Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#581 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 16:51

ten ostatni zarąbisty! sama chciałabym taki :-o
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#582 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 19 sierpnia 2009 - 21:07

WweronikaA, Donn, fajne te tatuaże co pokazałyście obie :)

#583 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 11:38

WweronikaA, ostatni mi się podoba ;-)
Dołączona grafika

#584 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 20 sierpnia 2009 - 12:11

wiem że fajne wiem ;-)

#585 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 11:34

asia21_87 hm.. w sumie to nie na zawsze bym chciala miec...ale zmywalny owszem zrobilabym sobie..
taki wzorek na okres wakacyjny np. :mrgreen:

Proponuje taki 3letni-permanentny.Osobiscie mam taki tatuaz na lopatce,motylka i 2 galazki.Narazie gosci u mnie dopiero 1 rok. ;-)

#586 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 grudnia 2009 - 20:07

viola, a jak się robi taki tatuaż? tak samo jak ten stały? pomijam składniki, bo tu musi być różnica, ale sama technika?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#587 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 09 grudnia 2009 - 10:55

Mi sie podobaja tatuaze ale takie delikatne nie jakies duze wzory. Jesli bym sobie zrobila kiedys tatuaz to wlasnie jakiegos motylka. Moja kolezanka ma tatuaz rozyczke na lewej lopatce , ktora zrobila w tajemnicy przez rodzicami.

Viola a ile taki tatuaz kosztuje :?: jest tanszy czy drozszy od takiego trwalego

201407101662.png

#588 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 10 grudnia 2009 - 13:37

Jest drozszy,robi sie go identycznie co ten staly.Z tym,ze uzywa sie innej igly i tatuazysta barwniki roslinne wprowadza nieco plycej pod skore.One po pewnym czasie wnikaja w glab skory i tatuaz zanika. ;-) Dlatego jest kilkuletni.Nie wszyscy tatuazysci chca robic takie tatuaze,mowia ,ze nierowno schodza.Mojej znajomej ladnie zszedl bez zadnych plam.Mi robila dziewczyna co ma uprawnienia do robienia kazdego rodzaju tatuazy i jest dodatkowo kosmetyczka.

#589 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 23:25

ja mam tatuaż na kostce ale to był bład mojej młodosci dlatego chce go teraz przerobić:)

#590 Carlaa_90

Carlaa_90
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 17 grudnia 2009 - 01:15

Nie mam żadnego tatuażu, ale jestem ich wielką fanatyczką. Podobają mi się bardzo. :) sama planuję niedługo jakiś sobie zrobić, najlepiej na łopatce. Zawsze kręciły mnie tatuaże nisko na plecach, nad tyłkiem, ale uważam, że teraz prawie każdy takie ma, nie chcę kopiować. :) Planuję zrobić sobie jakiegoś motylka, albo pająka, ale koniecznie czarny, kolorowe mi się nie podobają. :mrgreen:

#591 Fikamika

Fikamika
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 13:30

Ja planuję zrobić sobie tatuaż na plecach, ale boję się konsekwencji. Czy któraś z Was miała jakieś problemy PO zrobionym tatuażu? Jakieś pieczenie, uczulenie? Koniecznośc brania np jakiś leków antyzapalnych? Cokolwiek.. wiadomo.. w salonie o takich rzeczach nie mówią :)

#592 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 26 grudnia 2009 - 14:19

wiadomo.. w salonie o takich rzeczach nie mówią

w dobrym salonie powiedzą ci o takich rzeczach ;-)

ja dostałam tylko maść do smarowania tatuażu. nie miałam żadnego pieczenia czy coś w tym rodzaju. musiałam tylko często smarować bo on jakby "zasycha" i robią się takie strupki. poza tym wiadomo unikanie słońca, kąpieli w jeziorach, ale o tym wszystkim powiedzą ci w salonie :) a co do uczulenia to chyba indywidualna sprawa
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#593 Jadzia

Jadzia
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 22:44

JA NATOMIAST MAM 1 I NIE POWIEM ŻE NIE CIĄGNIE DO 2 BO BYM SKŁAMAŁA,ALE ZASTANOWIĆ TRZEBA SIE PORZĄDNIE BO POZBYĆ SIĘ JUZ TAK SZYBKO GO NIE BEDZIE MOŻNA

[ Komentarz dodany przez: Donn: 2010-01-14, 22:55 ]

b) Nie pisz całego listu DUŻYMI LITERAMI. CZYTANIE TAKIEGO TEKSTU JEST BARDZO MĘCZĄCE.

#594 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 25 stycznia 2010 - 14:30

Ja ze swoim mężczyzną na walentynki robimy sobie tatuaż który jest całością dopiero kiedy złączymy nasze ciała :) idziemy na konsultacje już w ten weekend :) jupi!

#595 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 25 stycznia 2010 - 15:20

papaja, czyli jak to wygląda ?

#596 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 26 stycznia 2010 - 13:32

powiedzmy że robimy sobie po połówce jabłka na przedramieniu i jak złączymy ręce to jabłko jest wtedy całością :) ale nie mamy jeszcze konkretnego symbolu, dlatego idziemy na konsultacje z tatuażysta żeby powiedział nam jakie miejsce i jaki wzór sa najładniejsze :)

#597 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 26 stycznia 2010 - 18:43

Całkiem fajny pomysł, ale trzeba też mieć dobry pomysł na wzór tatuażu :P I sensowne miejsce.
Fajnie by było gdzieś spotkać osobę, która zupełnie przypadkiem ma taki, żeby po złączeniu stanowił całość.

#598 indonezjaa

indonezjaa
  • Użytkownik
  • 233 postów

Napisano 26 stycznia 2010 - 20:07

fajne, tylko to przecież na całe życie, bałabym się, ze miłość do faceta kiedyś minie a tatoo zostanie jako przypominacz. Ale sama idea super.
Ludzie mogą należeć do nas tylko we wspomnieniach.

#599 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 27 stycznia 2010 - 07:50

fajne, tylko to przecież na całe życie, bałabym się, ze miłość do faceta kiedyś minie a tatoo zostanie jako przypominacz

zawsze mozna wybrać wzór, który samodzielnie też nieźle wygląda :-P a że przypominacz, cóż <bezradny></span> pomysł mi się strasznie podoba, nawet nie wiem czy sie z Chłopem nad czymś takim bym nie zastanowiła, hmmm. ;-)
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#600 papaja

papaja
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 28 stycznia 2010 - 12:35

Jacqueline, indonezjaa, LadyNefretete nie sądziłam, że to taki fajny pomysł :) ale właśnie po to idziemy najpierw zobaczyć co da się wytatuować tak żeby później to jakoś wyglądało... na razie nie zapowiada się na rozstanie więc możemy poszaleć :)

[ Dodano: 2010-02-01, 13:03 ]
no i dupa.. nie poszliśmy bo Kot musiał pracować.. ale może innym razem się uda :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych