Co sądzicie o sportowych sandałach ? Do jakich ubrań pasują? Wyjeżdżam na weekend w góry i kupiłam sobie takie na co dzień do chodzenia po mieście itp. Są bardzo wygodne, tylko nie wiem do czego je ubrać...czy do sportowej spódniczki będą pasowały?
sportowe sandały
Napisano 15 lipca 2015 - 09:44
Napisano 18 lipca 2015 - 10:41
Ja sportowe sandały noszę do krótkich spodenek, spódniczek mini albo do długich lnianych spodni.
... link ...
Napisano 23 lipca 2015 - 12:57
Na wakacje to idealne buty.
Użytkownik Rika edytował ten post 23 lipca 2015 - 12:57
Napisano 25 lipca 2015 - 17:35
sportowa spudniczka i sportowe sandałay to lepsze połączenie niż elegancki sandałek z cekinami i śliską podeszwą ![]()
na wkacjach najbardziej liczy się wygoda - oczywiście od czasu do czasu na wyjście do restauracji można sobie pozwolić na chwile luksusu alew trakcie zwiedzania najważniejsza jest wygoda i bezpieczeństwo
Napisano 28 sierpnia 2015 - 12:14
sportowe sandalki do sportowych sukienek, jak najbardziej ![]()
Napisano 20 września 2015 - 10:46
Zależy jaki model ale większość trekkingowych sandał jest wielofunkcyjna: spódniczki, spodnie, spodenki.
Napisano 08 grudnia 2015 - 13:51
Napisano 30 grudnia 2015 - 15:47
Napisano 02 kwietnia 2022 - 11:22
Nie wiem, ale może przykładowo tutaj https://adventuresports.pl się rozglądnąć za poszczególnych butami sportowymi, a nawet i nie tylko... Kupicie tam również ubrania sportowe i najróżniejsze akcesoria. Także warto się u nich rozglądnąć, bo macie pewność, że tam kupi produkty dobrej jakości.