Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kafelki-łazienka ,kuchania

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 virgin

virgin
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 26 lutego 2015 - 12:21

Kupiliśmy mieszkanie i sie zastanawiamy na roznymi opcjami wykonczenia łazienki i kuchni. Rynek jest tak nasiaknięty róznymi rzeczami, że jak zaczeliśmy jeżdzic po sklepach to głowa ,,mała"". Nie wiemy czy duże kafle, czy małe, ciemne czy  jasne ? Jak to pozniej utrzymac w czystosci. Jesli macie doświadczenie w tym temacie to prosze o jakies rozsądne rady:)

#2 Zuzanna85

Zuzanna85
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 05 czerwca 2015 - 15:51

Ciężko coś doradzić jak się nie wie nawet jakie są wymiary pomieszczeń...;) 

#3 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 23 czerwca 2015 - 07:15

U nas łazienka duża nie jest, więc postawiliśmy na jasne, na podłogę szare kafelki- tak w łazience mamy.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#4 rachela

rachela
  • Użytkownik
  • 18 postów

Napisano 21 lipca 2015 - 14:06

Pewnie zależy zarówno od wielkości pomieszczenia, jak i indywidualnych potrzeb i gustu domowników. Ja wolę duże płytki, podłoga ciemniejsza, ściany w jaśniejszym odcieniu. Przede wszystkim barwy pustynno-ziemne.

... link ...

#5 visienka

visienka
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 29 maja 2016 - 12:03

Teraz duże płytki są modne i coraz więcej producentów stawia na te większe formaty. Zresztą sporo się zmieniło w ich wzornictwie i trendach. To co jest niezmiennie modne i nigdy się nie starzeje, to biel. Ale fajną sprawą są np. płytki ze strukturą (np. kolekcja Structural) albo duże kolorowe dekory udające mozaikę. 

#6 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 24 czerwca 2021 - 14:14

Bardzo polecam salon Bokaro. Znalazłam tu w zasadzie wszystko, czego potrzebowałam do  łazienki. Personel  jest kompetentny  z rzeczywistą znajomością produktów.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych