Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#961 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 kwietnia 2011 - 22:04

Ja nie mam zbyt dużej wyobraźni przestrzennej i nie potrafię w myślach zobaczyć, jak ten wzór prezentowałby się na stopie :-P myślę, że będzie wyglądał dobrze, choć na razie tego nie widzę. Sam wzór mnie nie powala, ale jestem bardzo ciekawa, jak ostatecznie będzie wyglądał zrobiony tatuaż ;-)

#962 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 22:58

halynka a mi się nie podoba, chociaż przyznam że bardzo oryginalny, jeszcze nigdy takiego lu podobnego nie wiedizałam ...ale jak dla mnie na stopę za przeproszeniem zielska malować ..nie , jestem na nie <bezradny></span>
Dołączona grafika

#963 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 23:33

halynka wzór rzeczywiście ciekawy :-D mi też sobie ciężko to wyobrazić, ale
powinien fajnie wyglądać na stopie ;-)

201407101662.png

#964 Mysza29

Mysza29
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 20 maja 2011 - 19:40

Mysle ze ten tatuaz bedzie wygladal dobrze na stopie.
Viola Twoj tatuaz niestety jest niezbyt profesjonalnie wykonany, byl robiony w studiu?
Ja jak tak kiedys ogladalam to najwiecej fajnych prac znalazlam w niektorych studiach na slasku.
Ten np bardzo ladny :)
Dołączona grafika
Fotka ze strony Black Skull Zabrze

#965 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 20 maja 2011 - 19:47

Mysza29 wow rzeczywiście fajny, nietypowny, ciekawy ..kurde na prawdę super, tylko nie w takim miejsu, dla mnie się widzi GDZIEŚ indziej
Dołączona grafika

#966 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 20 maja 2011 - 19:59

Mysza29, świetne tatoo! wprawdzie na pierwszy rzut oka nie bardzo wiedziałam o co chodzi w nim, ale jak tylko wytężyłam komórki mózgowe odpowiedzialne za myślenie (mało mi się nie przepaliły <lol></span> ) to wzór bardzo przypadł mi do gustu (może to serce bym zniemiła na inny symbol, ale sam pomysł super)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#967 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 20 maja 2011 - 20:14

Mysza wzór mi się podoba, naprawdę świetnie te splecione palcami serce wygląda- jedyny minus to że jest trochę niewyraźny.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#968 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 20 maja 2011 - 21:23

Mysza29, a mnie się nie podoba w ogóle <bezradny></span> niewyraźny i sam wzór też jakoś nie przypadł mi do gustu.

#969 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 20 maja 2011 - 21:50

A ja sobie strzeliłam tatuaż na 21 urodziny.
Na zdjęciu nie jest może jakoś ekstra widoczny, ale zawsze coś.
Wielu szokuje, wielu mówi, że to głupota, ale takiej samej ilości osób też się podoba.
Wszystkim się nie dogodzi :mrgreen: Grunt, że mi się podoba, a i Ł. zadowolony ;)

Załączone miniatury

• fff.JPG

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#970 Mysza29

Mysza29
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 21 maja 2011 - 19:49

No tamten wzor jest delikatny i pewnie tez nie kazdy chce zeby wszystko bylo bardzo widoczne.
Madz lapki sa calkiem fajne ale juz bardziej mi sie podobaja w innej wersji (inne ulozenie, ilosc) i innym miejscu. Bo tego typu na piersiach jest juz bardzo oklepany.

#971 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 21 maja 2011 - 20:08

Madź, Ja osobiście nie zrobiłabym takiego tatoo w takim miejscu ( i to wcale nie dlatego, że zwyczajnie nie mam na czym :P) Wolę bardziej zakryte tatuaże, które mają jakieś znaczenie, ale jak napisałaś ważne, że Tobie się podoba ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#972 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 21 maja 2011 - 22:38

Madź, ja taki widziałam w zeszłe wakacje i spodobał mi się. Ja bym się nie odważyła, ale na kimś bardzo mi się podoba. Sama coraz mocniej też nad jakimś myślę, ale gdybym miała wybierać dla siebie to

Wolę bardziej zakryte tatuaże, które mają jakieś znaczenie

Ale u kogoś mi się taki jak Twój bardzo podoba. No i widziałam w zeszłym roku, jakie wrażenie na moich kolegach zrobił. :lol:

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#973 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 22 maja 2011 - 17:56

Madź a mi się za bardzo nie podoba... :-P Troszkę banalny i w takim miejscu, że byłbym bardziej za czym oryginalnym :-D Ważne, że Ty się z nim dobrze czujesz :mrgreen:

Co do tatuaży jestem na tak, byleby nie przesadzone, rozważnie dobrane i w fajnych miejscach :-P Jak dla mnie efektowne są napisy, ważne, znaczące coś dla nosiciela ;-)

Podobają mi się u kobiet z boku na linii żeber... bardzo efektownie i seksownie wyglądają :-o
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika
www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy

#974 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 maja 2011 - 17:58

Podobają mi się u kobiet z boku na linii żeber... bardzo efektownie i seksownie wyglądają

Przy żebrach musi nieźle boleć :shock:
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#975 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 22 maja 2011 - 18:06

Przy żebrach musi nieźle boleć :shock:

A no niewątpliwie... :-/
Madź, a to Twój jedyny tatuaż ?
"Każdy może być ojcem, ale trzeba być kimś naprawdę wyjątkowym, żeby być tatą..."
Dołączona grafika

#976 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 maja 2011 - 18:31

harry84, póki co to tak. W planach jest kolejny - a tak właściwie to dwa. Chciałabym jakiś symbol niewielki nad kostką, a także napis tylko jeszcze nie wiem gdzie i jaki - ale mam mnóstwo czasu, żeby się jeszcze zastanowić. Pierwsza i tak pójdzie kostka :)

#977 harry84

harry84
  • Zbanowani
  • 890 postów

Napisano 22 maja 2011 - 18:53

Chciałabym jakiś symbol niewielki nad kostką

Masz już coś konkretnego na oku ?

a także napis tylko jeszcze nie wiem gdzie i jaki - ale mam mnóstwo czasu, żeby się jeszcze zastanowić.

Ja osobiście rozważałem długo jak i gdzie, bo co do tego co to ma być doszedłem dość szybko ;-) Ale masz rację, nie ma się co spieszyć i decyzję podjąć rozważnie ;-)
Dołączona grafika

#978 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 22 maja 2011 - 19:04

Myślałam nad odbiciem rączki małej Zuzu, ale nie wiem czy nadawałoby się to nad kostkę. Także cały czas myślę intensywnie ;)

#979 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 22 maja 2011 - 20:08

Myślałam nad odbiciem rączki małej Zuzu

super pomysł, bardzo mi się podoba ;-) I orginalnie, i jakoś tak z sensem <ookk></span> Te "łapki" mnie średnio się podobają, alee... :->

Ja osobiście rozważałem długo jak i gdzie, bo co do tego co to ma być doszedłem dość szybko

poka poka, ciekawam 8-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#980 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 22 maja 2011 - 20:50

Doktorek ma tatoo i sie nie chwali ;> Juz mi sie chwal, co, jak, gdzie :-P

Ja tez mam jeden tatuaz. Chcialam jeszcze jeden w ktorym wkomponowalabym nasza date slubu i date narodzin kruszynki. Alr po. 1 maz marudzi, bo nie chce zebym sie wiecej zrobila, a po 2 teraz ciezko bedzie sobie zrobic, wiec poczekam do przyszlego roku :-P

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych