Myślę o czymś klasycznym typu french albo cielistym lub stonowanym różu. Zastanawiam się czy jakieś odważniejsze kolory będą się dobrze komponowały z białą sukienką? Pewnie będę wykonywać hybrydowy, najlepiej gdzieś w Warszawie. Jakie wy miałyście paznokcie na ślub i u kogo robiłyście?
Jaki manicure na ślub?
Napisano 12 marca 2015 - 14:45
Napisano 02 czerwca 2015 - 00:50
Z kolorami na paznokciach nie ma co przesadzać, bo będą wyróżniać się na tle białej sukni, co akurat średnio pasuje na taką uroczystość. Delikatne zabiegi wystarczą, w końcu to nie paznokcie są tego dnia najważniejsze ![]()
Napisano 11 lipca 2015 - 10:19
A ja bym zrobiła frencha z jakimś zdobieniem.
Pozdrawiam
Elwira
Napisano 13 czerwca 2016 - 11:18
a ja nude lub pudrowy róż
french mi się już znudził
Napisano 06 lipca 2016 - 16:20
Napisano 11 października 2016 - 10:04
Ja na ślub zawsze cielisty
Wygląda to bardzo ładnie no i pasuje do wszystkiego praktycznie
Napisano 16 października 2016 - 11:18
Napisano 25 kwietnia 2018 - 14:18
A ja właśnie bym z kolorem zaszalała... w sensie takim żeby np pasował do kwiatów w sali i kościele ![]()
w końcu suknia jest biała to może złote połyskujące?
Metaliczne kolory przecież są mega modne teraz ![]()
Bez względu na to ile popełnisz błędów, albo jak wolno idą postępy, i tak jesteś przed tymi, którzy nie próbują wcale! – Tom Robbins
Napisano 26 sierpnia 2020 - 11:55
Sama ostatnio przeglądałam sobie inspiracje na paznokcie ślubne i podoba mi się chyba najbardziej biel. Nie przepadam za mocnymi oraz kolorowymi zdobieniami paznokciowymi, uważam, ze białe ewentualnie kremowe paznokcie są najbardziej eleganckie.
Sporo inspiracji jest na stronie Provocater:
https://provocater.p...ovocater-7ml/38 ( swoją drogą bardzo dobry kryjacy biały lakier, miałam ich wiele i mam wrazenie, ze tym z provocater najlepiej mi się maluje, wystarczą dwie warstwy oraz paznokcie są całkowicie pomalowane bez prześwitów, w przypadku niektorych firm trzeba kłaść po 3 warstwy oraz więcej).

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.