Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Karnety, karty, treningi

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
19 odpowiedzi w tym temacie

#1 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 09:47

Jak to jest u was?

Kupujecie karnet miesięczny, czy opłacacie jednorazowe wejście, co lepiej się opłaca?
Ile jesteście w stanie wydać na to miesięcznie?

Ponad to mam pytanie czy ktoś korzystał z karty MULTISPORT PLUS?Jeśli tak to czy się opłaca?

Program MultiSport to autorski program sportowo-rekreacyjny, który pozwoli Ci zadbać o kondycję i samopoczucie po ciężkim dniu pracy. Posiadając kartę MultiSport Plus masz praktycznie nieograniczony dostęp do najlepszych i najpopularniejszych obiektów sportowych na terenie całej Polski.

benefisystem

Każdy posiadacz karty MultiSport Plus ma dostęp do szerokiego wachlarza usług obejmującego

aerobic/fitness

lodowisko

klub aktywnej mamy
aqua aerobic

łaźnia

nordic-walking
aeroboxing

nauka sztuk walki

joga
basen

nauka tańca

TMT
danceaerobic

pilates

jacuzzi
indoor cycling

sauna

squash
gimnastyka

ścianka wspinaczkowa

spinning
grota solna

siłownia

zumba

Program MultiSport w liczbach

około 340 000 użytkowników na terenie całej Polski
ponad 4 000 udokumentowanych punktów partnerskich
realna dostępność w 570 miastach we wszystkich województwach

benefitsystem

Mam okazję taką kartę wykupić w pracy (za symboliczne 5zł) a dla mężydła za 120zł/mc i się zastanawiam..

#2 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 09:54

Ja mam karnet miesięczny, nieograniczona ilość wejść i nieograniczony czas. To się u mnie opłaca najbardziej.

MULTISPORT PLUS może być fajną sprawą, nigdy nie słyszałam o tym, ale fajnie, że jest tyle rzeczy do wyboru.

Każdy z nas urodził się ateistą

#3 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 15:54

jezeli kosztuje cie to 5 zl , to niema co sie zastanawiac ale jesli dla meza 120 to zastanow sie ile razy w miesiacu bedzie korzystal i czy to sie kalkuluje.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#4 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 16:05

mloda, jeśli planujecie chodzić, to myślę, że się fajnie opłaca. :-D
Tym bardziej, że oferta obejmuje tyle różnorodnych zajęć, że każdy znajdzie coś dla siebie. ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#5 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 stycznia 2013 - 22:11

ja zawsze kupuje karnet , nigdy pojedyncze wejscia . czasem tylko 8 wejsc , zazwyczaj jednorazowo cwicze 2h.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#6 Polly_Anna

Polly_Anna
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 29 stycznia 2013 - 13:06

Kilka razy kupiłam karnet na basen, ale potem się okazało, że poszłam 2-3 razy a karnet się skończył i pieniądze przepadły. Myślę, że ważne żebyś szczerze sobie odpowiedziała ile razy tam pójdziesz i z czego naprawdę będziesz korzystać

#7 lillianna

lillianna
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 15 marca 2013 - 09:32

jakbym miała możliwość mieć za 5 zł multi sport'a to nawet nie zastanawiałabym się :P

#8 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 marca 2013 - 09:35

jak ja chcę iść na siłownie to mi się też opłaca kupić od razu karnet miesięczny i mam wtedy tak samo jak Riia, :)

#9 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 marca 2013 - 14:13

Ja również się zastanawiam nad jakimś karnecikiem. Odkąd Brzydki ma kartę multisport ( bonus z pracy), to i mnie kusi, żeby z nim pochodzić. Multisport to w moim przypadku chyba zbyt droga impreza, bo nie wiem, czy będę miała czas chodzić.
Złoszczę się, bo jako żona miałabym tańszy multisport, a tak to jeszcze rok muszę poczekać. :mrgreen:

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#10 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 24 marca 2013 - 11:45

mloda i skorzystalas z tej karty multisport? bo i u mnie sie pojawila taka okazja, troche wieksze pieniadze, ale i tak z tego co sie orientowalam taniej wychodzi niz zwykly karnet.

korzysta ktos z tego osobiscie? aspirynka, twoj men zadowolony z niej?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#11 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 24 marca 2013 - 17:19

aspirynka, twoj men zadowolony z niej?

On tylko czasami siłownia, więc karta nie jest mu w zasadzie aż tak potrzebna. Wystarczyłby zwykły karnet na siłkę. No ale skoro jest za darmo, to fajnie że jest. :-P
Zadowolony z siłowni, najbardziej z tego, że sam nie musi płacić. :lol:

#12 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 24 marca 2013 - 18:52

Mój znajomy ma multisporta i jako że on uwielbia chodzić na siłownie i ćwiczyć korzysta z niej praktycznie codziennie. Jest bardzo zadowolony, bo jednak chodzi gdzie chce i kiedy chce.
Jak bym miała możliwość to bym skorzystała z niej, bo jednak w to wchodzi nie tylko siłownia, ale wiele innych fajnych obiektów.

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#13 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 25 marca 2013 - 08:47

cenionka no jeszcze nie... bo wiem że na razie nie mam na to kompletnie czasu <bezradny></span>
ale na stronie multisportu po wybraniu swojego miasta możesz zobaczyć jakie obiekty obejmuje ;-)
no to jak se weźmiesz i wytestujesz to daj znać, może też się skuszę i będziemy razem chodzić <umieraam></span>

#14 bubba

bubba
  • Użytkownik
  • 90 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 09:38

Ja mam multisporta i jak ćwiczyłam to byłam bardzo zadowolona - siłownia, fitness, grota solna...Teraz złapałam lenia, ale mam zamiar znowu powalczyć. Jeśli ćwiczycie kilka razy w tygodniu to ta karta bardzo się opłaca.

#15 Iwona Waleczko

Iwona Waleczko
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 maja 2013 - 11:53

Miesięczny bardziej się opłaca, jednorazowe wejścia zapłacisz więcej bo zazwyczaj są droższe. Ale to też zależy ile ćwiczysz, jeśli raz w tygodniu co nie powinno się odbywać to bardziej się będzie opłacać jednorazowo płacić ale jeśli standardowo 3 razy w tygodniu lub więcej to miesięczny jest lepszym rozwiązaniem bo taniej wychodzi :)

#16 Bonnie

Bonnie
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 15 lipca 2014 - 19:53

Kiedyś chodziłam na jogę codziennie i kupiłam karnet nawet, ale po miesiącu zrezygnowałam. Wolałam kupić sprzęt ( w sklepie /link/) i ćwiczyć sama w domu, ponieważ strasznie przeszkadzał mi hałas na sali,a  joga jets sportem, który ma odrężać.

Użytkownik Olenka edytował ten post 15 lipca 2014 - 20:03

#17 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 15 lipca 2014 - 22:00

Kiedyś chodziłam na jogę codziennie....

moglas sie zarejestrowac jako joga, byloby prosciej... :P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#18 lukasz123

lukasz123
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 lipca 2016 - 15:43

Kilka razy kupiłam karnet na basen, ale potem się okazało, że poszłam 2-3 razy a karnet się skończył i pieniądze przepadły. Myślę, że ważne żebyś szczerze sobie odpowiedziała ile razy tam pójdziesz i z czego naprawdę będziesz korzystać

ja tam mialem ze kupolwame karnet a potem nie chodzilem bo musialem siedziec dluzej w pracy albo cos i w sumie to bylem raz albo dwa razy za tydzien, starsznie slabo, mnie motywuja zdjecia wysportowanych ludzi i moj zegarek, na serio warto sobie kupic cos takiego, bo nie kazdego jest stac na trenera, a tu widzimy wyniki i jest znacznie lepiej :P

#19 sasarka

sasarka
  • Użytkownik
  • 41 postów

Napisano 02 sierpnia 2016 - 13:55

to zależy czy się wam to kalkuluje :) jak będziesz raz na miesiąc czy dwa razy w miesiacu to wiadomo, że lepiej pojedyńcze wejścia.

#20 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 24 stycznia 2022 - 13:51

Jeśli chodzi o dostęp do jacuzzi, to osobiście wolę swoje własne jacuzzi ogrodowe i Wam też polecam to samo:) Inwestycja wcale nie jest taka duża, a radość ogromna! Tutaj można przeczytać o tym, jakie jacuzzi ogrodowe warto wybrać http://totalspa.pl/j...ogrodowe-wybrac. Polecam rozważyć, relaks murowany!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych