Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#561 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 10:37

widziałam te kubki, są świetne

ja też je widziałam :-/ I jak wzięłam do ręki to się okazało, że są plastikiem :-/ Ty go macałaś przed kupieniem ? Bo sama idea jest super kul, sama chciałam taki, ale mi przeszło po zobaczeniu na żywo <bezradny></span>
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#562 czika

czika
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 12:01

koszulka z projektem jego wałsnego nadruku :)

#563 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 18:49

ja kupiłam M. rashguarda, bo biega co drugi dzień wcześnie rano , a o tej porze roku już w zwykłej koszulce nie pobiega. ;-)

#564 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 23:22

LadyNefretete, rzeczywiście zanim kupiłam ten właściwy, natknęłam się własnie na takie strasznie lekkie plastiki. I dlatego całe szczęście, że nie zamawiałam na allegro, jak początkowo planowałam, bo domyślam się, że właśnie coś podobnego bym dostała. Zresztą kolega zamówił sobie taki i ponoć po 2 tygodniach od zakupu i codziennym płukaniu i wyparzaniu dalej śmierdzi plastikiem.
Ja znalazłam swój (tzn. M. ;-) ) w sklepie z pierdółkami i na moje oko jest ok. Mógłby być może trochę większy, ale generalnie może być - właściwie tworzywo nie różni się chyba od mojego termosu, poza tym tylko, że jest matowe.

#565 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 23:31

karatetyka, wrzuć zdjęcie, ciężko mi sobie wyobrazić o co chodzi :P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#566 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 23:39

Wrzucam zdjęcia z allegro. Mój nie wygląda identycznie, ale jest całkiem podobny, z tym, że te tutaj wyglądają jednak trochę bardziej "realistycznie" ;-)

Tylko kurcze, teraz tak sobie myślę, że może dobrze by go jakoś wygotować i sprawdzić, czy i on nie będzie niczym "zalatywał".

Załączone miniatury

• canon3.jpg
  • canon9.jpg

#567 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 23:42

karatetyka, fajowski, rzeczywiście wygląda mocno realistycznie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: chciałam się zapytać czy ma obrotowe elementy, ale nie wiem jak się to po fachowemu zwie :lol:

że może dobrze by go jakoś wygotować i

może sparzyć wrzątkiem wystarczy i dobrze chemią potraktować? bo szczerze powiedziawszy bałabym się o zewnętrzną część kubka, żeby się coś nie podziało nie halo ;P

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#568 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 19 grudnia 2011 - 23:53

chciałam się zapytać czy ma obrotowe elementy, ale nie wiem jak się to po fachowemu zwie

Nie, to atrapa :-P Ale w pierwszej chwili też próbowałam kręcić :lol:

sparzyć wrzątkiem

Właśnie o to mi chodziło ;-) Doczytałam zresztą teraz dołączoną do niego karteczkę i rzeczywiście jest napisane, że kubek trzeba potraktować kilka razy wrzątkiem.

#569 ann9

ann9
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 00:14

Najlepszym prezentem będzie kubek interaktywny, który gdy się go zaleje wodą - świeci się ;)

#570 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 20 grudnia 2011 - 01:28

karatetyka, to fajnie ;-) Bo to co wzięłam do łapy trąciło chińską tandetą :lol: No i M. się na pewno spodoba :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#571 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 00:01

Wow karate świetny ten kubeczek <ookk></span> i faktycznie można go pomylić z prawdziwym obiektywem :lol: i rozumiem,że uchwytu on nie ma?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#572 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 16:44

rozumiem,że uchwytu on nie ma?

Tak. Były też takie z uchwytem, ale już nie tak fajnie. Bez uchwytu jest może i trochę mniej wygodne i trochę mniej praktyczne, ale za to wygląda lepiej :-P

#573 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 17:03

karatetyka świetny pomysł <ookk></span> nawet nie wiedziałam że takie kubki są ;-) chyba sama wykorzystam Twój pomysł przy najbliższej okazji bo mój mężydeł jest fotografem amatorem ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#574 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 19:12

karate świetny bajer <ookk></span> Ciekawa jestem czy M. da się nabrać ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#575 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 20:34

no to ja ostatecznie zestaw Axa dezodorant plus żel pod prysznic książkę i bokserki :)
Mam nadzieję że się ucieszy bo na pewno lepsze niż skarpetki :D

#576 plinkq

plinkq
  • Użytkownik
  • 262 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 21:20

Ja swojemu facetowi kupiłam krem pielęgnacyjny z dobrej firmy. Za miesiąc będzie miał 30 urodziny i doła, że się starzeje. Drugirmu mężczyźnie w domu - ojcu mojemu kupiłam książkę superszpiega Zacharskiego. Obeszłam wszystkie Empiki, aż w końcu udało mi się. Temat prezentów uważam za zamknięty wtym roku. Ufff

#577 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 22:47

karatetyka świetnie to wygląda :-) podejrzewam, że nieźle się Twój połówek zdziwi jeżeli jeszcze nigdzie takiego kubka nie widział ;-)

Ja już mam zapakowaną koszulę w krateczkę i portfel jak zaplanowałam. Dodatkowo dołożyłam skarbonkę, bo mój M. ma taką.... hm bardzo prozaiczną skarbonkę z kartonika obklejoną taśmą, a że nie wygląda to za dobrze, a zauważyłam, że skrupulatnie wrzuca tam forsę to postanowiłam sprawić mu prawdziwą skarbonkę. A co :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#578 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 23 grudnia 2011 - 20:40

Dodatkowo dołożyłam skarbonkę

dobry pomysł ;-)

ja swojemu mężowi kupiłam skarbonkę zaraz jak kupiliśmy mieszkanie, skarbonka z napisem "na fryzjera" ;-) ostatnio nią potrząsnęłam i ciężka ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#579 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 grudnia 2011 - 15:38

skarbonka z napisem "na fryzjera" ;-) ostatnio nią potrząsnęłam i ciężka ;-)

jak skarbonka pelna , to pewnie on ma długie włosy :D
karatetyka super jest ten kubek , i jak sie podobał :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#580 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 czerwca 2012 - 15:56

Dzisiaj w końcu miałam okazję wręczyć Miśkowi prezent,który planowałam od dawna,a dystrybutorzy pomieszali mi plany :-P kupiłam mu Diablo III :-) czekałam miesiąc czasu zanim dojdzie zamówiona gra,ale jego mina rano była bezcenna :mrgreen:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png