Informacje: Wiek: 19 Dołączyła 220 dni temu Posty: 2629 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-10-15, 17:01 dodatki:)
witam serdecznie:)
dzis porusze temat o dodatkach:)-jak wazny szczegoł w naszym stroju nic takiego a nadaje pikanterii:-----------Co o nich sadzicie?
------------jakie posiadacie?
------------wasze ulubione?
Ps.moje ulubione dodatki to:kolczyki posiadam rozne kolory,pasujace do stroju
korale(ktore robi moja babcia na szydelku jak zrobie zdjecia wkleje)
torebki_kupuje taka aby pasowała do bucikow
a wasze ulubione dodatki to?
dla mnie nieodmiennie ulubione dodatki to rękawiczki Także nakrycia głowy, ale to oczywiście na okazje CO do torebek to w obecnym numerze Fashion jest cała historia torebek. Polecam uwadze
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 537 dni temu Posty: 2842 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Ania
Włosy: blondi :P
Wysłany: 2007-10-15, 19:14
przede wszystkim kolorowe korale i kolczyki, paski i bardzo ważne - torebki
I ostatnio odkryłam nową pasję "dodatkową" - apaszki i chustki, oczywiście w kolorach pasujących do torebek i kolczyków
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 337 dni temu Posty: 3269 Skąd: Łódź
Profil: Imię: Ania
Wzrost: 168
Wysłany: 2007-10-15, 19:48
przede wszystkim kolczyki mam bzika na ich punkcie
a oprócz tego to łańcuszki, korale, bransoletki oraz uwielbiam paski
_________________ Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..
Uwielbiam paski do spodni :)ostatnio polubiłam tez korale hehe O torebkach nawet nie wspomne bo juz nie mam ich gdzie chowac:( mama bardzo krzyczy jak zobaczy nową wiec co jakiś czas oddaje te które juz mi się znudziły do pojemnika PCK
Ja zawsze musze mieć coś na szyi. Czy to korale, łańcuszek, chustka czy apaszka. Może to ze strachu przed wampirami Do tego pasek i torebka (czasem też buty) najczęściej w tym samym kolorze. Najczęściej jest to czarny i czerwony.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 348 dni temu Posty: 4016 Skąd: mam wiedzieć?
Profil:
Wysłany: 2007-10-16, 11:10
U mnie dodatkami są błyskotki, czym więcej tym lepiej. Uwielbiam się świecić. Torebki też lubię a gustuję tylko w fikuśnych. Pasków nie lubię i apaszek też, bo mam wrażenie że się duszę. Jedną w sumie mam moją ulubioną różową ale to noszę od wielkiego dzwona.
_________________ "miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
ojjj tak u mnie paski do spodni.. no i kolczyki... uwielbiam je..
_________________ Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 291 dni temu Posty: 318 Skąd: Łódz
Profil: Imię: Emilia
Wzrost: 175
Włosy: brunetka
Stan: panna
Wysłany: 2007-10-23, 07:16
na pierwszym miejscu są kolczyki, lubię też róznego rodzaju szaliki i chusty, paski to jedynie w kolorze czarnym lub brązowym, ni i kaszkiety uwielbiam te czapki
Informacje: Dołączyła 350 dni temu Posty: 6473 Skąd: Pokaż na mapie
Profil:
Wysłany: 2007-11-03, 15:17
łoj ja przepadam za dodatkami wszystko z wyjatkiem torebek jakos nie przepadam i zabieram ze sobą tylko kiedy musze
uwielbiam za to wszelkiego rodzaju wisiorki, korale,bransolety i bransoletki, pierscionki, kolczyki to kocham wrecz kaszteciki i berety , apasazki tez lubie ale za szalikami nie przepadam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum