Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

lakiery do paznokci

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#481 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 18 listopada 2014 - 15:55

@amoramor jeśli nie lubisz mieć nierówności to rzeczywiście lakier nie dla Ciebie. Mi na palcach się bardzo podoba właśnie dzięki tej swojej chropowatości bo nigdy nie używałam takich :)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#482 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 06:52

Inqaa a jak u Ciebie ze zmywanim?

Wysłane z malego pożeracza czasu :)

#483 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 09:16

Ja wlasnie wczoraj zmywalam ten piaskowy i w sumie kazdy mi mowil, ze to tak ciezko a tu niespodzianka szybko poszlo ;)

Przylozylam na chwile wacik ze zmywaczem, zmieklo a potem juz normalnie sie zmylo :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#484 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 22 listopada 2014 - 21:57

Ja sobie wczoraj z Golden Rose kupiłam z serii rich color taki ładny szary, takiego koloru jeszcze nie miałam ;), widziałam że mają ciekawe z drobinkami itp. w sam raz na sylwestra ;)

#485 kornelka

kornelka
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 27 lutego 2015 - 15:13

Ja pwiem tak: szkoda mi kasy na jakiś drogi lakier do paznokci. Kupuję na ogół w Rossmannie te marki Wibo, czyli robione właśnie dla nich. w moim przypadku sprawdzają się naprawdę bardzo dobrze, a nie są koszmarnie drogie. Więcej wolę zapłacić za podkład, puder czy tusz do rzęs, a nie za lakier do paznokci

#486 Ada26

Ada26
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 12 marca 2015 - 21:46

Zielone, czerwone, pomarańczowe i fioletowe ! Wiosna idzie :-) Ja zamawiam z firmy ***** i są super ! Odżywkę też mam od nich ! Nawet moja kosmetyczna zaczęła ich używać. Mają wysyłkę także zamawiam i "za chwile" je już mam ! /link/ same sprawdźcie !

#487 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 07 maja 2015 - 16:13

Taki sobie kupiłam w Ross ;) 

wibo3.jpg

#488 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 17 grudnia 2015 - 01:11

Z tych tańszych lakierów super kolory mają Eveline, mini Max coś takiego, trzymają się nie najgorzej, a z droższych to Opi, Essie albo Sally hansen, czasem można znaleźć fajne promocje 

#489 12Ilona

12Ilona
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 17 grudnia 2015 - 13:57

Sama też nie widzę różnicy. To czy lakier będzie się utrzymywał na paznokciach zależy wyłącznie od tego co będziemy robiły w ciągu dnia. Jeśli jest to dzień gdy często narażamy dłonie na działanie wody to jest większe prawdopodobieństwo, że zaraz będziemy miały odpryski. Jeżeli tylko to możliwe staram się wykonywać czynności w gumowych rękawiczkach. Minimalnie to przedłuża trwałość. Jednak mimo wszystko maksymalnie dwa lub trzy dni i trzeba malować od nowa. Jeszcze nie wynaleźli nic co by pozwoliło mieć piękne zadbane dłonie i wykonane wszystkie obowiązki domowe. 

#490 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 14:18

Ja teraz testuję z essence żelowych.

ciekawi mnie czy faktycznie są lepsze jeżeli chodzi o trwałość

#491 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 05 lutego 2016 - 15:17

Ja kupiłam sobie lakiery hybrydowe i raczkuję na tym polu. Wytrzymują o wiele dłużej niż normalne lakiery co jest dla mnie ważne, bo cierpię na chroniczny brak czasu :(