lakiery do paznokci
Napisano 18 listopada 2014 - 15:55
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 19 listopada 2014 - 06:52
Wysłane z malego pożeracza czasu
Napisano 19 listopada 2014 - 09:16
Przylozylam na chwile wacik ze zmywaczem, zmieklo a potem juz normalnie sie zmylo
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 22 listopada 2014 - 21:57
Ja sobie wczoraj z Golden Rose kupiłam z serii rich color taki ładny szary, takiego koloru jeszcze nie miałam
, widziałam że mają ciekawe z drobinkami itp. w sam raz na sylwestra ![]()
Napisano 27 lutego 2015 - 15:13
Ja pwiem tak: szkoda mi kasy na jakiś drogi lakier do paznokci. Kupuję na ogół w Rossmannie te marki Wibo, czyli robione właśnie dla nich. w moim przypadku sprawdzają się naprawdę bardzo dobrze, a nie są koszmarnie drogie. Więcej wolę zapłacić za podkład, puder czy tusz do rzęs, a nie za lakier do paznokci
Napisano 12 marca 2015 - 21:46
Napisano 07 maja 2015 - 16:13
Taki sobie kupiłam w Ross

Napisano 17 grudnia 2015 - 01:11
Z tych tańszych lakierów super kolory mają Eveline, mini Max coś takiego, trzymają się nie najgorzej, a z droższych to Opi, Essie albo Sally hansen, czasem można znaleźć fajne promocje
Napisano 17 grudnia 2015 - 13:57
Sama też nie widzę różnicy. To czy lakier będzie się utrzymywał na paznokciach zależy wyłącznie od tego co będziemy robiły w ciągu dnia. Jeśli jest to dzień gdy często narażamy dłonie na działanie wody to jest większe prawdopodobieństwo, że zaraz będziemy miały odpryski. Jeżeli tylko to możliwe staram się wykonywać czynności w gumowych rękawiczkach. Minimalnie to przedłuża trwałość. Jednak mimo wszystko maksymalnie dwa lub trzy dni i trzeba malować od nowa. Jeszcze nie wynaleźli nic co by pozwoliło mieć piękne zadbane dłonie i wykonane wszystkie obowiązki domowe.
Napisano 21 grudnia 2015 - 14:18
Ja teraz testuję z essence żelowych.
ciekawi mnie czy faktycznie są lepsze jeżeli chodzi o trwałość
Napisano 05 lutego 2016 - 15:17
Ja kupiłam sobie lakiery hybrydowe i raczkuję na tym polu. Wytrzymują o wiele dłużej niż normalne lakiery co jest dla mnie ważne, bo cierpię na chroniczny brak czasu ![]()