Coraz więcej pojawia się nowych sklepów i propozycji nowych rozwiązań technicznych i technologicznych, które można zastosować w domu. Co myślicie o takich nowinkach? Kupujecie? Sama jestem na etapie doposażania domu i kusi mnie zainwestowanie w kilka takich drobiazgów. Jakie jest wasze zdanie w tym temacie? ![]()
NOWOCZESNE SPRZĘTY AGD
Napisano 19 stycznia 2016 - 16:35
Napisano 16 marca 2016 - 07:07
A o jakich tutaj nowinkach piszesz? Bo ja sobie ostatnio kupiłam ekspres do pysznego latte i był to naprawdę fajny zakup. Ekspres nie był tani ale udało mi się go wziąc na raty. Kupowałam w sklepie rtv Euro agd. Jest tam opcja brania na raty 0% i to realne raty bo w przeciwieństwie do innych sklepów nie wymagają brania do rat obowiązkowego ubezpieczenia. OBecnie sobie spokojnie spłacam i mam kawę jak z kawiarni.
Zastanawiam się jeszcze nad kupnem sobie jakiegoś dobrego robota kuchennego bo w sklepie na wystawce widziałam kilka fajnych. Może ktoś doradzi jaki konkretnie wybrać?
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 24 lutego 2022 - 21:11
A ja właśnie zaszalałam i kupiłam sobie teraz ekspres do kawy i teraz zastanawiam się nad tym- jak zadbać o swój sprzęt? Z tego co czytałam tutaj https://strefafiltro...ieniacz-wybrac/ - to istotne jest systematyczne odkamienianie. O czym jeszcze powinnam pamiętać?