Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Sukienki/spódnice maxi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#21 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 28 czerwca 2014 - 03:51

@karatetyka, przepiękna!! Po 1 długość a po drugie kwiatki :D 

Gdzie kupiłaś takie cudo??

#22 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 czerwca 2014 - 09:24

@Findmysky., @AgnieszkaT, allegro ;-)

#23 karolinka5

karolinka5
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04 lipca 2014 - 08:50

no ja tez nie przepadam :)

każdy ma swoj styl:)

#24 agnieszkapat

agnieszkapat
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 15 lipca 2014 - 09:12

Nigdy nie sądziłam, że mogłabym dobrze wyglądać w spódniczce maxi. Ale ostatnio z głupot przymierzyłam taką na lato (jedną z tych, których jest teraz pełno) i wyglądam w niej naprawdę dobrze.

#25 I.Ryba

I.Ryba
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 19 października 2015 - 10:27

Moim zdaniem, te długie spódnice/sukienki mają coś w sobie wyjątkowego, co sprawia że czujemy się bardziej kobieco. Lubię je nosić w zależności od sytuacji. W swojej kolekcji mam wzorzyste i jednokolorowe. Zawsze fajnie się sprawdzają na sesjach zdjęciowych. 

#26 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 28 lipca 2016 - 12:49

Moim zdaniem, te długie spódnice/sukienki mają coś w sobie wyjątkowego, co sprawia że czujemy się bardziej kobieco. Lubię je nosić w zależności od sytuacji. W swojej kolekcji mam wzorzyste i jednokolorowe. Zawsze fajnie się sprawdzają na sesjach zdjęciowych.

A moim zdaniem sukienka maxi nie nadaje się do chodzenia na co dzień, ale jest dobra opcją na większe wyjście. Zawsze miałam problem jak wybrać suknię wizytową, chociaż pewnie wtedy taka do kostek świetnie by się sprawdziła. Do tego jakieś skromne dodatki (lub bez) i mam zapewnioną kreację.

#27 sylwkaka

sylwkaka
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 20 września 2016 - 10:54

Według mnie sukienki maxi sprawdzają się przede wszystkim latem i tylko wtedy gdy zrobione są z cienkiego, przewiewnego materiału (bawełna, len, itp) ;) Jesienią nie wyobrażam sobie noszenia takich kiecek, bo zapewne byłyby zrobione z grubego materiału, a to jest nie wygodne np. w noszeniu w pracy, itp. Jak dla mnie zdecydowanie najlepsze są sukienki i spódnice w długości midi. ... - to polski producent, który ma naprawdę sporo sukienek koktajlowych, które doskonale sprawdzają się właściwie na kazdych okazjach. Z powodzeniem można nosić je jesienią, bo dobrze komponują się z rajstopami, nawet tymi ciemnymi

#28 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 12 grudnia 2017 - 10:18

A co myślicie o spódnicach plisowanych do połowy łydki? Spodobała mi się ostatnio taka szara, z nieco grubszego materiału i waham się strasznie... Nie chcę wyglądać na starszą niż jestem (jestem jeszcze przed 30), a plisowane spódnice zawsze kojarzyły mi się ze starszymi paniami, mocno po 40...

#29 sosimply.pl

sosimply.pl
  • Użytkownik
  • 88 postów

Napisano 13 grudnia 2017 - 08:51

Zdecydowanie Maxi to model idealny na lato. Nie przepadam zbytnio za spódnicami, ale myślę że warto jest je mieć w swojej garderobie. Jeżeli Amman masz dobrą figurę to śmiało polecam!

#30 Magda93

Magda93
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26 stycznia 2018 - 12:50

Mi się kiedyś zupełnie nie podobały tego typu sukienki, ale od jakiegoś czasu pojawiały się w mojej szafie dwie - kupiłam je tutaj /link/ bo bardzo ich styl mi się spodobał. Na razie powiem Wam, że chodzi mi się w niej trochę dziwnie, bo muszę się przyzwyczaić do jej długości ale ma bardzo fajny, miły w dotyku materiał i nie gniecie się, więc dla mnie to duże udogodnienie. Poza tym chyba już ta wiosną znowu ma być wysyp tego typu spódnic, więc dobrze, że ja już się zaopatrzyłam, nienawidzę przeciskać się między pułkami :-)

#31 sasarka

sasarka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 05 sierpnia 2020 - 21:44

a co powiecie o takiej sukience maxi:

DSC_0375.jpg

? cały czas się waham czy ją kupić. w tym sklepie mają teraz wyprzedaże, sporo ciuszków można dorwać za 200, 300, 500 zł, ale akurat ta nie jest przeceniona.

#32 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 11 maja 2021 - 08:50

Ja mam dość sporo sukienek w kwiaty, nie wiem czy są modne, ale noszę, bo mi tak wygodnie

#33 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 07 czerwca 2021 - 11:25

Sukienki maxi to świetny sposób na ubiór w ciąży, ale nie tylko. Polecam przeczytać ten tekst: https://dojrzalakobi...-jestes-w-ciazy, przyda się trochę inspiracji dla przyszłych mam:)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych