Podróże to jedno z wielu moich hobby. Bardzo lubię podróżować i poznawać nowe kraje, szczególnie te europejskie. Ostatnim razem byłam na wycieczce w Turcji i naprawdę polecam wam odwiedzić ten kraj, przy okazji polecam: ... link... - znajdziecie tam wiele fajnych ofert wycieczek do wielu krajów ![]()
Podróże
Napisano 25 listopada 2017 - 17:29
Napisano 11 kwietnia 2018 - 09:39
Ja uwielbiam morze i nie wyobrażam sobie wakacji bez wyjazdu nad morze. W tym roku odwiedzamy Sopotu i już nie mogę się doczekać tego wyjazdy ważywszy na to , że w tym roku wynajmujemy mieszkanie a nie kwaterę zbiorczą gdzieś w domu jednorodzinnym. Wybraliśmy apartament na Karlikowskiej Bryza z victus- a ,który jest blisko morza i to jest najlepsze.
Użytkownik yaria edytował ten post 11 kwietnia 2018 - 09:40
Napisano 11 kwietnia 2018 - 15:01
o tak taniej niż w Chorwacji, jest co zwiedzać i piaszczysta plaża.
polecam Czarnogórę
maroko
też
polecam
szczegolnie
zimą
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 10 lipca 2018 - 08:42
Ja gorąco polecam nasze Tatry. Niepowtarzalny klimat, można wypocząć. Co roku zatrzymuję się w Bukowinie Tatrzańskiej, jak dla mnie najlepsza baza wypadowa, w pobliżu termy, szlaki turystyczne, punkty gastronomiczne. Nie byłabym sobą, gdybym nie wspomniała o najsmaczniejszej kwaśnicy jaką jadłam.
Tak w ogóle to restauracja TaTradycja w Bukowinie Tatrzańskiej: /link/ to taki "must go" jeśli przebywa się w Bukowinie. Super klimat i lokalne dania. ![]()
Napisano 01 maja 2020 - 09:27
Jest wiele miejsc, ktore chciałabym odwiedzić w przyszłości. Na pewno chcialabym wybrać się po raz kolejny do Włoch jak również do Francji. Preferuję głównie aktywne zwiedzanie, nie przepadam za siedzeniem na miejscu oraz marnowaniem czasu w taki sposób.
Praktycznie co roku wybieramy się na wędrówki po górach, lubie rownież kajaki
Jesli lubicie wodne atrakcje polecam spływ Nysa Kłodzka:
https://www.m-canoe....aktywny-weekend
Jest organizowany przez M canoe. Moim zdaniem świetna opcja.
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 16 września 2021 - 08:27
Uwielbiam podróże i co roku staram się odwiedzać jakieś nowe państwo, ale lubię też krótkie wyjazdy np. w góry. Świetną opcją na weekend jest park linowy, których całkiem sporo można znaleźć na południu Polski http://istaszow.pl/p...sisz-odwiedzic/ . Jeśli ktoś lubi aktywnie spędzać czas, to to jest super opcja.
Napisano 13 sierpnia 2023 - 19:22
A mnie to na podróż potrzebna jest walizki na kółkach - co radzicie? Gdzie warto się rozglądnąć? Nie wiem, ale ja przykładowo słyszałam, że firma Solier oferuje bardzo dobre jakościowo walizki - czy wiecie coś więcej? Ponoć można tam znaleźć najróżniejsze modele i w różnakich rozmiarach.
Napisano 11 października 2023 - 13:43
Pomyślałem że może wybrałbym się na urlop wynajętym samochodem. Znajomi tak robią i mówią że wynajem teraz nie jest ani drogi ani skomplikowany i dali do poczytania taką publikację https://moto.trojmia...ch-n151659.html . Szczerze mówiąc to zainspirowała mnie ona do takiej podróży na Bałkany powiązanej ze zwiedzaniem ciekawych miejsc po drodze
Napisano 02 czerwca 2024 - 06:19
Na pewno każdą podróż warto sobie dobrze zaplanować, aby była udana. Jak chodzi o pokój z jacuzzi poznań - to w tym zakresie warto zapoznać się z propozycjami super-apartamenty.pl. Tam znajdziecie coś wyjątkowego o wysokim standardzie, ale nie wygórowanej cenie. Zobaczcie sami.
Napisano 27 sierpnia 2025 - 16:30
Zgadzam się w pełni – dobrze zaplanowana podróż to podstawa udanego wypoczynku. Oferta super-apartamenty.pl faktycznie wygląda ciekawie, zwłaszcza jeśli chodzi o pokoje z jacuzzi w Poznaniu. Wysoki standard w rozsądnej cenie to zawsze duży plus. Warto sprawdzić ich propozycje przed rezerwacją, aby wybrać coś naprawdę wyjątkowego. Ja sama noszę się z zarezerwowaniem noclegu tutaj https://hotel-amax.pl/
Napisano 01 października 2025 - 17:24