jakie mogą być nisko kaloryczne przekąski?

przekąski
Napisano 29 sierpień 2016 - 06:05
Napisano 13 grudzień 2016 - 19:13
Warzywa, np. pokrojona w słupki marchewka. Dobrym pomysłem na szybką przekąskę mogą też być orzechy, za bardzo się nimi nie najesz, jednak jest to bardzo dobry zamiennik dla czipsów czy słonych paluszków
Napisano 20 styczeń 2017 - 20:02
wspomniane wyrzej oraz takie robione przez nas np baroniki białkowe , zbożowe w zależności co kto lubi
Napisano 17 maj 2017 - 11:03
Ja do pracy zabieram ze sobą zawsze albo batonik zbożowy albo orzechy. Jak mnie najdzie ochota na coś to sobie zjem i przechodzi. Zastanawiam sie nad zrobieniem swoich własnych batoników. Zawsze to zdrowsza wersja słodkości.
Napisano 05 lipiec 2017 - 21:58
U mnie sprawdzają się owoce z sadu jako przekąski. W tym sezonie to borówki, jagody, nie długo z drzew jabłka, grusze itp.
Napisano 23 styczeń 2018 - 18:56
Tu ci wszyscy dobrze radzą, najbardziej niskokaloryczne przekąski to warzywa, z wędlin to musisz szukać jakiś na prawdę chudych produktów. Sery np odpadają bo są bardzo tłuste, ale np serek wiejski to praktycznie samo białko.
Napisano 29 grudzień 2020 - 11:32
Polecam kupienie sobie wyciskarki.Dzięki niej będziecie mogły przyrządzać sobie zdrowe soki owocowe oraz warzywne, które beda miały o wiele mniej kalorii niz soki kupowane ze sklepu. A tym bardziej gotowe przekąski. Mój ulubiony sok
imbir
seler
marchewka
jabłko
Wyciskarkę polecam z tego sklepu https://www.eujuicers.pl/ Obecnie jest to oficjalny dystrybutor wyciskarek firm Sana oraz Omega a są to wyciskarki bardzo dobrej jakosci. Obecnie mam u siebie wyciskarkę od Omegi i jestem z niej bardzo zadowolona.