Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stroje kąpielowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
856 odpowiedzi w tym temacie

#341 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 26 maja 2009 - 22:16

Jacqueline, bo wydaje mi sie ze by mni eoptycznia skracal jeszcze:p

Oj, ale jest tyle fasonów, kolorów, że na pewno znalazłabyś coś odpowiedniego dla siebie :)

ja sie kocham w jednoczesciowych, bo moga byc piekne i praktyczne

I dobre dla osób, które opalać się nie chcą, czyli dla takich jak ja :mrgreen:

#342 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 maja 2009 - 22:32

Jacqueline, no i ja, mam bardzo jasna, wrecz porcelanowa karnacje, wiec nie moge za bardzo :-P
a ostatnio nabylam taki czarny z bardzo seksownym dekoldzikiem, zdecydowanie wole jednoczesciowe.
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#343 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 26 maja 2009 - 22:44

Jacqueline, no i ja, mam bardzo jasna, wrecz porcelanowa karnacje, wiec nie moge za bardzo :-P

Aż tak jasnej to ja nie mam, w każdym razie chociaż opalona nie jestem to mam zdrowy kolor i delikatną cerę/ skórę.

a ostatnio nabylam taki czarny z bardzo seksownym dekoldzikiem, zdecydowanie wole jednoczesciowe.

Sam czarny kolor to klasa ;-) A jaki strój ma dekolt ?

#344 Zielonooka

Zielonooka
  • Użytkownik
  • 3 356 postów

Napisano 26 maja 2009 - 23:17

Jacqueline, taki wcięty w serduszko i niby jakby wiązany , ale to tylko wygląd, on ma materiał tak "zagiety".
:) bardzo ladnie dekold widac, bo ma dodatkowo usztywniane miseczki, bo jak nie mam usztywnianych to moj biust zle wyglada, bo jest za duzy <bezradny></span>
Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała...

#345 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 maja 2009 - 08:12

ja nie mam problemu , bo nie posiadam stroju , nie lubie sie taplac w wodzie , ale jeszcze jak miałam na poczatku studiów , jak chodziłam na basen to jednoczesciowy

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#346 Madalena

Madalena
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 27 maja 2009 - 12:31

Ten śliwkowy całkiem ładny, ale ja nie lubię usztywnianych staników, kolor tez raczej nie dla mnie :-|

Torri i Lolka
super !!!

Ja chcę coś takiego, jestem miłośniczka opalania, więc dla mnie im więcej odkryte tym lepiej :oops: jednoczęściowy tylko na basen bo wygodnie.

Załączone miniatury

• bikini.JPG

#347 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 maja 2009 - 12:44

nie lubie takich smiesznych ,dziwnych wzorków , ale to sie fajnie prezentuje ;-)

#348 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 27 maja 2009 - 18:51

no to kupiłam :) dwie godziny siedzialam w calzedoni :-P poszłam przygotowana, zabrałam katalog z zaznaczonymi kostiumami, opiekę do niuńka załatwiłam i polowanie na kostium się zaczęło. Pani ekspedientak była wytrwała :mrgreen: donosila dzielenie, doradzała, ja juz w pewnym momencie kompletnie się zakręciłam, bo nie wiedziałam juz który lepszy :-P części kostiumów z katalogu nie było, ale w końcu kupiłam!! :-D W sumie dwa :mrgreen:
lilian

#349 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 27 maja 2009 - 18:54

lily, to sie pochwal:)

#350 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 maja 2009 - 18:55

Napisz o nich coś więcej lily, jeśli możesz.

#351 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:09

no wlaśnie szukam po necie, ale fot akurat tego nie ma, a nie wiem czy mam wam moim ciałem śmigac na fotach hehe :lol:
W każdym razie
1. góra - usztywniany typu trójkaty, czarny (tło) w różowe (kolor fuksja) kwiaty otoczone zielenią, bardzo dobrze układa sie na piesiach, może się zfocę wieczorem, jak mężu wróci i zrobi mi ową fotę :-P towrzucę (czyt. ja się nadawać bedzie :lol: )
do tego dopasowałam dół, nie od kompletu, bo to byly typowe gaciory, a ja mam takie 'brasiliano" czyli majtki wchodzące lekko w pupę i pół posladka odkrywają, wiązane po bokach, kupiłam kolor fuksji, bo pasuje mi do góry
2. to własciwie golizna, czyli małe trójkąciki na piersi - fuksja, miekkie +
stringi czarne, wiązane po bokach.
Obie pary dołów pasuja do obu staniczków :-P
do tego wszystkiego pareo lilia-fuksja
teraz mogę na plażę śmigać i dupskiem świagać czyli być tzw. lachon <opalanko></span> hehe <tancze></span>
lilian

#352 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:11

Kolorystycznie zapowiadają się ładnie, fason dość skąpy, chyba lubisz się opalać :-) ;-)

#353 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:14

2 fason wyjatkowo skąpy :-P ale co tam, jak bedę stara i przydka to bedę się zakrywać, teraz jeszcze nie muszę ;-) jak co to zawinę sie tym liliowo-fuksjowym cudem (pareo) :->
lilian

#354 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:17

lily, pokaz cialo pokaz cialo haha nie no pokaz fotki stroju:) tak ciezko sobie wyobrazic <bezradny></span>

#355 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:17

No mając ładne gaciory i pareo to jest problem kiedy je zakładać a kiedy zdejmować, wiem coś o tym :P

#356 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 maja 2009 - 19:30

tak , pokaz foty samego stroju :-)

#357 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 21:02

Mierzyłam ostatnio staniki od strojów w new yorkerze i się załamałam bo na moich nazwijmy to mimo wszystko cyckami wszystko prezentowało się żałośnie :-(
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#358 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 21:06

kayen, że małe? ;-) to może kup górę z usztywnieniem żeby lepiej się prezentowały? :)

Ja wolę z usztywnioną górą, bo może nie mam jakichś wielkich tych cycorów tylko takie są obszerne :P Muszę je zebrać ładnie do miseczki itd
Dlatego też jeśli chodzi o strój kąpielowy to pewniej czuję się w tym z usztywnianą górą

Tobie też ładnie zebrałby całą pierś, tak jak na co dzień w staniku
nie ma mnie tu i nie będzie.

#359 kayen

kayen
  • Użytkownik
  • 870 postów

Napisano 10 czerwca 2009 - 21:35

Tobie też ładnie zebrałby całą pierś

taaaa.. gdyby tylko było co tam zbierać :-P

No właśnie mam z usztywnianą górą ale z poprzednich 2 sezonów więc chciałam coś nowego. Tylko że usztywniane ciężej dostać i chyba są droższe. Albo jakiś błąd wdarł się w moje obserwacje <bezradny></span>
Jeśli jest ci dobrze, dwa razy lepiej jest mi!

#360 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 11 czerwca 2009 - 14:24

chyba są droższe.

wszystko zależy gdzie kupowane
Usztywniane są lepsze ;-) Czy cycek duży czy mały to są lepsze, bo lepiej wszystko wygląda ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.