Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kriolipoza

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rebekaa34

Rebekaa34
  • Zbanowani
  • 6 postów

Napisano 05 października 2014 - 11:41

Kriolipoza to nieinwazyjna medtoda która pozwala się pozbyć niechcianej tkanki tłuszczowej. Zasada działania polega na wykorzystaniu niskiej temperatury dzięki której  powoduje rozpad tłuszczu na związki metabolizowane przez organizm. Jest to zabieg bezbolesny i nieinwazyjny idealny dla osób które mimo reżimu dietetycznego mają  problem z nadprogramowymi wałeczkami. Sama niedawno spróbowałam i jestem  bardzo zadowolona  z efektu. Gorąco polecam !!!

Użytkownik inqaa edytował ten post 05 października 2014 - 14:23

#2 minionka

minionka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 04 lutego 2016 - 10:49

Ostatnio chodziłam do kliniki w Krakowie na kriolipolizę. Miałam problem z brzuszkiem, którego nie dało się wyćwiczyć. Ten zabieg był trafiony, zadziałał. Po 5 seansach jestem zadowolona z rezultatu. To bardzo fajny zabieg do miejscowej redukcji tkanki tłuszczowej. Warto skorzystać, bo cenę mają teraz bardzo atrakcyjną, tylko 100zł za jedno przyłożenie głowicy.

#3 Tilla

Tilla
  • Użytkownik
  • 143 postów

Napisano 07 marca 2016 - 21:52

Słyszałam o tym, ale nie próbowałam. Mam mieszane odczucia.

#4 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 14 marca 2016 - 11:47

Dziewczyny nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy efektów. Już nie jeden cud opisywano. Dieta, dobrze dobrane ćwiczenia i brzucha nie ma kwestia czasu. 

#5 Flora

Flora
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 25 października 2016 - 12:50

Też chodziłam do krakowskiego ... na zabiegi kriolipolizy. To metoda uznana za jedną z najbardziej skutecznych i nieinwazyjnych metod walki z różnymi typami otyłościU mnie tak naprawdę rezultat był widoczny dopiero po 4 miesiącach od zakończenia serii zabiegów. To naturalne , bo organizm przez ten czas organizm wydala zniszczone komórki tłuszczowe. Jestem zadowolona z końcowego efektu i polecam zainteresowanym.

#6 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 23 maja 2017 - 15:42

to są te zabiegi z użyciem krwi?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych