o bardzo mi sie podoba oklepana jest ale ponadczasowaCudownych rodziców mam. Może i oklepana, ale piękna jak dla mnie
Piosenka dla rodziców
Napisano 09 stycznia 2008 - 14:23
Napisano 18 lutego 2008 - 13:34
Na kazdym wesle plakalam do tej piosenki (widac to nawet na nagraniach), u nas nie bedzie podziekowan dla rodziców pewnie dlatego mnie tak wzrusza ta piosenka. Jednak gdybysmy mieli komu dziekowac napewno bysmy ja wybraliNymphadora napisał/a:
Cudownych rodziców mam. Może i oklepana, ale piękna jak dla mnie
o bardzo mi sie podoba oklepana jest ale ponadczasowa piekny utwor nic dotac nic ujać!
Napisano 11 marca 2008 - 11:56
Ja od pol roku poszukuje czegos innego niz "cudownych rodzicow mam" - sliczna jest ta piosenka, wyraza wszystko co mozna rodzicom powiedziec ale jest tak wzruszajaca ( a ja i moja mama to dwie beksy) ze bedzie stypa anie wesele
Szukam czegos wesolego na poczatek, a pozniej dopiero "cudownych rodzicow" - beda zaskoczeni bo juz im powiedzialam ze tego nie bedzie
Kiedys na jakims forum ktos pisal o mixie "a ja wole moja mae " I "Co powie tata" ale pomimo wielu prob nie udalo mi sie tego zdobyc.Moze ktoras z was kochane babeczki ma ten mixik?
Napisano 10 lipca 2009 - 13:47
Napisano 26 marca 2011 - 19:38
a specjalnie dla Mamy "nie żałuję".
jak je słyszę, to od razu mam łzy w oczach
Napisano 26 marca 2011 - 19:42
my też polecimy standardowo "cudownych rodziców mam".
a specjalnie dla Mamy "nie żałuję".
jak je słyszę, to od razu mam łzy w oczach
my z mężem ze względu na to , że ja płaczka i moi rodzice też , to nie zamawialismy takiego tańca a już przy tych piosenkach to ja do końca wesela bym beczała
Napisano 27 marca 2011 - 08:30
u mnie tez była ta piosenkacudownych rodziców mam".
Napisano 27 marca 2011 - 10:01
u mnie tez była ta piosenkacudownych rodziców mam".
plus wielkie kosze kwiatów;) wszyscy byli wzruszeni.
U mnie rowniez sie przyjelo, ze jak sa wesela to wlasnie ta piosenka jest dedykowana dla rodzicow
Napisano 01 kwietnia 2011 - 18:14
to moze zalezy gdzie to mieszka ?to wtedy jeszcze nie było takich zwyczajów z piosenkami dla rodziców
Napisano 02 kwietnia 2011 - 10:08
bo podobnie jak monika34, jestem placzką
znacie jakies zamienniki posenki "cudownych rodzicow mam" ?