TATUAŻE
Napisano 25 kwietnia 2011 - 22:04
Napisano 20 maja 2011 - 19:40
Viola Twoj tatuaz niestety jest niezbyt profesjonalnie wykonany, byl robiony w studiu?
Ja jak tak kiedys ogladalam to najwiecej fajnych prac znalazlam w niektorych studiach na slasku.
Ten np bardzo ladny

Fotka ze strony Black Skull Zabrze
Napisano 20 maja 2011 - 19:59
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 20 maja 2011 - 20:14
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 20 maja 2011 - 21:23
Napisano 20 maja 2011 - 21:50
Na zdjęciu nie jest może jakoś ekstra widoczny, ale zawsze coś.
Wielu szokuje, wielu mówi, że to głupota, ale takiej samej ilości osób też się podoba.
Wszystkim się nie dogodzi
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 21 maja 2011 - 19:49
Madz lapki sa calkiem fajne ale juz bardziej mi sie podobaja w innej wersji (inne ulozenie, ilosc) i innym miejscu. Bo tego typu na piersiach jest juz bardzo oklepany.
Napisano 21 maja 2011 - 22:38
Ale u kogoś mi się taki jak Twój bardzo podoba. No i widziałam w zeszłym roku, jakie wrażenie na moich kolegach zrobił.Wolę bardziej zakryte tatuaże, które mają jakieś znaczenie
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 22 maja 2011 - 17:56
Co do tatuaży jestem na tak, byleby nie przesadzone, rozważnie dobrane i w fajnych miejscach
Podobają mi się u kobiet z boku na linii żeber... bardzo efektownie i seksownie wyglądają

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 22 maja 2011 - 17:58
Podobają mi się u kobiet z boku na linii żeber... bardzo efektownie i seksownie wyglądają
Przy żebrach musi nieźle boleć
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 22 maja 2011 - 18:06
A no niewątpliwie...Przy żebrach musi nieźle boleć
Madź, a to Twój jedyny tatuaż ?

Napisano 22 maja 2011 - 18:31
Napisano 22 maja 2011 - 18:53
Masz już coś konkretnego na oku ?Chciałabym jakiś symbol niewielki nad kostką
Ja osobiście rozważałem długo jak i gdzie, bo co do tego co to ma być doszedłem dość szybkoa także napis tylko jeszcze nie wiem gdzie i jaki - ale mam mnóstwo czasu, żeby się jeszcze zastanowić.

Napisano 22 maja 2011 - 19:04
Napisano 22 maja 2011 - 20:08
super pomysł, bardzo mi się podobaMyślałam nad odbiciem rączki małej Zuzu
poka poka, ciekawamJa osobiście rozważałem długo jak i gdzie, bo co do tego co to ma być doszedłem dość szybko
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 22 maja 2011 - 20:50
Ja tez mam jeden tatuaz. Chcialam jeszcze jeden w ktorym wkomponowalabym nasza date slubu i date narodzin kruszynki. Alr po. 1 maz marudzi, bo nie chce zebym sie wiecej zrobila, a po 2 teraz ciezko bedzie sobie zrobic, wiec poczekam do przyszlego roku
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych