Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Suche łokcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#21 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 17 października 2007 - 09:57

Ja często w sezonie zimowym mam suche łokcie a w lecie suche stopy, na to stosuję taki krem z Avonu, tylko nie pamiętam jak się dokładnie nazywał :oops: jest w biało niebieskim opakowaniu. Jest bardzo tłusty i gęsty, ale mniej niż nivea. Jak będę w domu, sprawdzę nazwę tego kremu.

Pomagają także peeling i później krem odżywczy na noc oczywiście. ;-)
Na suche i spierzchnięte usta pomaga mi :arrow: miód, :mrgreen: nie sprawdzałam na łokciach... <bezradny></span>

[ Dodano: 2007-10-17, 16:25 ]
Krem nazywa się "intensywnie nawilżający krem do rąk do suchej skóry" z serii DRY SKIN RELIEF. Dokładniej biała tubka i granatowe napisy. Nie wiem czy jeszcze ta seria jest, bo dosyć dawno go kupiłam. Na suchą skórę, w tym suche łokcie b. dobry jest też balsam/krem Garnier'a z syropem z klonu, taki czerwony. Zzapobiega szorstkości skóry.

#22 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 11 października 2008 - 12:14

W stu procentach zadziała mieszanka z oliwy i soku z cytryny ;-) taki specyfik wystarczy raz lub dwa razy dziennie wcierać w łokcie i inne miejcsa gdzie naskórek jest zrogowaciały :-) sprawdzone i skuteczne,polecałam to moim przyjaciółką i wszystkie potwierdziły skuteczność :-D buziiia <buzki></span>

#23 sweet camilla

sweet camilla
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 22 października 2008 - 11:49

jak mam wysuszona skóre stosuje często oliwkę dla dzieci i muszę powiedzieć że jestem zadowolona z jej działania
..Doskonała argumentacja nigdy nie przekona zaślepiającej emocji....

#24 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 22 października 2008 - 21:04

ja tez stosuję oliwke świetnie się sprawdza, a często w zimie oprócz suchych łokci ,ust mam dziwne dłonie nie wiem jak to określic takie troche szorstkie gdyby któras z Was kochane miala ten problem to polecam wymoczyc w rumianku.generalnie na te łokcie klade jeszcze krem ale nie tłusty !
Dołączona grafika