Zaproszenia ślubne
Napisano 09 lutego 2011 - 10:37
Napisano 09 lutego 2011 - 11:26
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 09 lutego 2011 - 15:32
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 lutego 2011 - 16:17
mnie tezMi najbardziej ostatnie przypadły do gustu
bardzo fajny wybor
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 09 lutego 2011 - 17:14
Byle nie ostatnia.
A mi się właśnie ten mocny fiolet podoba
Wszystkie mi się podobają i uważam za dobry pomysł
Bardzo ładne sąnie zamowilismy wszystkich takich samych tylko 4 kolory i wzory, postanowilismy, ze bedzie tak "inaczej"
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 09 lutego 2011 - 21:45
zastanawialam sie dlugo nad tym i doszlam do wniosku, ze sami raczej wpiszemy, bo boje sie, ze tam cos pomyla i bedzie takie dosylanie, wysylanie itd.sami wypisujecie czy juz wydrukowane nazwiska
Napisano 17 lutego 2011 - 15:19
poszukaj jakijs firmy , ktora zajmuje sie drukiem np .reklam,jest takich sporo , mozesz tez poszukac na allegro, u tych co robia zaproszenia , moze wydrukuja według twojego projektu.
Ja miałam właśnie taki problem, szukałam drukarni, która zrobi zaproszenie według mojego projektu. Na zaproszeniu mieliśmy nasze zdjęcie, pociągnięte taka przezroczystą kalką. Po długich poszukiwaniach w końcu się zdecydowałam na usługe drukarni internetowej - mają taką opcję, że po wysłaniu pliku z projektem, sprawdzają go pod kontem standardów, czy da się wydrukować czy nie... więc nie było obawy że coś będzie nie tak jak chciałam.
Napisano 21 lutego 2011 - 16:25
Napisano 21 lutego 2011 - 21:36
sadze, ze w naszym przypadku nie bedzie tego problemu, mi sie podobaly inne i P.inne dlatego pomieszalismy zeby kazde z nas mialo frajdetracę kolejną godzinę na to, by wybrać kolor do osoby (tak mam niestety
)
moze sie zdarzyc to fakt, ale nie naleze do osob, ktore przejmuja sie takimi ze tak powiem pierdolami, zaproszenie to zaproszenie liczy sie fakt, a nie jak wyglada to zaproszeniejeszcze by pojawiły się komentarze w stylu: A Halinka dostała ładniejsze zaproszenie!
Napisano 28 lutego 2011 - 21:24
Napisano 10 marca 2011 - 18:47
koszt 3,10zl za sztuke
w weekend chcemy juz spisac mniejwiecej ile i zamowic bo boje sie ze pozniej za dlugo bede czekac
trzeba kliknac
Napisano 11 marca 2011 - 18:28
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 kwietnia 2011 - 10:11
wiekszosc bedzie wydrukowanych ale kilka zostawimy z wykropeczkowanym miejscem na wpis w razie szybkiej zmiany zdaniasami wypisujecie czy czesc zamawiacie wydrukowane
dziekuje wszystkim
ladniejszych w zieleni nie znalazlam nigdzie