Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najdziwniejsze miejsca, w których zdarzało wam się kochać ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
471 odpowiedzi w tym temacie

#21 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 12:37

hie hie ;)
może się nie MARZYŁ ale ochotka zawsze była :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#22 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 12:41

a nie marzył wam sie np. szybki numerek gdzieś w pokoju obok na urodzinach cioci, albo mamy ?

mi sie kiedys zdarzyło cos takiego... po kolacji u mojego chłopaka poszliśmy do jego pokoju na chwilkie sie położyć.naszła nas straszna ochotka na malusi numerek :mrgreen: tuż za ścianom byli jego rodzice i brat z dziewczynom, w każdej chwili ktoś mógł wejść i usłyszeć... zresztą całkiem prawdopodobne, że słyszeli bo ja nie jestem zbyt cicha i chociaż Kotek mnie uciszał ja jaokoś nie mogłam sie powstrzymać :oops:
NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...

#23 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 18:52

to żeście zaszaleli :P :) :) :)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#24 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 17 sierpnia 2007 - 21:43

A my w domu to chyba wszędzie się kochaliśmy, już patenty mamy a ostatnio u kumpla na imprezie szybki numerek był.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#25 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 18 sierpnia 2007 - 18:31

mi sie kiedys zdarzyło cos takiego... po kolacji u mojego chłopaka poszliśmy do jego pokoju na chwilkie sie położyć.naszła nas straszna ochotka na malusi numerek :mrgreen: tuż za ścianom byli jego rodzice i brat z dziewczynom, w każdej chwili ktoś mógł wejść i usłyszeć... zresztą całkiem prawdopodobne, że słyszeli bo ja nie jestem zbyt cicha i chociaż Kotek mnie uciszał ja jaokoś nie mogłam sie powstrzymać :oops:

Hehehs.. a to juz przerabialam:P Tyle ze nie bylo zadnej okazji specjalnej, za to rodzice w drugim pokoju i siostra w kuchni :P
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#26 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 19 sierpnia 2007 - 08:52

Aaa, bez specjalnej okazji, ale za to z rodzicami za ścianą też się zdarzało :-P
I kiedyś w toalecie na stadionie sportowym pełnym ludzi... to były takie międzyparafialne zawody, więc było pełno księży... a toaleta była dla inwalidów <zawstydzony></span>

#27 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 19 sierpnia 2007 - 09:00

Huh.. no ładnie ładnie.. grzesznico :D niechby was ktoryś z księży przyłapał ;P
Dołączona grafika

#28 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 19 sierpnia 2007 - 09:44

Ale nie przyłapał :-P
Choć w sumie nie uważam, żeby to było coś szczególnego do chwalenia się, nawet nigdy nikomu o tym nie powiedziałam, ale skoro już powstał taki temat... to chyba dziwniejszego miejsca nie było...

#29 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 19 sierpnia 2007 - 10:24

heheheh :)) coz moge powiedziec. Prawdziwa przygoda :D
Dołączona grafika

#30 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 19 sierpnia 2007 - 10:25

jeziorko, ląka, autko stojace na gorce, wszelkie meble w domu, czesto z towarzystwem za sciana. plazy nie bylo, bo zawsze miejsca zajete :) no i niespelniona winda- musiałabym sie wybrac do innego bloku :):):)

#31 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 19 sierpnia 2007 - 16:05

Ahh.. ta winda ;P ja to chyba taka niespodzianke M. zrobie na walentyny :))
Dołączona grafika

#32 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 07:20

W windzie może być naprawdę fajnie :lol: Moja koleżanka kochała się na materacu na środku jeziora- ponoć niesamowite przeżycia.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#33 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 07:26

Jewel, napewno niesamowite i ile facet nie stchórzy :evil: :evil:
My mielismy taka okazje a Mis mówi "no co ty..." ze ludzie zobacza... :roll: wiec zostal mi tylko moj toples na pełnym jeziorku :mrgreen: do ktorego sam mnie namówił <bezradny></span>

#34 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 08:19

Taaa.. bo niby oni tacy macho są ;P tyleeeeeeee by chcieli robic nowych rzeczy, a jak nadarza sie okazja to nici z wsyztskiego ;/
Dołączona grafika

#35 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 20 sierpnia 2007 - 09:01

Ja też tak miałam, że chciałam w morzu, fakt, że w wodzie mnóstwo ludzi było, ale wyszłam z założenia, że przecież i tak nie będzie widać, bo woda sięgała nam gdzieś do piersi.. Na co mój ukochany, że nie..bo przecież pełno ludzi .... grrrr... czasami to mi się zdaje, że jest tak jak mówi SpryCiulaaa, że oni dużo gadają a jak przychodzi do robienia to się wycofują :evil:

#36 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 20 sierpnia 2007 - 12:48

Kociaczku, Tobie sie nie zdaje.. tak poprostu jest :) To my jestesmy odwazniejsze w 9/10 przypadkach :)
Dołączona grafika

#37 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 12:48

A ja z moim Słońcem na sianku :) W pobliskiej wiosce była impreza "pod gwiazdami" - duży plac do imprezowania, dookoła las, łąka... no i snopki sianka (może niestety snopki ;P) I my na nich. Co prawda było duże prawdopodobieństwo, że ktoś nas może w każdej chwili nakryć ale jakoś sie tym nie przejmowaliśmy. Jak zwykle zresztą bo oprócz sianka była jeszcze ławka na placu zabaw, dom pełen ludzi itp (Nie dużo tego ale dopiero sie rozkręcamy)

A tak w ogóle to numerki w dziwnych miejscach podobają mi się jeszcze bardziej niż w tych "tradycyjnych"

#38 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:25

to ja chyba jakaś przestarzała....bo nic nie kojarzę...na plaży zdarzały nam się odważniejsze pieszczoty prowadzące do orgazmu, ale seksu niet <bezradny></span> zawsze ludzi za dużo, a późnym wieczrem to mi zawsze zimno :-/

o windzie to nigdy nie marzyłam. jakoś tak...no nie kręci mnie to :roll:

no i w domku różne miejsca i meble to tak, ale to taki standardzik.

jeziorko fajna sprawa musi być :!:
trzeba jechać na Mazury ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#39 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 13:41

to ja chyba jakaś przestarzała....bo nic nie kojarzę

hehe, skąd ja to znam ;-) u mnie jest tak samo, jakoś udziwnień nie potrzebuje :-P

#40 Emiliana

Emiliana
  • Użytkownik
  • 313 postów

Napisano 21 sierpnia 2007 - 17:29

przypomniała mi sie, kiedys poszłam do mojego Łukasza siedzielismy u niego w pokoju itak naszła nas ochota, wiec tak taki szybki numerek. A obok w pokoju jego rodzice oglądali telewizje, byliśmu bardzo cichutko i na szczescie nikt z domowników nie zajrzał do pokoju, bo czasmi "tesciowa" lubi wejsc i przyniesc jakieś ciastecza, bardzo miło wspominam ;-)