Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Zabiegi zwalczające cellulit

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
356 odpowiedzi w tym temacie

#101 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 22 maja 2008 - 10:36

teraz już nie pamiętam ile dokładnie, ale cos koło 15-20 złotych, więc nie drogie i ładnie pachnie

#102 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 22 maja 2008 - 11:27

no to chyba sie opłaca,wypróbuje :-D
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#103 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 22 maja 2008 - 12:49

z tą łyżką masakryczne ;-)
masochizm normalnie :D
nie ma mnie tu i nie będzie.

#104 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 27 maja 2008 - 20:34

Chyba spróbuje sposób na łyżke :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a moze lepiej tłuczek do mięsa?chyba ze to o niego chodzi :D

#105 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 maja 2008 - 20:36

chyba ze to o niego chodzi :D

chodzi o rozbicie tych "grudek" tłuszczu ;-)
myślę, że łyżka lepsza ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#106 soniaq

soniaq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 28 maja 2008 - 19:57

A ja kupiłam ostanio balsam do ciała erisa z serii prosyystem care home (mam teź peeling dlatego się skusiłam na balsam).Ma fajny brązowy kolor i super konzystencję.Szybko się wchłania.Smaruję nim uda i pośladki.Widzę juź wyraźne efekty.

#107 kaaasienkaaa

kaaasienkaaa
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 14 czerwca 2008 - 19:16

Ja też mam balsam erisa bakliowy prosystem home care i jestem baardzo z niego zadowolona.Po kilku tygodniach stosowania moja skóra zmieniła sie nie do poznania.Na plus oczywiście.Ale muszę się przyznać że zmieniłam także tryb życie bo ćwiczę i lepiej się odżywiam.

[ Dodano: 2008-06-14, 20:19 ]
PS. Soniaq możesz mi powiedzieć coś więcej na temat tego peelingu erisa prosysytem home care???Czy jest tak samo dobry jak balsam z tej serii??Ile kosztuje i czy jest gruboziarnisty bo ja najbardziej lubie gruboziarniste peelingi.

#108 zorza

zorza
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 21:05

[quote name="soniaq"]A ja kupiłam ostanio balsam do ciała erisa z serii prosyystem care home (mam teź peeling dlatego się skusiłam na balsam).Ma fajny brązowy kolor i super konzystencję.Szybko się wchłania.Smaruję nim uda i pośladki.Widzę juź wyraźne efekty.[/quote/

A ten balsam na cellulit jest, czy to samoopalacz?

#109 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 22:01

jak dla mnie nieoceniony... mialam bardzo duzy problem z cellulitem i po dwoch miesiacach stosowania raz dziennie przed spaniem widac efekty...
Dołączona grafika

#110 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 23:37

a gdzie mozna kupic ten olejek cynamonowy?

#111 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 09:40

Black_Angel, popieram. Polecam każdemu i nie słyszałam jeszcze negatywnych opinii o nim :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#112 madameTehran

madameTehran
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 17:07

sprawdzony sposób na celluit - bez balsamow. tabletki cla. przy okazji odchudzania likwiduja celluit. calkiem mi znikł bez żadnego wysilku

#113 soniaq

soniaq
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 19:25

Ja też mam balsam erisa bakliowy prosystem home care i jestem baardzo z niego zadowolona.Po kilku tygodniach stosowania moja skóra zmieniła sie nie do poznania.Na plus oczywiście.Ale muszę się przyznać że zmieniłam także tryb życie bo ćwiczę i lepiej się odżywiam.

[ Dodano: 2008-06-14, 20:19 ]
PS. Soniaq możesz mi powiedzieć coś więcej na temat tego peelingu erisa prosysytem home care???Czy jest tak samo dobry jak balsam z tej serii??Ile kosztuje i czy jest gruboziarnisty bo ja najbardziej lubie gruboziarniste peelingi.

Dla mojej skóry ten peeling jest idealny ale ja lubię mocne peelingi.Jeżeli lubisz gruboziarniste to ten ci mogę polecić z czystym sumieniem :-D .Jest trochę drogi bo kosztuje ok.90 zł ale myślę że warto :-)

#114 kiti

kiti
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 20:11

Spróbujcie może BodyArt. Balsam + serum super efekt. Ja jeszcze używam z tej serii kremu ujędrniającego biust bo wiadomo że całe życie nie będzie na swoim miejscu :)

#115 mimi2-26

mimi2-26
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 11:52

ja stosuję suplement diety Recellox i celulit znika ale sposób z kawą jak najbardziej zastosuję lubię takie domowe sposoby ;-)

#116 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 15:34

kupiłam dziś sobie te serum na pośladki i biust mam zamiar się smarować i nacierać aż podziała .... Trzymanie diety jest u mnie niemożliwe ale z jedzeniem słodyczy nie mam problemu wiec wierze że chociaż zatrzymam rozwój tego mojego cellulitu ....

Załączone miniatury

• serum 222.jpg
  • serum 1.jpg

#117 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 15:51

fajna babka, te produkty ktore wkleilas sa podobno bardzo dobre nie mialam jeszcze okazji wyprobowac ale moja mama badzo zachwalala, mowila ze jeszcze jest jakies na cellulit wlasnie w fioletowym opakowaniu z tej samej firmy :)

#118 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 15:55

no wiesz tam ich było z 5 rodzai stanęłam i myślam a te mi sie przypomniały że tu gdzieś o nich czytałam ....

moja mama bardzo zachwalała

no mam nadzieje i miło mi że komuś pomogły a czy ona jakaś dietę stosowała?

#119 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 16:02

fajna babka, miałam to serum do biustu, to samo co wkleiłaś :mrgreen: byłam zadowolona z niego....trzeba to stosowac systematycznie i zobaczysz efekty... :-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#120 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 15 lipca 2008 - 18:22

Donn, wałsnie w sklepie sobie przypomniałam twój avek i się rozśmiałam że chce mieć taki ....dziś zaczynam kuracje zobaczymy jak będzie ...