Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

"Pierwsza miłość"

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
273 odpowiedzi w tym temacie

#241 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 24 maja 2012 - 12:12

Agnieszka Włodarczyk odchodzi z Pierwszej Miłości!!

Agnieszka Włodarczyk (32 l.), która wdała się w romans z Mikołajem Krawczykiem (31 l.), odchodzi z „Pierwszej Miłości”. Aktorka nie wytrzymała presji pracy na planie serialu z byłą partnerką ukochanego, Anetą Zając (30 l.).

Ha! I to dlatego ten sezon "PM" skończy się na tym, że Anka będzie chciała uratować jakieś dziecko w wózku, na które będzie pędziło auto. Dziecko uda jej się uratować, a sama ulegnie wypadkowi. Jaka szlachetna ta Anka w tym serialu :mrgreen: No i w "Świecie Seriali" historia o tym kończy się pytaniem "Czy Anka przeżyje?"
Zresztą doszły mnie jakieś pogłoski, że Agnieszka Włodarczyk i Mikołaj Krawczyk chcą odejść z serialu :shock:

#242 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 24 maja 2012 - 12:16

Agnieszka Włodarczyk i Mikołaj Krawczyk chcą odejść z serialu

On ma teraz pracę w innym serialu, a ona uważa nagonkę na jej osobę za bezpodstawną. Do tego nie dogadują sie z producentami serialu.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#243 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 27 marca 2013 - 14:26

Nie wiem czy nie pomyliłam serialu, bo oglądam kątem oka z teściową, ale...

Interesuje mnie wątek takiej blondynki, której koleżanka chciała uświadomić, że jej przyszły mąż ją oszukuje. Było spotkanie z prostytutką z którą ten narzeczony sypia, ale ona kłamała, że jej jedynie pomaga znaleźć dziecko. Przyjaciółka wyszła na idiotkę, chyba się pokłóciły.
Wątek zgubiłam w momencie jak ojciec tej blondyny dał papiery do podpisania, żeby oddała mu udziały. I co było dalej? podpisała?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#244 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 27 marca 2013 - 15:28

Aaaaa chodzi Ci o wątek Sabiny :P Podpisała papiery, bo ten jej narzeczony poprosił przy ojcu, żeby zgodziła się na jego warunki. Ale coś dalej ten narzeczony kombinuje. A ona ma coś ze zdrowiem, czy cuś. Tak kątem oka przy włączonym TV lukam, więc też nie wiem na stówę co i jak :-P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#245 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 16:54

Oglądam każdego dnia ten serial. Jeśli coś wypadnie i nie obejrzę o 18:00 to na drugi dzień o 14:00 śledzę powtórkę :)

nixqp2.png

#246 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 17:17

Kiedyś oglądałam, ale to tak baaardzo, bardzo dawno temu. Teraz już nawet nie wiem gdzie co jak i z kim i nawet jak kiedyś próbowałam to wkręcić się nie potrafię.

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#247 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 01 listopada 2013 - 17:50

Ja nadal oglądam, ale jako, że nie ma mnie raczej o 18 w domu, albo jestem zajęta, to na ipli nadganiam ;)

Wkurza mnie już Hubert, zresztą nigdy go nie lubiłam. Fajnie, jakby z Sandrą pojechał. I ciekawe co tam u Pawła, bo niedługo wraca do serialu :)

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#248 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 listopada 2013 - 07:19

Ja teraz raz na kilka dni oglądam, jak przypadkiem trafię w TV. Ten wątek ciąży Sandry wkurzający, poza tym nic ciekawego aktualnie się nie dzieje.

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#249 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 22:22

Oglądałam kiedyś codziennie, teraz sporadycznie. Mama ogląda, więc mi się zdarzy przy okazji. Robi się jak ''Moda na sukces'', wydaje mi się, że kręcone co raz bardziej na siłę. Za dużo wątków, za dużo mieszania, za dużo zdrad. A już te wątki w Wadlewie przestają być śmieszne i mnie irytują.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#250 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 10 listopada 2013 - 17:29

Ja ostatnio się wciągnęłam.

Nie lubię intryg Sandry, ale bardziej wkurza mnie Marysia, że nie umie sobie z tym jakoś poradzić tylko siada w kącie i płacze.

I jeszcze Adam, totalny głąb.

Lubię za to Emilkę i jej rządy :D

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#251 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 09 grudnia 2013 - 15:28

Długo ciągnie się wątek uprowadzenia Sabiny. 

Irytuje mnie postać Agaty.

nixqp2.png

#252 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 09 grudnia 2013 - 16:21

Z tego co czytałam, to jeszcze to potrwa :roll:  nie lubię w PM tych wątków kryminalnych :/

wolałabym, żeby zajęli się zeswataniem w końcu Kingi i Artura :P

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

#253 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 09 grudnia 2013 - 17:33

A mnie się podoba wątek uprowadzenia Sabiny, chociaż faktycznie za długo to trwa. :-)
''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#254 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 12:19

Kto to jest ten Aleks, który kręci z Marysią? On jakiś taki niepewny jest i ten jego kolega, którego gra Deskur. Swoją drogą, to Deskur przeważnie typy spod ciemnej gwiazdy gra. ;-)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#255 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 14:22

Kto to jest ten Aleks, który kręci z Marysią?
Marysia mu stuknęła w auto na parkingu a on nic za to nie wziął i się rewanżuje randkowaniem :)

Do tego randkowania Aleksa zmusił Wiktor (dał Aleksowi kasę, auto, pistolet). W sumie nie wiem co to ma na celu. Szymon coś podejrzewa, ale Kinga i Marysia są w nim zakochane :)

Śmieszy mnie romans Dagi i Szymona  :lol: Pani krzykliwa i mr drzewo  :lol:

nixqp2.png

#256 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 10 stycznia 2014 - 14:35

W sumie nie wiem co to ma na celu.

Z tego co słyszałam to ten Wiktor chce jakoś zaszkodzić Anecie, ale skąd ją zna, w jakim celu i po co mu do tego Marysia i Aleks to nie wiem. :P

Śmieszy mnie romans Dagi i Szymona :lol: Pani krzykliwa i mr drzewo :lol:

Było śmieszne, teraz już trochę żałosne. :P

#257 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 08:44

Kinga sama jest ??? Co się stało z jej partnerem Adamem, z którym ma drugiego dzieciaka? Ona też chyba zakochana w Aleksie i jest zazdrosna, że ten woli Marysię, a jej nie.
Ciekawe czy Aleksowi naprawdę zaczyna zależeć na Marysi. No i jak się wywinie z kłamstwa, które teraz wyszło na jaw.
Mnie bawi wątek Bartka i Emilki. :mrgreen:
Ale Kaśka wczoraj zarobił w nos. :mrgreen:

Użytkownik Jogobella edytował ten post 17 stycznia 2014 - 08:47

"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#258 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 11:04

Kinga sama jest Co się stało z jej partnerem Adamem, z którym ma drugiego dzieciaka?
Adam ją zdradził jak wyjeżdżał i się z nim rozstała.

Ona też chyba zakochana w Aleksie i jest zazdrosna, że ten woli Marysię, a jej nie.
Tak ;)

Ciekawe czy Aleksowi naprawdę zaczyna zależeć na Marysi. No i jak się wywinie z kłamstwa, które teraz wyszło na jaw
Wątpię żeby mu zależało. On wyświadcza jakąś przysługę Wiktorowi, ale nie wiem za co i po co.

Mnie bawi wątek Bartka i Emilki.
Eee taka dziecinada. Wszystko zaczęła Florkowa. :P

Ale Kaśka wczoraj zarobił w nos
Bronił Miksera :P

nixqp2.png

#259 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 17 stycznia 2014 - 11:18

@Blondynka88, a Adam z Kingą byli małżeństwem czy raczej to był wolny związek?

Właśnie wiem, że Kaśka stanął w obronie Miksera, bo inaczej ten pange w nos zarobiłby, bo "ukradł" panienke Mateuszowi i ten jest wściekły na niego. Próbuje mu teraz "umilić" życie. Dzisiaj mają się spotkać i pogadać.

Nie oglądam tego aż tak dokładnie i dlatego mam pewne braki. <bezradny> Jednak serial sam w sobie jest dość ciekawy.
Edit: Czemu Artur miał przeszczep nerki :?:

Użytkownik Jogobella edytował ten post 17 stycznia 2014 - 11:25

#260 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 23:22

a Adam z Kingą byli małżeństwem czy raczej to był wolny związek?

wolny związek

Czemu Artur miał przeszczep nerki :?:

przez narkotyki, które mu podała jakaś laska

A mnie ciekawi wątek Aleksa :P Szczerze go polubiłam i w końcu widzę w nim faktycznie faceta dla Marysi (wcześniej nie wyobrażałam jej sobie bez Pawła). Ciekawa jestem czy wyplącze się z tych kontaktów z Wiktorem czy nie.

A Kinga pokazała jaka z niej zołza!

<serducho>

65vqegz2wjpc3llf.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych