2016 - 11:00

Karboksyterapia plus endermologia. RObiłam te dwa zabiegi na uda ponieważ nie byłam zadowolona z tego ,ze jest na nich cellulit. Po serii zabiegów efekt naprawdę fajny Cellulit praktycznie niewidoczny. Ćwiczeniami nie było opcji takiego efektu. A jeśli potrzebujesz miejsca to mogę polecić w Gdańsku kliike estetyczną na Skłodowskiej. Klinika doktora Michajłowskiego. Chodizłam tam na zabiegi jestem szalenie zadowolona. Twój problem tak na marginesie jest mi bliski bo również jestem mamą i własnie po urodzeniu dzieci miałam taki problem. 

#3 odes

odes
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 26 października 2016 - 09:55

Dziękję za odpowiedż. Na ile zabiegów chodzilaś i po jakim czasie był efekt? Jest jakis cennik? 

Romantycznie

#4 basiaw

basiaw
  • Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 01 listopada 2016 - 18:25

Na 10 zabiegów endermologii i 5 karboskyterapie. Chodizłam na dwa zabiegi endermologii w tygodniu oraz 1 zabieg karboksyterapii. Na początku nie widzialam ale tak pod koniec zabiegów efekty były naprawedę fajne.Co do cennika to jest na ich fan page na facebooku. NIe ma sensu jednak kupować pojedynczych zbaiegów bo cena jest wyższa. Najlepiej ejst wyupić sobie pakiet. Pierwszą wizytę masz tam za darmo. Myhśle,ze nie powinnnaś na razie sobie tego przeliczać ale zapisać się i porozmawiać z lekarzem. Lekarz odpowie Ci co będzie najlepsze.

#5 odes

odes
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 01 listopada 2016 - 20:19

A możesz mi dać telefon ?  

Takimi informacjami wymieniajcie się na PW :) / Wisienkowa

Romantycznie