Znacie? Używacie? Chodzi mi o takie skarpetki zakładane na stopy, po których sucha skóra sama się złuszcza.
Maska złuszczająca do stóp
Napisano 29 lutego 2016 - 12:48
Napisano 01 marca 2016 - 01:12
Masz na myśli takie z kwasami owocowymi? Nakładam raz w miesiącu. ![]()
Napisano 12 marca 2016 - 17:48
I jak? Dobre efekty? Jakieś konkretne marki polecasz? Nie chciałabym kupić bubla.
Napisano 30 marca 2016 - 20:31
ja długo utrzymue się ta miękkość na stopach?
bo chcę zrobić, ale tak, zeby do lata piękne były he he, a nie chcę za póxno, zeby mi nie schodziła skóra jak juz sandałki będę chciała włozyć ![]()
Napisano 04 kwietnia 2016 - 08:27
Masz na myśli takie z kwasami owocowymi? Nakładam raz w miesiącu.
Wiesz co, ja kupowałam różne, ale najlepiej mi się sprawdzają Epilfeet. Kojarzysz? Takie pudrowe opakowanie.
Napisano 13 kwietnia 2016 - 11:14
Widziałam w douglasie chyba. Dziś się przejdę z pracy, bo mam po drodze. Długo po tym się skóra złuszcza? Faktycznie moczenie nóg w ciepłej wodzie przyspiesza proces? (gdzieś o tym czytałam)
Napisano 17 maja 2016 - 13:32
Miałam Adwina (Korea), L'biotiki i Silcatil. Wymieniłam je od najbardziej skutecznych do najmniej. Te pierwsze bywają okazjonalnie w Biedronce i chyba są dostępne cały czas w hebe.
Stosuję raz na miesiąc i stopy są w dobrej formie, poza tym smaruję je jeszcze kremami do stóp.
Napisano 19 maja 2016 - 19:16
Wiesz co, ja kupowałam różne, ale najlepiej mi się sprawdzają Epilfeet. Kojarzysz? Takie pudrowe opakowanie.
Nie słyszałam o tym
Maska zluszczająca do stóp tak? Na ile nakładasz
Napisano 28 maja 2016 - 12:50
Tak, dokładnie - w postaci skarpetek. Nakłada się na godzinę, półtorej, w zależności od tego w jakim stanie masz skórę.
Reszta robi się sama.
Proszę, tu macie zdjęcie, bo akurat zamówiłam dla siebie i męża zestawik. ![]()

Napisano 28 maja 2016 - 17:25
Bardzo ciekawa opcja, w sumie lepsze to niż kolejna wizyta u kosmetyczki. Chyba znacznie mniej zachodu niż umawianie, jeżdżenie, itp. Można ją zrobić do oglądania filmu wieczorem.
Napisano 29 maja 2016 - 10:19
Jeżeli podawałyście wcześniej cenę to wybaczcie, ale nie mogę znaleźć. Zatem jaka cena? I jak szybko widać efekty?
Napisano 30 maja 2016 - 06:49
Dziewczyny wyżej mówiły o Epilfeet, ciekawi mnie ile to kosztuje
Swoją drogą, super opakowanie ![]()
Napisano 31 maja 2016 - 13:38
W douglasie są po 39 zł. Ze strony internetowej epilfeet wychodzi taniej, szczególnie w zestawie dla pary.
Napisano 31 maja 2016 - 16:01
Może i jest nieco droższa, ale i efekty daje lepsze. Mam porównanie z innymi i na pewno nie zamienię jej na nie. ![]()
Napisano 31 maja 2016 - 21:12
Dziękuję Wam bardzo
Nie wiem czy swojego faceta bym do nich przekonała, ale na pewno mogę zamówić i dla pary. Akurat, na czarną godzinę!
Napisano 15 czerwca 2016 - 14:20
W razie czego sama zużyjesz, w końcu różnią się tylko rozmiarem, skład mają taki sam ![]()
Napisano 31 stycznia 2017 - 21:48
Ja nadal nie znalazłam lepszych od Epilfeet. Czy któraś z Was również nadal je kupuje i stosuje? Jestem w nich zakochana. Dawno moje stopy nie były tak zadbane
Napisano 04 lutego 2017 - 17:56
Tak, dokładnie - w postaci skarpetek. Nakłada się na godzinę, półtorej, w zależności od tego w jakim stanie masz skórę.
Reszta robi się sama.
Proszę, tu macie zdjęcie, bo akurat zamówiłam dla siebie i męża zestawik.
Tutaj są dwa opakowana , czy się różnią, który powinnam wybrać?