Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kanapy, narożniki, fotele

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
33 odpowiedzi w tym temacie

#21 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 01 sierpnia 2011 - 14:03

wolałabym tylko żeby te poduchy były bardziej puszyste żeby wyglądały na super lekkie :-) no ale niestety takiej nie znalazłam ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#22 loulou

loulou
  • Użytkownik
  • 115 postów

Napisano 02 sierpnia 2011 - 10:42

Kiedyś chorowałam na skórzane meble(sofy,kanapy,fotele).Teraz już nie.
Zaczynaja mi się podobać duże mięsiste,materiałowe narożniki lub kanapy.Plus mnóstwo poduszek.Meble takie moim zdaniem sprawiają,że jest przytulnie w pomieszczeniu.Coś jak na zdjęciu znalezionym w necie.

Ja jednak wolę skórzane meble, bo te materiałowe szybko sie brudza. Miałam żółta kanape.. Śliczna była, ale od dzinsów mi sie cała niebieska zrobiła....
Ale twoja aranzacja jest super.
To chyba jakis domek na wsi? Chetnie bym spedziła w takim wakacje :)
:)

#23 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 05 sierpnia 2011 - 11:21

Bardzo fajnie urządzone wnętrze.Podobają mi się fiolety i wrzosy w pomieszczeniach.

#24 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 sierpnia 2011 - 12:19

Wisienkowa, taka kanapa kojarzy mi się przede wszystkim z wnętrzami angielskich, starszych domów :) Wydaje sie być wygodna, mięciutka i dodaje własnie dużo takiego ciepełka wnętrzu, ale nie wiem, czy pokusiłabym się na taką w swoim domu/mieszkaniu, bo preferuję nowoczesne mebelki ;)

monik_ka, mój brat ma identyczną. Spokojnie długopis z niej zejdzie :P Generalnie nie lubię za bardzo narożnikowych kanap, za białymy również nie przepadam.

#25 akira1987

akira1987
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 22 września 2014 - 15:50

Też jestem zwolenniczką mebli skórzanych. Mam u siebie taką kanapę /link/ w kolorze brązowym - jest klasyczna, trwała i łatwa w utrzymaniu

0-coro-w080-1024x762.jpg

Użytkownik Olenka edytował ten post 22 września 2014 - 15:52

#26 malwina83

malwina83
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 25 stycznia 2015 - 21:53

wszystkie łóżka i kanapy mam kupione w ... Bardzo jestem z nich zadowolona, są bardzo wygodne jeśli chodzi o spanie czy zwykłe siedzenie na nich. W black red white są często promocje związane z meblami tapicerowanymi więc łatwo upolować coś ciekawego

Użytkownik elizabeth edytował ten post 25 stycznia 2015 - 21:54

#27 slodkiepaczuszki

slodkiepaczuszki
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 10 lutego 2015 - 15:12

Ja nie przepadam za narożnikami, w tych czasach ciężko kupić w rozsądnej cenie na tyle duże mieszkanie żeby takiego woła do niego wrzucić. Mało funkcjonalne.

#28 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 17 kwietnia 2016 - 07:16

Mój numer jeden do kupienia, jak tylko zaczniemy się urządzać. Wzdycham do niego już ponad rok. Kolor jeszcze nie wiem jaki, czerwony mi się bardzo podoba :)

353257381_1_1000x700_fotel-uszak-strandmstrandmon-fotel-szary__0325432_PE517964_strandmon-fotel-zo-ty__0325450_PE517970_ddddd.jpgstrandmon-ohrensessel-orange__0257096_PE

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#29 debora

debora
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 17 listopada 2016 - 19:38

Fajne te fotele, a że lubię prostotę i minimalizm wybrałabym ten szary oczywiście, ale to jest Twój wybór i wszystko zależy od tego w jakim stylu planujesz urządzić swój salon. W moim salonie na pewno stanie kanapa i bardzo podoba mi się ta z Ola Mebluje  prawda, że ma to coś w sobie i to połączenie kolorów to jest to co lubię. toya-nowoczesna-kanapa-z-pojemnikiem-na-posciel.jpg

#30 gocha2

gocha2
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 28 listopada 2016 - 14:46

Mnie się szary najbardziej podoba, chociaż, gdyby był taki w kolorze ecru, to bym się nie wahała i też taki kupiła :D

#31 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 14 kwietnia 2020 - 11:04

A te fotele uszaki to są praktyczne? 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#32 kafffka

kafffka
  • Użytkownik
  • 290 postów

Napisano 08 czerwca 2020 - 09:16

Jasne, ze tak. Sama mam taki fotel uszak i moja mama ma. Wczoraj rozmawiałam akurat z mamą o tym uszaku i mama stwierdziła ze jak jej się uszak popsuje to automatycznie kupuje sobie nowy Bo siedzi na nim ciągle albo mama albo tato. Uszak zajmuje troche miejsca to fakt, ale jeśli masz odpowiednią ilość u siebie, to warto jest sobie takiego mebla sprawić :)

Jeśli szukasz dobrych cen, polecam zerknąć sobie na strone producenta

https://birdmeble.pl...andynawski-oron

Kupisz tam porządny uszak w cenie niecałych 600 zł:

a30c8f6ce55734019fa6bc35d5e05a6a.jpg

#33 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 13 grudnia 2021 - 12:49

Fajny , sama zastanawiałam się nad kupieniem sobie takiego włalśnie uszaka, aczkolwiek w ostatnim czasie mam ochotę na zupełnie inny mebel.... Mianowicie na taki mebel bujany.

Moja babcia miała kiedyś fotel bujany i go uwielbiałam. Był jednak tradycyjny, wiklinowy. Ten bardziej mi się podoba bo jest nowoczesny i wydaje mi się, ze pasowałby do mojego salonu.

Widziałam go w Tutumi:

https://tutumi.pl/fo...lozach-abs.html

Nie kosztuje też dużo bo 200 zł

Użytkownik odes edytował ten post 13 grudnia 2021 - 12:49

Romantycznie

#34 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 514 postów

Napisano 25 lipca 2023 - 11:07

Widzę, że bardzie szukacie wyposażenia do  salonu, skoro tak  - to możecie również odwiedzić sobie propozycje, które dostępne są na stronie https://livingroom.p...t/clavel-fotel/ .  Ja właśnie znalazłam właśnie u nich wymarzony fotel i planuję go kupić.  Będzie on stanowił doskonałe wykończenie mojego salonu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych