Bardzo ładny, ostatnio właśnie wpadły mi w oko takie trochę "obrączkowe". Zamówiłam dwa dni temu, taki prosty, który w sumie bardziej obrączką mógłby być bo jest gładki i ma tylko cyrkonię na środku, jakby wtopioną. Bardzo jestem ciekawa jak będzie wyglądał na żywo.

Pierścionki
Napisano 22 sierpień 2016 - 09:54
Napisano 01 wrzesień 2016 - 14:41
ja mam świra na punkcie vintage.
Napisano 19 wrzesień 2016 - 10:53

Napisano 29 wrzesień 2017 - 12:39
Dziewczyny takie głupie w sumie pytanie mam, a wypada sobie samej pierścionek kupić jak mąż jest .... gamoniem i nie chce sam z siebie?
Miłego dnia
Napisano 13 październik 2017 - 13:59
Lepiej kupić samej niż miałby maż kupić sam i by Ci się nie podobał. Najlepiej jakbyście razem się wybrali. Taki kompromis byłby najlepszy:)
Napisano 13 sierpień 2020 - 11:33
Jestem podobnego zdania. Sama nie miałam niespodzianki zaręczynowej, mogłam samodzielnie wybrać sobie pierścionek zaręczynowy. I bardzo dobrze bo zapytałam sieo jakim myślal wcześniej mój facet . i wiem, że pierścionek nie trafiłby w moje gusta.
A i polecam nie ograniczać się do sklepów stacjonarnych. Dobrze przejrzeć sobie biżuterię w sklepach internetowych, jak tutaj:
https://ergold.pl/77-zlote-pierscionki
W sklepie mają duży wybór złotych pierścionków w lepszej cenie niż sklepy stacjonarne. Duże sieci bardzo duże pieniadze wydaja na reklamę i częśto te same albo podobne pierścionki w sklepach online kupi się o wiele taniej
Mam podobny do tego
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 12 grudzień 2020 - 19:36
Ładny ten Twój pierścionek, ale do mnie w ogóle nie pasuje złoto. Kiedyś nosiła srebro, ale nie podobało mi się, że czernieje. Teraz moja ulubiona biżuteria to stal szlachetna. U Manoki.pl mają dużo ciekawych, oryginalnych wzorów. Najbardziej podoba mi się biżuteria pod grawerkę, bo można sobie wygrawerować imię, grupę krwi czy znak zodiaku. https://www.manoki.p...loto,t9726.html