Podróże
Napisano 05 maj 2013 - 23:30
Napisano 29 maj 2013 - 16:37
Napisano 20 czerwiec 2013 - 12:25
Napisano 21 czerwiec 2013 - 17:38
Napisano 21 czerwiec 2013 - 20:41
Napisano 21 sierpień 2013 - 16:10
Napisano 29 sierpień 2013 - 20:42
Napisano 01 wrzesień 2013 - 12:28
Napisano 05 wrzesień 2013 - 23:38
lubię polskie morze, z gór to Kakornosze i jak ktoś tam pisał: rezydencja Nad wodospadem magiczne miejsce, też miałam okazję odwiedzić )
i uwielbiam jeszcze Mazury! i kazimierz nad wisłą ^^
Napisano 06 wrzesień 2013 - 15:35
Napewno Japonia, napewno kraje skandynawskie , napewno Toskania, ostatnio tez Kenia .
Napisano 10 kwiecień 2014 - 14:02
Kraków jest zdecydowanie najpiękniejszym miastem!
Napisano 29 maj 2014 - 16:27
W tym roku mamy w planach pojechać z rodziną do Krakowa.Na 2 dni.Właśnie nie wiem,czy to nie za krótko,by zwiedzić miasto.Co proponujecie by zobaczyć,co jest warte uwagi?
Napisano 30 maj 2014 - 10:27
co jest warte uwagi?
na pewno Wawel, Sukiennice, rynek krakowski To są takie pewniaki, które trzeba zobaczyć a resztę ciekawych obiektów, zabytków itp możesz znaleźć w internecie
Keep calm and become a doctor // Mission completed
Napisano 31 maj 2014 - 08:50
W tym roku mamy w planach pojechać z rodziną do Krakowa.Na 2 dni.Właśnie nie wiem,czy to nie za krótko,by zwiedzić miasto.
Ja pojechałam na jeden dzień. I udało mi się zobaczyć to wszystko co chciałam.
Więc w 2 dni tym bardziej Wam się uda.
My w tym roku. Morze. Krynica Morska. Chcemy też Gdańsk, Gdynię, Sopot i na Hel skoczyć.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Napisano 02 czerwiec 2014 - 21:37
W tym roku mamy w planach pojechać z rodziną do Krakowa.Na 2 dni.Właśnie nie wiem,czy to nie za krótko,by zwiedzić miasto.
Ja podobnie jak @palomka . Dwa razy byłam w Krakowie i zawsze na jeden dzień. Od rana do samego wieczora i wszystko co najważniejsze zwiedziłam, a jeszcze starczyło czasu na wieczorne piwko w ogródku na rynku.
My też myślimy nad Krakowem w jakiś weekend, Praga albo Szczawnica. Jeszcze ze znajomymi się dogadujemy, bo chcielibyśmy w czwórkę.
Napisano 20 lipiec 2016 - 22:09
Dzisiaj byliśmy spontanicznie na wycieczce w Ciechocinku z K i jego rodzicami. Specjalnie pojechaliśmy tylko na jeden dzień, bo nie jest to jakieś duże miasto i dzień spokojnie wystarczy, żeby zwiedzić najciekawsze miejsca Byliśmy na tężniach, w grocie solnej, widzieliśmy ogrody kwiatowe i piękne fontanny.
Fajnie spędzić tak beztrosko czas, nie przejmować się niczym tylko podziwiać i zwiedzać, to był super dzień
Keep calm and become a doctor // Mission completed
Napisano 30 styczeń 2017 - 11:47
to ja może mniej typowo - polecam Czarnogórę, ten kraj naprawdę umie zauroczyć, niby niewielki a jednak nie można się tam nudzić, bo co chwilę czymś zaskakuje, odwiedziłam go dwa razy, ale może czas zaplanować kolejną podróż niestety na bardzo tanie połączenia nie można liczyć, ale jeśli ktoś chce zmniejszyć koszty wystarczy że poleci z Berlina - np. tak ... warto poszukać ofert choć to trwa
Napisano 16 październik 2017 - 11:25
Ojj o Czarnogórze słyszałam , myślę ,ze następnym latem wybierzemy się właśnie tam A tak z miejsc w Polsce to bardzo polecam wakacje w Bieszczadach , tak na tydzień Piękne miejsca , z pensjonatów w dobrej cenie moge polecić Dom Gościnny Borsuczyna . Bardzo zadbany pensjonat , wnętrze wyposażone i dopieszczone
Napisano 16 październik 2017 - 11:42
polecam . długi piekne wybrzeze, piaszczyste, co nie jest takie częste na Bałkanach. Maja euro , wiec nie ma problemu z placeniem. I widoki nie do opiasania !!!
Czarnogórze
kaniony , które maja 1500 metrów, rzeki , które maja turkusowy kolor wody , no bajka i tyle.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko