Podobno w tym sezonie również mają być modne. Są bardzo kobiece, eleganckie, przewiewne?
Lubicie tego typu sukienki/spódnice?
Posiadacie jakieś?
Wolicie jednokolorowe czy jakieś wzorzyste?

Napisano 24 kwietnia 2014 - 23:52
Podobno w tym sezonie również mają być modne. Są bardzo kobiece, eleganckie, przewiewne?
Posiadacie jakieś?
Wolicie jednokolorowe czy jakieś wzorzyste?

Napisano 25 kwietnia 2014 - 05:39
Sukienek mam mniej ale to za czasów jeszcze młodości i wszystkie są pstrokate ![]()
Za to spódnice uwielbiam ale jednolite !!! Mam białe, granatowe i czarne. W tym roku chce kupić sobie jakieś jaskrawsze kolory. Chociaż ostatnio kupiłam w ciupeksie białą w niebieskie kwiatki Oczywiście muszą być długaśne do samej ziemi
Wczoraj widziałam (również ciupeks) długą błękitną no ale nie wlazłam. Wciskałam się ile dało ale brzuch przeszkadzał
Napisano 25 kwietnia 2014 - 07:00
sukienki nie posiadam, ale jedną spódnicę mam
![]()
Trochę się wahałam nad kupnem, nie wiem, że jakoś tak dziwnie, ale jak zaczęłam ją nosić to czułam się super ![]()
Przewiewna, gładka kolor kawa z mlekiem ![]()
W tym roku chce kupić sobie jakieś jaskrawsze kolory
ja bym chciała jakoś z ciekawym wzorem albo właśnie kolorową!
Napisano 25 kwietnia 2014 - 19:00
jeśli chodzi o sukienki to mi przypadła do gustu sukienka nr 6
Napisano 25 kwietnia 2014 - 21:04
A ja swoją spódnicę maxi w zeszłym roku... w szafie mojej mamy, która zawieruszyła się tam kilka/kilkanaście dobrych lat. Jest koloru beżowego.
Na początku nie umiałam się do niej przekonać, zawsze nosiłam krótkie spódniczki, a sukienki co najwyżej do kolana... Poza tym bałam się jak będę w niej wyglądać, bo niska jestem, ale przełamałam się i pokochałam. W tym roku też muszę kupić sobie jakąś maxi, może w jakimś neonowym kolorze albo w kwiaty. ![]()
Napisano 28 kwietnia 2014 - 13:20
Napisano 08 maja 2014 - 17:32
Podobałyby mi się, ale jestem za niska do nich.
D. woli jak pokazuję kawałek nogi (sama też tak wolę) a nie chodzę jak kopka siana ![]()
Ale po domu w lecie chodzę w sukience maxi koloru żółtego i jest meeeega wygodna ![]()
Napisano 08 maja 2014 - 21:58
Podobałyby mi się, ale jestem za niska do nich.
Też jestem niska i też myślałam, że mi nie będzie pasować.
Wystarczy odpowiedni krój, tak myślę. ![]()
Napisano 09 maja 2014 - 07:55
Uwielbiam długie spódnice. Świetnie się w nich czuję, są luźne, przewiewne, wygodne i wyglądają dobrze. Jedną, którą kupiłam na Woodstocku z jakieś 5 czy 6 lat temu mam do dzisiaj i chyba nigdy się z nią nie rozstanę ![]()
Wystarczy odpowiedni krój, tak myślę
Albo wyższe buty ![]()
Napisano 09 maja 2014 - 15:45
ja też kocham z całego serca
Uwielbiam długie spódnice
Napisano 20 maja 2014 - 13:29
Ja osobiście nie przepadam za takimi sukienkami.
Napisano 27 maja 2014 - 13:59
Uwielbiam
po prostu, dla mnie obojętne czy jest modne czy nie..
Dla mnie to must have w szafie (dobrze napisałam ??)
Uwielbiałam już od małego i chodziłam w mamy spódnicach ![]()
w szafie mam kilka spódnic i sukienek i uwielbiam jak przychodzi lato i można w nich śmiagac ![]()
Napisano 18 czerwca 2014 - 14:16
Genialne są te spódnice, ja ostatnio widziałam świetne długie, na usunięto- dresowe na gumce z rozcięciem. wloczykijka - dobrze napisałaś i zgadzam się z tobą w 100%!
![]()
Użytkownik elizabeth edytował ten post 18 czerwca 2014 - 14:37
wstawiłam grafikę z podanej strony
Napisano 26 czerwca 2014 - 12:42
Bardzo lubię długie spódnice. Mam kilka i noszę często. Sukienki też mi się podobają, ale nie trafiłam jeszcze na model w którym wyglądałabym dobrze.
Napisano 27 czerwca 2014 - 09:40
uwielbiam takie sukienki - są super i na wakacje i na weekendowe spacery po mieście
Napisano 27 czerwca 2014 - 10:34
Mi się podoba nr 8, tyle, że w wersji mini była by o niebo lepsza ![]()
Napisano 27 czerwca 2014 - 20:29
@karatetyka mimo, że ja za maxi sukienkami nie przepadam, ta którą kupiłaś bardzo mi się podoba
Będzie ładnie eksponowała piersi i motyw kwiatowy całkiem fajny, podoba mi się ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 27 czerwca 2014 - 20:50
@karatetyka o jezusie!! Piękna.
Skąd?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych