Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Gotowe posiłki dietetyczne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 kkasia

kkasia
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 31 lipca 2012 - 21:54

Hej:) widziałam u siebie na fitnessie w lodówce takie zastawy gotowych posiłków wegetariańskich i stąd moje pytanie: czy któraś z Was korzystała z usług takiej firmy? Na ulotce wszystko wygląda całkiem sensownie, ale przecież zawsze tak jest;) a może któraś jadła i mogłaby mi powiedzieć, co o tym sądzi? Dziękuję z góry:)

[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-07-31, 22:56 ]
zmieniłam nazwę tematu, żeby każdy wiedział o co chodzi

#2 nejo

nejo
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 30 września 2012 - 16:43

Nie znam takiej firmy która by się czymś takim zajmowała. Jedyne co wiem to w centrach odchudzania Cambridge sprzedają gotowe posiłki, ale to są takie zupki zalewajki, owsianki itp. Z tego co wiem to efekt jest fajny.

#3 coffee

coffee
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 01 października 2012 - 06:58

kkasia - wiem że istnieją takie firmy, znajomy nawet w takiej pracował, dobierali każdej osobie indywidualne menu (także wegetarianskie) i dostarczali śniadania do pracy :) fajna sprawa. Co do diety Cambridge to już o diecie odchudzającej mowa - w takim przypadku rzeczywiście sie sprawdza :)

#4 Iwona Waleczko

Iwona Waleczko
  • Użytkownik
  • 25 postów

Napisano 29 maja 2013 - 12:52

W fitnessie posiłki wegetariańskie to jakieś nieporozumienie. Jeśli ktoś ćwiczy to najgorszym co może być to zostać wegetarianką. Mięso jest potrzebne do budowania mięśni bo to mięśnie spalają tłuszczyk.

#5 ewelaka

ewelaka
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 11 lipca 2014 - 10:25

Słyszałam kiedyś o istnieniu tego typu firm - jednak nigdy nie mogłam się na to zdecydować. Gdyby ktoś wypróbował takie posiłki prosiłabym żeby dał znać czy rzeczywiście są dobre i czy to się opłaca. 

#6 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 lipca 2014 - 20:35

wychodzi na bank drozej niz jakbysmy sami w domu zrobiły, ale za luxus nie tracenia na to czasu.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#7 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 531 postów

Napisano 18 marca 2024 - 18:43

No to ja  powiem wam, że  długo wszystko analizowałam i doszłam do wniosku, że postawię na dietę pudełkową https://fitkalorie.pl/bydgoszcz/ .   Według mnie  jest to najlepszy sposób na to, aby  móc  realnie o siebie  zadbać.  W  końcu nie będę musiała  samodzielnie  wszystkiego pilnować-  liczenia kalorii, gotowania.