Wasze obraczki
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:34
a jak wyglada obraczka dla Lukasza? tez ma kamyszek ? czy bez?
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:37
chyba, ze to tak na zdjeciu wydaje mi sie ze sa grube
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:42
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:54
to jest meska,moja jest troche ciensza i delikatniejszaa jak wyglada obraczka dla Lukasza? tez ma kamyszek ? czy bez?
chcielismy takie same wiec obie musialy byc z kamyczkami
tylko ci sie wydaje kochanachyba, ze to tak na zdjeciu wydaje mi sie ze sa grube
fajnie ze sie podobajabardzo ładne podobaja mi się
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:55
bo jak my kiedys z T. ogladalismy to on sie buntowal ze takiej by nie chcial, ale nie przymiezal wiec moze by to ladnie wygladalo
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:56
na pierwszy rzut oka mi sie nie spodobala... :->
ale jak patrze dokladniej to.... ksztalt jest super....
kamyczkow juz nie...
Napisano 15 sierpnia 2008 - 12:57
zajrzyj sobie do dzilu "obraczki z internetu" tam sa takie superowe obraczki wysadzane kamieniami na calej szerokosci,on takie chcialaha i powiedz mi jemu to pasuje ze tam jest takie swiecidelko ?
ale go przekonalam,ze za kilka lat juz nie bedzie chcial jej nosic i ze bylby problem z powiekszeniem/pomniejszeniem,ale ona bardzo chcial z kamyczkiem - jak baba normalnie
[ Dodano: 2008-08-15, 12:59 ]
jesli ty bys chciala kamyczek a on nie to mozecie sobie dobrac podobne i jego bez kamyczka,a jesli chcecie miec takie same to on zawsze moze sobie ja przekrecic i kamyczek bedzie na spodzie paluchabo jak my kiedys z T. ogladalismy to on sie buntowal ze takiej by nie chcial, ale nie przymiezal wiec moze by to ladnie wygladalo
te diamenciki sa bardzo drobne,na zdjeciu je tak widac ale na zywo nie sa az takie,ze tak powiem widocznekamyczkow juz nie...
wybralabym delikatny wzorek
Napisano 15 sierpnia 2008 - 13:33
no i faktycznie lepiej jest miec rowne a jak musie nie podoba to niech przekreca
Napisano 16 sierpnia 2008 - 08:35
Napisano 20 października 2008 - 10:51
Były robione na zamówienie a koszt, nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 1.200zł.