Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

intymne zapytanie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 daggerlanda

daggerlanda
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:17

Otóż tak. Mam 16 lat, szykuję się do 1. wizyty u ginekologa, ale nie o tym. Martwi mnie moja BUDOWA INTYMNA.

I mam pytanie czy to możliwe, że wargi sromowe mniejsze są tak naprawdę większe?.. I "wystają" na około, ponad centymentr? Wiem, że to jest nietypowe, ale wiadomo, że o tym się nie dyskutuje z kolezankami i nie pokazuje nawzajem. Dlatego proszę o wszystkie informacje. Może coś jest ze mną nie tak?

Chociaż miesiączka i inne kobiece sprawy są w normie, ale... BŁAGAM, opinie, może ktoś też tak ma? Bo jestem w dołku.

I nawiązując do początku, przez tą "wadę" wstydzę się iść do ginekologa, chociaż wiem, że to ważne. :(

#2 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:27

Idz do lekarza nie masz sie czego wstydzic zreszta on ci powie bo to sie zdarza ze niektore kobiety maja powiekszone wargi sromowe. Z punktu widzenia medyczne generalnie nie wiem czy to ok to musi ocenic lekarz ale znam kobiety ktore tez maja i nie jest to naprawde jakas choroba tylko tak sa zbudowane i juz....Tak wiec zalecam udanie sie do ginusia :->
Dołączona grafika

#3 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:27

coś mi się wydaje że ten post powinien być w temacie "pierwsza wizyta u ginekologa" tam znajdziesz wiele dodatkowych informacji które na pytania związane ze badaniem itp.

daggerlanda

czy to możliwe, że wargi sromowe mniejsze są tak naprawdę większe?..

tak możliwe i niema w tym nic złego. powiem tak ogólnie przyjmuje się że są mniejsze i większe ale to ogólne nazwy i tak wiele jak jest kobiet tak wiele wyglądów mają wargi sromowe. Jedne mają np jedną większą a drugą mniejszą i to też jest normalne. Wiec nie łam się wszystko z tobą jest ok :-) ba nawet bardziej niż ok bo nie boisz się pytać i nie martw się na zapas :-)

#4 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:29

Jedne mają np jedną większą a drugą mniejszą i to też jest normalne.

Np ja tak mam :-D
Dołączona grafika

#5 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:32

no jak już tak mówimy to jak mam tak samo jak daggerlanda i nawet faceci na to nie zwrócili nigdy uwagi wiec zaakceptowałam to :-)

#6 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:46

Myślę, że i z punktu widzenia medycznego to nie choroba. Poprostu tak zbudowane jest Twoje ciało i nie masz się co przejmować :!:
Dołączona grafika

#7 daggerlanda

daggerlanda
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 27 czerwca 2008 - 20:52

wybrać się wybiorę w końcu, ale to jest dziwne. ale pocieszylo mnie troche ze to nie tylko ja. dziekuje serdecznie.

#8 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 28 czerwca 2008 - 08:46

w sumie nie wiem jak to u Ciebie wyglada daggerlanda, ale u mnie tez najmniejsze nie sa i tak jak dziewcztny pisza kazda z nas jest inna, niczym sie n nie przejmuj a powiem ci ze moj facet np uwielbia to ze mam je "takie" bo mowi ze to go dodatkowo jara :P

#9 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:05

A wiec ja mam teraz inne intymne zapytanie dotyczace warg sromowych... Pol godziny temu odkrylam na nich guzek nieduzy jakis 1 cm wielkosci twardy bezbolesny...Napewno nie jest to ropa...Bardzo sie boje bo nie wiem co to moze byc... Czy ktoras z was miala z czyms takim do czynienia albo wie cos na ten temat :?: :-/
Dołączona grafika

#10 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:51

skinnybitch, powiem szczerze ze kiedys tez cos podobnego zauwazylam ale chyba mi zniklo.. wiec moze nie ma co sie martwic.. <bezradny></span>

#11 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:52

skinnybitch, ja miała coś takiego też nie bolała i nawet nie było widać tylko czuc pod palcami ....a że miała ustalaną na dniach wizyt u lekarza ginekologa to zapytałam o to okazało sie ze jest to kaszak taki jakby suchy (bez ropy tylko z taka gestom kasza pryszcz) nakłuł mi to igłą a potem smarował maścią przeciwzapalna i problem sie juz nie powtórzył ..... powiedział ze niema co panikować jeśli nie boli i nie przeszkadza to nie warto sie stresować ... czesto takie coś usuwa dermatolog i warto sie ewentualnie do niego przejść....

#12 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:57

Mirabelka__22, mam nadzieje :-/
fajna babka, no ja bede za 2 tyg w polsce to wtedy dopiero pojde do gina ale autentycznie pierwsza mysl to ze mam raka :-( Tak sie poryczalam ze sie do sluchawki wyrazic nie moglam :-?
Dołączona grafika

#13 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:58

skinnybitch, kochana, nie wszystko musi byc rakiem, nie dajmy sie zwariowac.. ja w sumie o tym zapomnialam, gino tez nic nie mowil wiec chyba zniklo. ;-)

#14 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 20:59

ja kiedys tez cos podobnego wyczułam i troszke było bolesne przy dotyku ale znikło i nie pomyslałam o raku tylko co to moze byc i z czego sie to wzieło <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#15 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 21:02

skinnybitch, słuchaj jakby każdy guzek miał byc rakiem to juz dawno połow ludzi miała by raka ......tam na dole zbiera sie pot jest ciepło jak sie ma okres to nieda sie uniknąć bakterii a dla kaszaków itp świństw to najlepsza pożywka ...poczytaj sobie na necie o nich ....i badz spokojna ......na pewno to nic poważnego i spokojnie poczeka do wizyty w polsce za te czas możesz obserwować czy rośnie

#16 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 21:06

dzieki babeczki <pocieszacz></span>
Ja to panikara jestem ale bedzie dobrze :->
Wytrzymam jakos te 2 tyg i gin mi wszystko wyjasni... Mam nadzieje...
Dołączona grafika

#17 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 21:53

powiem tak ogólnie przyjmuje się że są mniejsze i większe ale to ogólne nazwy i tak wiele jak jest kobiet tak wiele wyglądów mają wargi sromowe. Jedne mają np jedną większą a drugą mniejszą i to też jest normalne. Wiec nie łam się wszystko z tobą jest ok :-)

Ja tez tak mam ze te mniejsze wargi nie sa jednakowe jedna jest wieksza od drugiej i to dosyc duza roznica i wlasnie czasem sie zastanawialam co jest :-? ale chyba tak poprostu ma byc tzn ja tak mam tak jestem zbudowana.

#18 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 17 lutego 2009 - 22:43

ale chyba tak po prostu ma byc tzn ja tak mam tak jestem zbudowana.

niema się co stresować tym ..... człowiek nie jest symetryczny .....wiec ta różnica o ile nie utrudnia chodzenia (nie jest przesadna) nie powinna cię martwić ...... jeśli nie trafisz na jakiegoś idioty to na pewno nic ci nie powie ...niewierze tez by to zauważył dopuki sama mu tego nie pokarzesz :-)

#19 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 18 lutego 2009 - 15:44

fajna babka, tez sadze ze nie zauwazy. do tej pory nie zauwazyl :) ciezko to zauwazyc wogole ale sama sobie to widze prawda:)

#20 nieznajomka

nieznajomka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 13 kwietnia 2009 - 20:00

też mam podobny problem.. obok warg sromowych wyskoczyło mi coś jakby uwydatniona żyła.. lub guzek.. strasznie się boję. Pojawiło się to jakieś 2 tyg. temu i niedługo idę wybadać to do ginka:(