dobra, osobiście mi się takie zegarki już od długiego czasu nie podobają, ale uważam, że dla osoby aktywnej - jak najbardziej się nadają. I wizualnie i pod względem 'bajerów". Więc, jeżeli uważasz, że Ci się przyda, jeżeli podoba Ci się, to nie żałuj kasy. Bo marka dobra, zegarek na pewno posłuży lata. A że za samą nazwę trzeba dopłacić... tak to już jest przy lepszych markach
damskie zegarki na ręke
Napisano 03 maja 2011 - 09:13
dobra, osobiście mi się takie zegarki już od długiego czasu nie podobają, ale uważam, że dla osoby aktywnej - jak najbardziej się nadają. I wizualnie i pod względem 'bajerów". Więc, jeżeli uważasz, że Ci się przyda, jeżeli podoba Ci się, to nie żałuj kasy. Bo marka dobra, zegarek na pewno posłuży lata. A że za samą nazwę trzeba dopłacić... tak to już jest przy lepszych markach
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 maja 2011 - 14:06
A co się stałoi jak szybko przyszły tak szybko poszły w niepamięć, wiadmo tanio kosztowały to nie szkoda je rzucić w kąt
Oj tamwiem z czego jest wykonany pasek... guma?i już widzę jak się pięknie rozwala po miesiącu...
Mi nie jest szkoda wydać tej dychy
Napisano 03 maja 2011 - 17:14
Dobrze, że piszesza jeden (biały) 'poszarzał/przybrudził się' i
Aaaa. Myślałam, że się zepsuł czy cuśznudziły się przede wszystkim,
Napisano 03 maja 2011 - 17:21
Napisano 03 maja 2011 - 17:24
Dobrze, że piszesz
[/quote]
biały jest ładny, śmiało możesz brać, to w końcu 10 zł, dla mnie szybciej się znudził niż zabrudził
[quote name="dobra"]znudziły się przede wszystkim,[/quote]
Aaaa. Myślałam, że się zepsuł czy cuś
o dziwo działają bez zarzutu, nawet lekko zachlapały się wodą (gdy próbowałam umyć) i działają
Olenka kupiłam jednak znowu zegarki JELLY, kupiłam 1 zerarek (biały znowu
Napisano 03 maja 2011 - 17:50
Napisano 03 maja 2011 - 17:56
Ja sobie zamówiłam już zegarek "jelly" ale mam dylemat który kolor wziąć
niby chce biały ale podoba mi się też błękitny i jasny różowy...
bierz 2, taniej wyjdzie bo pewnie za miesiąc będziesz chciała kolejny kolor i znowu za przesyłkę płacić będzie trzeba.
Ja kupiłam od razu 3 kolory.
Napisano 03 maja 2011 - 17:57
Napisano 03 maja 2011 - 18:04
no ja już za jeden zrobilam przelew
dobra, a jakie kolorki wzielas?
niebieski
mam różowy jasny i ciemny (wcześniej kupowałam)
moim zdaniem wybież różowy bo zawsze będzie mody, jest dziewczęcy i w ogóle uroczy oraz błękit
fajny jest żółty, pomarańczoywch ale najlepiej latem na opalonej ręcę wygląda
Napisano 03 maja 2011 - 18:08
wybrałam póki co jasny rozowy , zobaczymy jaki będzie
Napisano 04 maja 2011 - 13:21
dobra, masz z tej serii zegarki? a nie rozwaliły ci się tak od razu?
wybrałam póki co jasny rozowy , zobaczymy jaki będzie
rok?może dłuzej z czego nie cały miesiąc używąłam
[ Dodano: 2011-05-04, 14:24 ]
wiadomo, sklepy narzucają sobie marżę, prawie 90% rzeczy tańszych jest na Allegro nawet razem z przyłkąna allegro takie tanie?
![]()
u mnie w sklepie widzialam taki za 48zl
Napisano 06 maja 2011 - 22:19
Napisano 07 maja 2011 - 08:18
a mnie napisano że mam czekać na zegarek 14-20dni bo idą z zagranicy...a zamówiłam sobie jasny różowy , zobaczymy jak się będzie sprawował i czy dojdzie ...
było trzeba zamówić sobie zegarek z tej stronki którą Ci poleciłam bo zegarki były z Wwy, tak szukałam sprzedawcy aby nie szły z Tajlandi czy podobnych bo często nie dochodzą w ogóle albo coś innego niż zamawimy , z PL jest bezpieczniej (możę z 5 zł drożej ale pewny sprzedawca)
Napisano 07 maja 2011 - 09:37
Kolory słodkie
na allegro takie tanie?
u mnie w sklepie widzialam taki za 48zl
Bo te na allegro pewnie są słabsze i gorsze jakościowo. Za 10 zł to wiecie
Słodziutkie
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych