Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Podróże

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#21 Chili

Chili
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 25 listopada 2017 - 17:29

Podróże to jedno z wielu moich hobby. Bardzo lubię podróżować i poznawać nowe kraje, szczególnie te europejskie. Ostatnim razem byłam na wycieczce w Turcji i naprawdę polecam wam odwiedzić ten kraj, przy okazji polecam: ... link...  - znajdziecie tam wiele fajnych ofert wycieczek do wielu krajów :-)

#22 yaria

yaria
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 11 kwietnia 2018 - 09:39

Ja uwielbiam morze i nie wyobrażam sobie wakacji bez wyjazdu nad morze.  W tym roku odwiedzamy Sopotu i już nie mogę się doczekać tego wyjazdy ważywszy na to , że w tym roku wynajmujemy mieszkanie a nie kwaterę zbiorczą gdzieś w domu jednorodzinnym.  Wybraliśmy apartament  na Karlikowskiej Bryza z victus- a ,który jest blisko morza i to jest najlepsze.

Użytkownik yaria edytował ten post 11 kwietnia 2018 - 09:40

#23 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 kwietnia 2018 - 15:01

polecam Czarnogórę
o tak taniej niż w Chorwacji, jest co zwiedzać i piaszczysta plaża. 

maroko

też

polecam

szczegolnie

zimą

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#24 Nova23

Nova23
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 10 lipca 2018 - 08:42

Ja gorąco polecam nasze Tatry. Niepowtarzalny klimat, można wypocząć. Co roku zatrzymuję się w  Bukowinie Tatrzańskiej, jak dla mnie najlepsza baza wypadowa, w pobliżu termy, szlaki turystyczne, punkty gastronomiczne. Nie byłabym sobą, gdybym nie wspomniała o najsmaczniejszej kwaśnicy jaką jadłam. :-D Tak w ogóle to restauracja TaTradycja w Bukowinie Tatrzańskiej: /link/ to taki "must go" jeśli przebywa się w Bukowinie. Super klimat i lokalne dania. :-)

#25 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 415 postów

Napisano 01 maja 2020 - 09:27

Jest wiele miejsc, ktore chciałabym odwiedzić w przyszłości. Na pewno chcialabym wybrać się po raz kolejny do Włoch jak również do Francji. Preferuję głównie aktywne zwiedzanie, nie przepadam za siedzeniem na miejscu oraz marnowaniem czasu w taki sposób.

Praktycznie co roku wybieramy się na wędrówki po górach, lubie rownież kajaki ;)  Jesli lubicie wodne atrakcje polecam spływ Nysa Kłodzka:

https://www.m-canoe....aktywny-weekend

Jest organizowany przez M canoe. Moim zdaniem świetna opcja. 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#26 Amman

Amman
  • Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 16 września 2021 - 08:27

Uwielbiam podróże i co roku staram się odwiedzać jakieś nowe państwo, ale lubię też krótkie wyjazdy np. w góry. Świetną opcją na weekend jest park linowy, których całkiem sporo można znaleźć na południu Polski http://istaszow.pl/p...sisz-odwiedzic/ . Jeśli ktoś lubi aktywnie spędzać czas, to to jest super opcja.

#27 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 523 postów

Napisano 13 sierpnia 2023 - 19:22

A mnie to na  podróż potrzebna jest  walizki na kółkach - co radzicie? Gdzie warto się rozglądnąć? Nie wiem, ale ja przykładowo słyszałam, że firma  Solier oferuje  bardzo dobre jakościowo walizki - czy wiecie coś więcej? Ponoć można tam znaleźć najróżniejsze modele i  w różnakich rozmiarach.

#28 Jag

Jag
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 11 października 2023 - 13:43

Pomyślałem że może wybrałbym się na urlop wynajętym samochodem. Znajomi tak robią i mówią że wynajem teraz nie jest ani drogi ani skomplikowany i dali do poczytania taką publikację https://moto.trojmia...ch-n151659.html . Szczerze mówiąc to zainspirowała mnie ona do takiej podróży na Bałkany powiązanej ze zwiedzaniem ciekawych miejsc po drodze

#29 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 523 postów

Napisano 02 czerwca 2024 - 06:19

Na  pewno  każdą podróż warto sobie  dobrze  zaplanować, aby   była  udana.  Jak  chodzi o  pokój z jacuzzi poznań -   to    w  tym  zakresie  warto   zapoznać się  z propozycjami super-apartamenty.pl.  Tam znajdziecie  coś  wyjątkowego o  wysokim  standardzie, ale  nie wygórowanej cenie.   Zobaczcie  sami.

#30 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 294 postów

Napisano 27 sierpnia 2025 - 16:30

Zgadzam się w pełni – dobrze zaplanowana podróż to podstawa udanego wypoczynku. Oferta super-apartamenty.pl faktycznie wygląda ciekawie, zwłaszcza jeśli chodzi o pokoje z jacuzzi w Poznaniu. Wysoki standard w rozsądnej cenie to zawsze duży plus. Warto sprawdzić ich propozycje przed rezerwacją, aby wybrać coś naprawdę wyjątkowego. Ja sama noszę się z zarezerwowaniem noclegu tutaj https://hotel-amax.pl/

#31 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 523 postów

Napisano 01 października 2025 - 17:24

Szukam komfortowego noclegu na jesień w górach szczawnica, najlepiej z możliwością skorzystania ze spa. Chcę w końcu odpocząć i zregenerować się. Spa Budowlani to jedna z opcji. Chyba powinnam zarezerwować zabiegi pielęgnacyjne od razu przy rezerwacji pokoju, żeby mieć pewność, że będą wolne terminy. Jakie są Wasze opinie o strefie saun?